Nejsi přihlášen
Bandit 1200 prolíná olej skrz trubku mezi hlavou a karterem
Chlapi zdar, koupil jsem Bandasku a mám trabl s únikem oleje. Vím, že jedinou možností je sundat palici a koupit origo o- kroužky... přijde mi to p.čózní, že kvůli kruhům za pár korun musím rozebrat půl motorky 😬...prolízal jsem net a jinou možnost jsem nenašel...ale 🙂... říkal jsem si, že bych tu trubku nějak šikovně rozpůlil (nebo prostě prostřihl kvůli pilinám, sehnal druhou, tu rozpůlil), vyměnil kruhy a trubku spojil teplotně odolnou gum hadicí, spony a bylo by hotovo... tím, že by řez byl minimální, natěsno spojený hadicí, tak by nemělo hrozit ani případný vypadnutí trubky (hlavně z horního uložení)... navíc by to bylo kdykoliv lehce opravitelný... ještě snad, zkoušel jste někdo to utěsnit tím červeným vysokoteplotní tmelem, po pořádaným odmaštění?...co vy na to?!?!?!
Re: Bandit 1200 prolíná olej skrz trubku mezi hlavou a karterem
...tlak tam není, je to jen kanál, ale za mě je to kravina...neumim si představit, jak to řežeš...já bych sundaval hlavu...a samozřejmě při tom hlavu zrepasoval...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: Bandit 1200 prolíná olej skrz trubku mezi hlavou a karterem
Jediná šance, aby se tam nedostali piliny, je tu trubku prostřihnout... nevím, jak je silná ale bitelnější zařízeni by to zvládlo...alespoň myslím 😃...kdyby jste měl někdo náhradní rouru, vzal bych ji...a až bude čas, a budu mít odvahu 😇, tak to zkusím a poreferuju...jak moc je to super nebo jaká číčovina to byla 🙂...
Stránky: 1