Nejsi přihlášen
Banditi maily
Cau vsem, co maji banditi mail.
V soucasne dobe je nejakej trabl s prihlasenim do mailu pres webove rozhrani hucr.cz. Uz si mi stezoval Kozak, ze mu to cele nejak hapruje - nejdriv se nemohl prihlasit, kdyz uz se mu to povedlo, tak mel ve schrance celkem bordel a zmizeli mu kontakty.
Ja se nemuzu prihlasit do administratorskyho rozhrani (abych tam vsechno smazal ). Z hucr.cz jsem dostal takovou osemetnou odpoved. Tak bych rad posbiral vice podnetnych stiznosti, abych mohl lepe specifikovat nas problem.
Pro bych vas chtel poprosit, zda byste se mohli zkusit prihlasit do svych banditich mailu:
1. pres webove rozhrani https://webmail.hucr.cz (nebo proste vasi klasickou cestou, jak jste to delali do ted)
2. ti, co to maji nakonfigurovane v nejakym outlooku nebo nekde, prosim vyzkouset, zda vam chodi normalne maily a muzete delat vse jako driv
Napiste mi prosim vsechny zjistene zavady - bud sem nebo do mailu (zridkavesely@centrum.cz)
Jen prosim Filouse, aby radeji ani nezapinal pocitac
Diky
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 23.10.2018 14:07:06 Offline |
Re: Banditi maily
Petr J. psal:Filous psal:...dokáže něgdo zjistit moje heslo??? ...že bych se tam mrknul...jakože vážně
...zkus 1234....
Nebo HESLO 😁😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš psal:To zase otevírá tu otázku, která se tu čas od času objevuje... Jestli to nepřestěhovat...
...už vzhledem k notnejm náložím spamu by to možná nebylo od věci ...za těch pár dolarů co to dokážeš kde vyšťourat, jak se říká hovno zle
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous: prachy nechme hnit, kde jsou Heslo ti muzu resetovat a poslat novy. Ale problem je v tom, ze se nedostanu vubec do administrace tech mailu. Uz to resim s poskytovatelem.
Loser psal:Filous: a ses si jistej, ze jsi nekdy nejakej banditi mail mel? Pac jsem se konecne dostal do administrace a zadnej tobe podobnej mail tam neni
...joooo, určitě, Inkviz mi ho vnutil a tušim jednou nebo dvakrát sem tam vlez...pag uš ne ...bo mam soukromej a firemní a třetí mejl by byl moc i na ajťáka, jako sem já, to musíš uznat ...mnooo, ale třeba bych to zvládnul
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Loser psal:Filous: a ses si jistej, ze jsi nekdy nejakej banditi mail mel? Pac jsem se konecne dostal do administrace a zadnej tobe podobnej mail tam neni
Neni tam jeste treba pod besixem?
A nebo jako itsupport@suzukibandit.cz?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Loser psal:Filous: a ses si jistej, ze jsi nekdy nejakej banditi mail mel? Pac jsem se konecne dostal do administrace a zadnej tobe podobnej mail tam neni
Neni tam jeste treba pod besixem?
A nebo jako itsupport@suzukibandit.cz?
...vogu, ale to je možný, že to bude eště Beesix
Mame tam 22 schranek:
banditkram
barynek
bobule
brdmen
bse
fiat
husky
inkvizitorr
jiri
kojaksro
kozak
lenka
loser
martin
moderator
most
okruhy2010
osiris
palous
petula
spagin
verca
kterej z nich je tvuj?
Je mozny, ze tam byl. Ale panove migrovali maily jinam a asi se to moc nepovedlo. Tak je mozny, ze se nejaky maily cestou ztratily
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2018 18:58:52 Offline |
když už se hrabete v těch mailech tak koukněte i na web..zase to vyhazuje nějakej vir.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Můžete mi někdo respektovat heslo? Zaboha si nevzpomenu co sem si tam dal
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Lubošek psal:tomasNJ psal:Můžete mi někdo respektovat heslo? Zaboha si nevzpomenu co sem si tam dal
že by "Pankáč 123"
No zkoušel jsem to a nefunguje
__________________________________________________________________________________
Progear 650 (Člen) 28.03.2023 22:25:26 Offline |
tomasNJ psal:Lubošek psal:tomasNJ psal:Můžete mi někdo respektovat heslo? Zaboha si nevzpomenu co sem si tam dal
že by "Pankáč 123"
No zkoušel jsem to a nefunguje
Ocas 123?
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
...rozmohl se nám tady takový nešvar, schránka (suzukibandit.cz) nepřijímá e-maily (nedoručitelné)
...vyzvedávat by je šlo, ale není co
...je zavřeno jenom u mě, nebo to je v celým baráku?
Ondráš psal:Koukám, že bude asi potřeba přestěhovat i maily, co?
...a já myslel, žes to už dávno přesunul vlastně jsi nemoh, vždyť jsem neměnil přístupy ... a k tvé otázce, tak ano, maily taky
osiris psal:...a já myslel, žes to už dávno přesunul vlastně jsi nemoh, vždyť jsem neměnil přístupy ... a k tvé otázce, tak ano, maily taky
No, bude to boj... Zvláště když neznáte hesla.
Taky doufám, že tam nemáte tuny bordelu a nebude se muset připlácet za více místa.
Na druhou stranu, pokud někdo nebude trvat na tom, aby se původní obsah přenesel, tak se prostě jen vytvoří nová. To je v pohodě.
Ondráš psal:osiris psal:...a já myslel, žes to už dávno přesunul vlastně jsi nemoh, vždyť jsem neměnil přístupy ... a k tvé otázce, tak ano, maily taky
Taky doufám, že tam nemáte tuny bordelu a nebude se muset připlácet za více místa.
Na druhou stranu, pokud někdo nebude trvat na tom, aby se původní obsah přenesel, tak se prostě jen vytvoří nová. To je v pohodě.
...heslo samo znám
...jinak za mě, schránku mám prázdnou, všechno stahuju do klienta v pc, takže se mnou problém nemáš a stačí mi pouze vytvořit novou
osiris psal:Ondráš psal:osiris psal:...a já myslel, žes to už dávno přesunul vlastně jsi nemoh, vždyť jsem neměnil přístupy ... a k tvé otázce, tak ano, maily taky
Na druhou stranu, pokud někdo nebude trvat na tom, aby se původní obsah přenesel, tak se prostě jen vytvoří nová. To je v pohodě....heslo samo znám
...jinak za mě, schránku mám prázdnou, všechno stahuju do klienta v pc, takže se mnou problém nemáš a stačí mi pouze vytvořit novou
Přesně, každej stejně používá nějakýho poštovního klienta, nic bych nemigroval, chvilku počkal, esli se někdo neozve a pak všechno starý smáznul.
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:osiris psal:Ondráš psal:
Na druhou stranu, pokud někdo nebude trvat na tom, aby se původní obsah přenesel, tak se prostě jen vytvoří nová. To je v pohodě....heslo samo znám
...jinak za mě, schránku mám prázdnou, všechno stahuju do klienta v pc, takže se mnou problém nemáš a stačí mi pouze vytvořit novouPřesně, každej stejně používá nějakýho poštovního klienta, nic bych nemigroval, chvilku počkal, esli se někdo neozve a pak všechno starý smáznul.
vogo ty už ajťák si?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous psal:...leginy mas nosit do svyho voblibenyho baru a ne je mit v mejlu
von je pan nějaký suterén
Ondráš psal:Koukám, že bude asi potřeba přestěhovat i maily, co?
osiris psal:Ondráš psal:osiris psal:...a já myslel, žes to už dávno přesunul vlastně jsi nemoh, vždyť jsem neměnil přístupy ... a k tvé otázce, tak ano, maily taky
huskyb12 psal:osiris psal:Ondráš psal:No, bude to boj... Zvláště když neznáte hesla.
...jinak za mě, schránku mám prázdnou, všechno stahuju do klienta v pc, takže se mnou problém nemáš a stačí mi pouze vytvořit novouPřesně, každej stejně používá nějakýho poštovního klienta, nic bych nemigroval, chvilku počkal, esli se někdo neozve a pak všechno starý smáznul.
...děkuju teda předem za vytvoření nový schránky (čekali jsme už dost dlouho) a děkuju i za případný další spokojený uživatele
Se současnýma schránkama nic neudělám a i kdybych je chtěl migrovat, muselo by se počkat na Chlupa, aby přehodil DNS záznamy, takže je to spíš na současného administratora (ti co to maj po Humlákovi).
osiris psal:
Přijeď do Mlejna.
Přimlouvám se i za validní certifikát (klidně zadarmo od Let's Encrypt) a korektně fungující https protokol, který vede na Bandití stránky a ne na stránky dvou amatérských fotografů nejen bouřek...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Ondráš psal:osiris psal:Přijeď do Mlejna.
S pošťáckou brašnou jo? A budem je asi roznášet postaru
Loser psal:No, maji to nejake rozmrdane. Uz jsem jim psal minuly rok nekolikrat. Zadna odpoved.
Asi jim nefunguji ani jejich maily
Odeslat přes webové rozhraní sice jde, že to nepřijme např. gmail, to je prkotina, proti tomu, že do "naší" suzukibandit schránky se neprobojuje vůbec žádný e-mail, odkudkoliv
Nepřijímáme, běžte pryč
osiris psal:Loser psal:No, maji to nejake rozmrdane. Uz jsem jim psal minuly rok nekolikrat. Zadna odpoved.
Asi jim nefunguji ani jejich mailyOdeslat přes webové rozhraní sice jde, že to nepřijme např. gmail, to je prkotina, proti tomu, že do "naší" suzukibandit schránky se neprobojuje vůbec žádný e-mail, odkudkoliv
Nepřijímáme, běžte pryč
...to "nepřijímáme, běžte pryč" sem tam nastavil já, akorát to mělo bejt adresovaný enem arabášum, palestincum, afgháncum, syřanum a fšem vosatatnim přučmoudlejm zmrdum z celýho skurvenýho islámskýho svjeta
Stránky: 1