Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Stavaři vysvětelete, prosím...

Ondráš (Člen)
21.11.2024 06:09:06

Stavaři vysvětelete, prosím...

Ty voe... Furt nevím, jestli mám být nasraný, nebo jestli se mi to zdá, ale jak je možný, že 3 lidi (stavebník a jeho stavbyvedoucí + můj stavební dozor) přehlídnou, že postavili patro z 10 místo 11 řad cihel, daj na to věnec, posadí tesařinu a že ta řada cihel chybí vlastně zjistí až člověk, kterej přijde zaměřít okna a přijde mu divný, že v celém patře chybí v oknech 25cm oproti tomu co je v projektu.surprised

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
huskyb12 (Administrator)
21.11.2024 09:48:32

Re: Stavaři vysvětelete, prosím...

No tak my se tam vejdem a Kojak se skrčí, Ty toho naděláš 😁

ale di, Ty brepto ...
Mour (Člen)
21.11.2024 10:13:04

Tak to je průser smile2 ....jinak si myslím, že je to tím, že není hotová skladba podlahy (polystyren, beton, topení) a tím pádem se výška zdá v pohodě.

tajnej (Člen)
21.11.2024 10:56:07

Hm, to teda stojíš před pěknou Sofiinou volbou. No, do hygienický normy se asi vejdeš, ušetříš za vytápěnej prostor, menší okna budou trochu levnější, žárovku v lustru vyměníš ze židle a firma ti asi dá větší slevu, než 10 % z objemu zdiva a omítek. Snažím se najít aspoň náký pozitiva, ale jde to ztěžka. No a nebo budeš mít barák, jak jsi ho chtěl, ale  pozdějc, firmu nepotěšíš nebo vyměníš, projektant by měl předjednat, že změna projde kolaudací... Dej si panáka a na rozhodnutí pár dnů.
Jo a k původní otázce - taky se nám to jednou stalo (měli jsme teda naopak o řadu tvárnic víc, ale taky je to blbě). Naštěstí jsme si toho všimli ještě před věncem. To se prostě stane a všechno se dá vyřešit. Nevěš hlavu, vono to dopadne.

Filous (Člen)
21.11.2024 14:15:53

huskyb12 psal:

No tak my se tam vejdem a Kojak se skrčí, Ty toho naděláš 😁

...ty si vůůůlbigsmilebigsmilebigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
andre.marek (Člen)
21.11.2024 15:40:00

A co já? bigsmile bigsmile
Ušetříš za teplo. Jestli ti vyjde hygienická norma a domluvíš se s úředníkem na kolaudaci tak bych to neviděl tak černě.

tachec (Člen)
22.11.2024 06:08:58

Jestli jsi jim tvrdil, že měříš metr osmdesát a poměřovali to podle tebe, tak to chápu bigsmile

▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Ondráš (Člen)
22.11.2024 18:33:26

Já věděl, že si tady můžu vylejt srdíčko až potom co trochu vychladnu, páč bych byl nasranej ještě víc, neboť tady o svini nezavadíš. smile1

Projektant říkal, že zkusí přepočítat technlogie (hlavně VZT), jestli se to tam vejde. Když jo, tak to asi necháme, prý tam trochu rezerva byla. Tak uvidím.
Já to teď na zimu potřebuju hlavně zavřít (dát pod střechu). Počasí nám moc nepřeje. help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Michal Dk (Člen)
Včera 10:01:43

Hygienická norma = větší koupelna?bigsmile

Michal Dk (Člen)
Včera 10:03:11

Stavbyvedoucí na baterky.

Petr J. (Člen)
Včera 22:50:01

Ondráš psal:

Ty voe... Furt nevím, jestli mám být nasraný, nebo jestli se mi to zdá, ale jak je možný, že 3 lidi (stavebník a jeho stavbyvedoucí + můj stavební dozor) přehlídnou, že postavili patro z 10 místo 11 řad cihel, daj na to věnec, posadí tesařinu a že ta řada cihel chybí vlastně zjistí až člověk, kterej přijde zaměřít okna a přijde mu divný, že v celém patře chybí v oknech 25cm oproti tomu co je v projektu.surprised

...za A. stavebník jsi Ty

...za B. stavitel je ten, co to staví

...za C. všichni jsou pojištění

...za D. znovu a lépe, jednoduché

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS