Nejsi přihlášen
Nové svody 4. svod méně teplý než 1.2..3 proč?
Potřeboval bych radu, Banda 600N rok 2000. Vyměnil jsem svody kus za kus. Mám tam měsíc staré svíčky Denso. Svody napasované do táhlé na moment. A teď když se motor ohřívá jsou ty 1.2.3. svody rozpálený hned a té 4. to trvá. Jiskra svíčka za mě OK. I jsem ji vyměnil za jinou svíčku, potom lepší, ale... Je fakt, že motorka přes měsíc a půl stála.
Re: Nové svody 4. svod méně teplý než 1.2..3 proč?
No me se jednou stalo, ze sem natankoval asi blbej benzin a umrela mi svicka. Po vymene svicky ae nic nedelo a po rade servisaka se to muselo vytocit poradne do otacek a pak se teprv valec a svicka chytly. Takze bych tuhle moznost taky nevylucoval.
...sam mezi jebkarema...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2025 10:24:53 Offline |
Jestli je studenejsi tak na 4 nejde. A pokud jde tak az ve vetsi zatezi (nad 1/4 plynu)kdy nejede na volnobezny okruh. Klidne to muzou bejt karbeci. V poslednich nekolika letech asi nejcastejsi duvod proc karbecovy motory blbnou pokud pravidelne nejezdi a zustane v nich obycejny benzin.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Marián psal:No me se jednou stalo, ze sem natankoval asi blbej benzin a umrela mi svicka. Po vymene svicky ae nic nedelo a po rade servisaka se to muselo vytocit poradne do otacek a pak se teprv valec a svicka chytly. Takze bych tuhle moznost taky nevylucoval.
Fakt ne, svíčku nech bejt. Karburátory znovu, lépe.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Stránky: 1