Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 08.11.2022 13:52:18 Offline |
Nemohl jsem si pomoct, zase je doma bandit
Prostě si stokrát říkám, nekupuj zase bandita, no a pak si ukecam cenu který prostě nemůžu odolat a ty nový motyky se mi stejně nelíbí.
Takže tentokrát stříbrný eNko
zzzmrzlinar (Člen) 08.11.2022 13:58:11 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 08.11.2022 23:26:14 Offline |
Re: Nemohl jsem si pomoct, zase je doma bandit
Filous psal:...no tag opjet gratulace...apropo, co je na nem zkurvenyho, abych se kdyztag pripravil???
No já vlastně ani nevim, koupil jsem ji už nemecky odhlasenou, takže jsem ukecal jen malou projížďku a chlapík se dušoval že sám dělal ventily a karbanátky a dokonce že to seštymovaval na kN filtr a ten ladak a že to prodává jen ze si koupil b-kinga . Jako startuje to na škrtnutí, zakopava jen minimálně a trojka skoro nehuci, má to prokazatelných 48 najeto a tak.
Něco se určitě objeví i když Němci jsou o moc menší lháři a vypravěči než čeští prodávající. Klidně si mě napis do servisního pořadníku, s čím to ti napíšu za pár dní až to prosvištim.
Vlastně jsem to koupil z nasranosti že jsem špekuloval o ceně eNkovy limitky tak dlouho až ji němec prodal, a to byla deset kilometrů od hranic s najetyma 18 tisicema
zzzmrzlinar psal:Filous psal:...no tag opjet gratulace...apropo, co je na nem zkurvenyho, abych se kdyztag pripravil???
No já vlastně ani nevim, koupil jsem ji už nemecky odhlasenou, takže jsem ukecal jen malou projížďku a chlapík se dušoval že sám dělal ventily a karbanátky a dokonce že to seštymovaval na kN filtr a ten ladak a že to prodává jen ze si koupil b-kinga . Jako startuje to na škrtnutí, zakopava jen minimálně a trojka skoro nehuci, má to prokazatelných 48 najeto a tak.
Něco se určitě objeví i když Němci jsou o moc menší lháři a vypravěči než čeští prodávající. Klidně si mě napis do servisního pořadníku, s čím to ti napíšu za pár dní až to prosvištim.
Vlastně jsem to koupil z nasranosti že jsem špekuloval o ceně eNkovy limitky tak dlouho až ji němec prodal, a to byla deset kilometrů od hranic s najetyma 18 tisicema
Pokud němec mluvil německy, pak je to v klidu
vypadá pěkně
Strýcfajtr !!!
https://motorky.bazos.cz/inzerat/160486 … sny-st.php
Podobnost čistě náhodná?Nebo v čem je zakopaný pes
corimec psal:https://motorky.bazos.cz/inzerat/160486623/naprosta-klasika-suzuki-bandit-1200-bez-investic-krasny-st.php
Podobnost čistě náhodná?Nebo v čem je zakopaný pes
uplne vsechno souhasi...stejny stroj...
zzzmrzlinar (Člen) 22.11.2022 20:39:40 Offline |
V ničem není zakopaný pes, často si přivezu motorku a zkusím ji prodat, když se prodá, koupím jinou
zzzmrzlinar (Člen) 23.11.2022 09:27:20 Offline |
Petr J. psal:Michal Dk psal:Podle prvního přispěvku by si mohl někdo myslet že jsi srdcař.
...to mohl, ale očividně není...
Chtěl jsem se banditakum pochlubit hezkým banditem
Žádnej srdcař, to je jasný, asi proto jedu příští týden 800 tam a 800 zpátky pro limitku
zzzmrzlinar psal:V ničem není zakopaný pes, často si přivezu motorku a zkusím ji prodat, když se prodá, koupím jinou
...kdybych shanel B12 Pop, tak za ty prachy nevaham...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Dělal sem to stejně a vlastně to tak mám pořád👍 Bylo plno motorek,kerý sem chtěl vyzkoušet a stejně byly fšechny na prodej. Kdybych byl milionář a mohl jen přikupovat,tak je to něco jinýho. Je zázrak,že mám GS deset let,jinak fšechno šlo do světa😁
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous psal:zzzmrzlinar psal:V ničem není zakopaný pes, často si přivezu motorku a zkusím ji prodat, když se prodá, koupím jinou
Parťáku: Co to je B12 Pop? Dík
Filous psal:zzzmrzlinar psal:V ničem není zakopaný pes, často si přivezu motorku a zkusím ji prodat, když se prodá, koupím jinou
Motorka je to parádnío tom ani potomjinak bych se jí nevšimnul
Mour psal:Filous psal:zzzmrzlinar psal:V ničem není zakopaný pes, často si přivezu motorku a zkusím ji prodat, když se prodá, koupím jinou
Parťáku: Co to je B12 Pop? Dík
...na nakym germanskym webu to delili podle roku vyroby:
r.v.96-00 Kult
r.v.01-05 Pop
r.v.06 Neo
Filous psal:Mour psal:Filous psal:
...kdybych shanel B12 Pop, tak za ty prachy nevaham...Parťáku: Co to je B12 Pop? Dík
r.v.96-00 Kult
r.v.01-05 Pop
r.v.06 Neo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:Mour psal:
Parťáku: Co to je B12 Pop? Dík...na nakym germanskym webu to delili podle roku vyroby:
r.v.96-00 Kult
r.v.01-05 Pop
r.v.06 Neo
...www. Jsem instalatér právě jsem byl ve sprše.com
Filous psal:Mour psal:Filous psal:
...kdybych shanel B12 Pop, tak za ty prachy nevaham...Parťáku: Co to je B12 Pop? Dík
r.v.96-00 Kult
r.v.01-05 Pop
r.v.06 Neo
Aha takže kult j prostě kult Pop jak píše Houska je zkratka Popiči, už to nebude kult a o Neo se vůbec nebavíme
Mour psal:Filous psal:Mour psal:
Parťáku: Co to je B12 Pop? Dík...na nakym germanskym webu to delili podle roku vyroby:
r.v.96-00 Kult
r.v.01-05 Pop
r.v.06 NeoAha takže kult j prostě kult Pop jak píše Houska je zkratka Popiči, už to nebude kult a o Neo se vůbec nebavíme
nononono říká přeběhlík ? :)
ale di, Ty brepto ...
Koldan psal:Filous psal:Mour psal:
r.v.96-00 Kult
r.v.01-05 Pop
r.v.06 Neo
...mas to spatne, ta stranka nefunguje, ma tam bejt koncofka .de
zzzmrzlinar (Člen) 13.02.2023 19:05:57 Offline |
VikecB12 psal:Varany sem měl dva a ježdění na tom bylo dobrý👍 Teda na silnici. Dost to žralo oproti GSu. Ale tohle je vzhledově fakt hnus
...ti nevim...mě to přišlo jako jedna z nejnudnějších motorek na jaký sem jel...navíc to má těžiště hrozně nahoře, tagže manipulace na místě uplně příšerná, hodit to na centrál je jak boj vo život, za mě velký špatný...ale já sem zakrslej, tagže pro mě fšechno špatně
Banditatom (Člen) 15.02.2023 22:01:05 Offline |
Jezkovo voko to je hnusny
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 16.02.2023 15:02:03 Offline |
No jo, je to jak říkáte, motorka nic moc, barva hodně nic. Ale je to taková píčovina že se to asi dobře prodá. Poslal jsem dvěma kámošům fotku a jeden mi napsal že má pro mě kupce. Divná doba.
To Varadero je taková nuda řekl bych, je to pohodlný, jede to, brzdí to , ale že by to byla nějaká zábava to ne a dvanáctka bandit se proti ní přehazuje jak dvepade kroska.
Já to prodával vždycky dost dlouho A to byly v origo barvách,doplňkový plexj,nosiče na kufry atd a to jedno dokonce s Ohlinsem,laďákama RP a oboje na nové sadě gum. A na silnici to teda lítalo solidně,normálka sem s tym vyplácel sporty v zatáčkách,po zadním to taky jezdilo,takže za mě dobrý Sral mě jen ten systém brzd,to je pičovina jak zvon
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
zzzmrzlinar (Člen) 20.02.2023 17:05:38 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 21.02.2023 13:11:57 Offline |
Mour psal:corimec psal:To už je na malý muzeum
...ále, dyť s tím kšeftuje
Tvoje baba kseftuje
zzzmrzlinar psal:No jo, je to jak říkáte, motorka nic moc, barva hodně nic. Ale je to taková píčovina že se to asi dobře prodá. Poslal jsem dvěma kámošům fotku a jeden mi napsal že má pro mě kupce. Divná doba.
To Varadero je taková nuda řekl bych, je to pohodlný, jede to, brzdí to , ale že by to byla nějaká zábava to ne a dvanáctka bandit se proti ní přehazuje jak dvepade kroska.
... Varadero ani nejede, ani nebrzdí, navíc posed úplně příšerný ... a tahle barevná varianta je vrchol nevkusu ...
zzzmrzlinar (Člen) 23.02.2023 10:24:25 Offline |
Petr J. psal:zzzmrzlinar psal:No jo, je to jak říkáte, motorka nic moc, barva hodně nic. Ale je to taková píčovina že se to asi dobře prodá. Poslal jsem dvěma kámošům fotku a jeden mi napsal že má pro mě kupce. Divná doba.
To Varadero je taková nuda řekl bych, je to pohodlný, jede to, brzdí to , ale že by to byla nějaká zábava to ne a dvanáctka bandit se proti ní přehazuje jak dvepade kroska.... Varadero ani nejede, ani nebrzdí, navíc posed úplně příšerný ... a tahle barevná varianta je vrchol nevkusu ...
A ještě k tomu žere jako protržený a vypada jako těhotná slonice, a tahle se ještě oblékla do aerobik trikotu Olgy Šípkové 😀
zzzmrzlinar (Člen) 25.06.2023 17:16:34 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 14.10.2023 16:07:45 Offline |
Tak to už jsem úplně přehnal
Zatím muzu říct, že jsem na tom nějaký italský emoce a vášně nenašel, normální těžká velká motorka. Oproti japonský konfekci takova navonena, všude samy loga orla, nápisy a kudrlinky. Hezky to brzdí, hezky to zatáčí, nicméně proti Banditu to nic víc neumí
zzzmrzlinar (Člen) 14.10.2023 16:23:03 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 16.10.2023 20:31:56 Offline |
Ale jo, hezká a zajímavá motorka to je. I když od Guzzi se mi líbí jen tahle Sportka a Griso.
zzzmrzlinar psal:
...ted muzete s Dolinkem zalozin geng
zzzmrzlinar (Člen) 26.10.2023 11:44:15 Offline |
Filous psal:zzzmrzlinar psal:...ted muzete s Dolinkem zalozin geng
Aby ti ji ten Guzzi gang nedovezl na dílnu 😀
Jestli se nepletu tak si ji tu na fóru někdo koupil novou (tu 8 ventilovou verzi) a motor brzo zakukal, ale mozna se pletu
zzzmrzlinar (Člen) 28.10.2023 13:22:47 Offline |
To je vlastně hodně dobře, že se pletu 😀
zzzmrzlinar (Člen) 22.02.2024 21:00:34 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 22.02.2024 21:23:51 Offline |
Pane Filousi, jak to vypadá na dílně?
zzzmrzlinar (Člen) 03.05.2024 17:22:53 Offline |
Chopper, teda skorochopper, jednou to muselo přijít (a snad zase brzo odejde 😀)
Jako fakt to moc nejede, moc nebrzdí a vlastne vůbec nic to moc neumí. Ale je na tom docela zábava a je to asi jediný chopper co se mi líbí, asi že mi spíš připomíná plochodrazni speciál než nějakýho haryka.
Člověk si říká jaký jede bomby a na tachometru 80
zzzmrzlinar psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 193624.jpg
Chopper, teda skorochopper, jednou to muselo přijít (a snad zase brzo odejde 😀)
Jako fakt to moc nejede, moc nebrzdí a vlastne vůbec nic to moc neumí. Ale je na tom docela zábava a je to asi jediný chopper co se mi líbí, asi že mi spíš připomíná plochodrazni speciál než nějakýho haryka.
Člověk si říká jaký jede bomby a na tachometru 80
to ja mam moznost kazdej rok vyzkouset novy HaDé breakout...to je pak slusna zabava,nez tyhle napodobeniny
zzzmrzlinar (Člen) 03.05.2024 21:28:09 Offline |
Já to nikomu neberu, ale HD mě neláká vůbec a ze vsech typu se mi libily snad jen dva typy, nějaký V-rod, nebo jak se ten s "Porsche " Mmotorem jmenuje a pak samozřejmě Švácův Fat boy , z nostalgie.
Netuším jak se na tom jezdí, a popravdě an netoužím to vyzkouset.
Na Savage se mi líbí ten "velký " stojatý jednobuch a že to má v sérii řemen, jinak nic.
Koupil jsem to jen ze zajímavosti za od dědka německyho za cenu třetiny pojízdný jawy bez papírů, a když za tu cenu bude nějakej Davidson v budoucnu tak klidně taky zkusím
zzzmrzlinar (Člen) 06.05.2024 10:07:58 Offline |
Mour psal:Ondráš psal:Ty vado, tak rychle motorky nestřídal ani Nety v dobách své největší neposednosti.
...dyť s nima příslušnej obchoduje
Minule jsi psal kseftuje 😀, tvoje bába obchoduje
zzzmrzlinar psal:Mour psal:Ondráš psal:Ty vado, tak rychle motorky nestřídal ani Nety v dobách své největší neposednosti.
...dyť s nima příslušnej obchoduje
Minule jsi psal kseftuje 😀, tvoje bába obchoduje
...proč se rozčiluješ? ...není to pravda? ...jen ta legenda k tomu je legrační (jakože neodolal jsem, přistálo mi v garáži apod....)
Filous psal:...já tam teda žádný fotky nevidím, ale už pár let mám tohodle Bobber skůtra taky a je to hrozná prdel na tom jezdit...asi na tom za poslední roky jezdím víc než na Bandasce😢
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 090024.jpg
my mu říkáme prdlafka :)
ale di, Ty brepto ...
zzzmrzlinar (Člen) 07.05.2024 00:06:38 Offline |
Mour psal:zzzmrzlinar psal:Mour psal:
...dyť s nima příslušnej obchodujeMinule jsi psal kseftuje 😀, tvoje bába obchoduje
...proč se rozčiluješ? ...není to pravda? ...jen ta legenda k tomu je legrační (jakože neodolal jsem, přistálo mi v garáži apod....)
Já se přece nerozciluju, debata o tom co vadí a nevadí českému pepikovi by fakt bylo na dlouho, ale jestli se ptáš na to jestli žiju vždy týden tady a týden v Reichu a přišel jsem tam o garáž co jsem měl s kámošem ale po rozvodu už má hovno, je fakt
A vůbec, už Vám nic o moji Británie nereknu 😀
zzzmrzlinar psal:ale jestli se ptáš na to jestli žiju vždy týden tady a týden v Reichu a přišel jsem tam o garáž co jsem měl s kámošem ale po rozvodu už má hovno, je fakt
Jestli kšeftuješ nebo ne je mi jedno. Jestli jo, tak držím palce, ať se daří.
Jen jestli pouze do ČR přivážíš to co bylo v té garáži, tak to byl asi spíš hangár než garáž, ne?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
zzzmrzlinar psal:Mour psal:zzzmrzlinar psal:
Minule jsi psal kseftuje 😀, tvoje bába obchoduje...proč se rozčiluješ? ...není to pravda? ...jen ta legenda k tomu je legrační (jakože neodolal jsem, přistálo mi v garáži apod....)
Já se přece nerozciluju, debata o tom co vadí a nevadí českému pepikovi by fakt bylo na dlouho, ale jestli se ptáš na to jestli žiju vždy týden tady a týden v Reichu a přišel jsem tam o garáž co jsem měl s kámošem ale po rozvodu už má hovno, je fakt
A vůbec, už Vám nic o moji Británie nereknu 😀
...ještě, že nejsem český pepík ....a to ostatní vůbec nevím o čem mluvíš a asi jsem se nic neptal a taky je mi to úplně jedno ..fakt je, že s těma motorkama obchoduješ/kšeftuješ, na tom není samože nic špatného, tvoje věc ....jen ta legenda k tomu je legrační. ...nic víc, nic míň.
huskyb12 psal:Filous psal:...já tam teda žádný fotky nevidím, ale už pár let mám tohodle Bobber skůtra taky a je to hrozná prdel na tom jezdit...asi na tom za poslední roky jezdím víc než na Bandasce😢
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 090024.jpgmy mu říkáme prdlafka :)
...i f továrně mi tak řikaj🤣
Filous psal:huskyb12 psal:Filous psal:...já tam teda žádný fotky nevidím, ale už pár let mám tohodle Bobber skůtra taky a je to hrozná prdel na tom jezdit...asi na tom za poslední roky jezdím víc než na Bandasce😢
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 090024.jpgmy mu říkáme prdlafka :)
...i f továrně mi tak řikaj🤣
...a navíc před to dávaj eště "starej"🤣🙈
Mour psal:Filous psal:Filous psal:
...i f továrně mi tak řikaj🤣...a navíc před to dávaj eště "starej"🤣🙈
....parťáku, nejsi starej, dyť ti teprve táhne na šedesát?
...díky parťáku👍...akorát se poslední rok cejtim spíš na vosumdesát😢
Stránky: 1