Nejsi přihlášen
Zprovoznění Bandita 650 S (2007) po cca 2 letech odstavení.
Zdravím,
o víkendu si jedu pro svoji první motorku Bandit 650 S, takže zkušenosti se servisem jsou hltání informaci, bez praxe 😟
Jedné se mi o zprovoznění motorky, kdy majitel ji cca před 2 lety odstavit. (rv 2007, nájezd cca 7tis)
Je možné ji nastartovat a projet asi 100km (domu), nebo nejdřív převézt na servis, výměna náplní a filtrů, řetězovka.
Na co si dát pozor?
Co by se mohlo projevit později v důsledku odstavení, zatuhnuti.
Děkuji za pomoc a rady.
Re: Zprovoznění Bandita 650 S (2007) po cca 2 letech odstavení.
Filous psal:...jestli v tom bude olej a natočíš to, tak těch 100km klidně odjeď...2007 najeto 7t km??? ...nechybí ti tam nula???
Noo právě první majitel a koupeno tady ČR... nekupoval...
PetrMK psal:Filous psal:...jestli v tom bude olej a natočíš to, tak těch 100km klidně odjeď...2007 najeto 7t km??? ...nechybí ti tam nula???
Noo právě první majitel a koupeno tady ČR... nekupoval...
...nekupto potom
Tak pán mě ujistil, že je vše v pořádku a nachystané, výměna oleje i filtru a zajel udělat STK místo evudenčky.
Super, jenže jsem ujel od něj nějakých 15 km a stop motor volnoběh ano ale v otáčkách bezvykonu a zezlátl a z fialověl výfuk i se svodem.
Takže odtah do servisu a vyčištění palivového systému, on tam nechá 2 roky starý benzín i ani nikdy necítil nádrž.
Takže jsem zvědav co vše s tím bude...a za kolik
PetrMK psal:Tak pán mě ujistil, že je vše v pořádku a nachystané, výměna oleje i filtru a zajel udělat STK místo evudenčky.
Super, jenže jsem ujel od něj nějakých 15 km a stop motor volnoběh ano ale v otáčkách bezvykonu a zezlátl a z fialověl výfuk i se svodem.
Takže odtah do servisu a vyčištění palivového systému, on tam nechá 2 roky starý benzín i ani nikdy necítil nádrž.
Takže jsem zvědav co vše s tím bude...a za kolik
Stránky: 1