Nejsi přihlášen
|
K.a.s.y.m. (Člen) 12.12.2025 20:39:08 Offline |
Re: Pistolníci
Co si přebíjím do .38 special tak ty nečistím vůbec. Jen namažu a šup do lisu. Ty na zem vůbec nespadnou.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
|
K.a.s.y.m. (Člen) 12.12.2025 20:42:56 Offline |
corimec psal:Alsa má Luger za 4,70
https://shop.alsapro.cz/naboj-9mm-luger … er-1000ks/
dneska jsem byl u nás v obchodě se zbranema a za zápalku už chtejí 1,50
to je dost
když seženeš dobře komponenty jsi ještě o 1kč níž když si přebiješ a nepočítáš teda čas.
nevím čím mažete nábojnice do lisu,ale tady posílám odkaz na lacinou výrobu.Funguje naprosto skvěle dělá si to spousta lidí co znám.
https://www.youtube.com/watch?v=nrqzXLAmkB8
|
K.a.s.y.m. (Člen) 14.12.2025 20:52:27 Offline |
Mam jestem mazadlo co jsem koupil u Štrobla s lisem. Vtipny je ,ze na slozeni co je tam napsany je jen Lanolin a isopropylalkohol. Lahvicka stala asi 250,ale vyrobis to za zlomek ceny a koupis to v lekarne😁
Je teda fakt ze na tu lahvicku jsme uz vyrobili asi 10 tis patron a je tam porad vic jak pulka mazani.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 14.12.2025 20:57:50 Offline |
corimec psal:nevím čím mažete nábojnice do lisu,ale tady posílám odkaz na lacinou výrobu.Funguje naprosto skvěle dělá si to spousta lidí co znám.
https://www.youtube.com/watch?v=nrqzXLAmkB8
No..😂😂 jsem to napsal driv nez jsem videl video. Jo fakt to funguje👍👍👍
|
K.a.s.y.m. (Člen) 15.12.2025 22:03:29 Offline |
Ahoj střelci, nějak jsem se zas zahrabal do úvah. To si tak chlap chodí po baráku a říká si : za voknem konec světa, co by bylo líp než kosa? Rychtik, druhá kosa. A jaká že? Přeci ta nejlepčí. Takže se nějak dobereme vod CZ Tacticalu, Vosátky, Novohradskýho, přes STV, Hermexu, Gazely a mrtě klonů 58 až k vrcholu. Z Jaroměře, řečený Gunexpert. Tahle parta komediantů chce za krumpáč typu kosa navoněnej duralem páně Zendla cenovku jak za dvě ÁeRka. Jasně že jim mrdá, to si může koupit fakt jenom úplnej blbec. Tedy i já. Takže tady je, jmenuje se GuneXpert 2058 - Ta nahoře:
Koupil jsem od brášky, co proběhl turnus v Afg a teď už ve výslužbě přechází na Brena. No a já to vzal sakumprásk, se dvěma bednama doplňků. Příští tejden to vylepím na HB, ale první nabídnu Bandiťákům, chci rozprodat přebytky. Mám asi všechno, up grade - down grade. Různý duralový předpažbí, nadpažbí, celorail, mraky pažeb sklopnejch i pevnejch, taky pažbiček, různý úsťový záležitosti atd... Vypíchnu pro old school milovníky dvě komplet sady v bukovým dřevě, AČSL. To měli oficíři, k záklaďákům to přijít nemohlo. Furt to nechá kose ten správnej staromilskej šmrnc a přitom jí to posune oproti dřevotřísce o parník. Cenovky bych viděl cokoliv najdete, půjdu na půlku. Taky dvě nový lišty na liště 45 stupňů. Když se nechcete srát se zvětšovákem a dáte si vedle většího oka na stranu jedničkovou tečku nablízko, supr věc. Jedna mi hned půjde na kraťase. Z toho "navíc" bych postavil dalších 7 až 8 pušek... Stačí zavolat, po pár pivech najdu společnou řeč s každým, pokud není úplnej kokot.
Fotky jenom rámcově, je toho fakt mrak, celkově to fotit nechci.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...