Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 16.07.2007 20:31:31 Offline |
Re: Padáky
nějak ti to nelícuje s plotnou......je to...měl jsem potěch debatách taky při vostřejším prujezdu zatačkou strach...tak jsem to v garáži vzal a klopil co jsem unes....a je po strachu...určitě bych tam ty spodní dal......jinak ty kluzáky promejšlím,ale myslí že to můžou ochránit závažíčka v říditkách....jsou-li delší....jestli to má někdo vyzkoušený z realu ať mě vyvede z teorie....
Když nejezdím,tak tvořím...
Nikdy (slovy nikdy) nenasimuluješ náklon v zatáčce tím, že to v garáži hodíš na zem Trochu zapomínáš na tvoji váhu, dostředivé síly, nerovnosti na asfaltu...Viděl jsem jak vypadaly spodní padáky po Spidermilově krátké návštěvě na okruhu. Divím se, že ho to nenakoplo, protože byly zbroušené. Viděl jsem jak dopadla motorka jednoho z dnešních oslavenců taky na okruhu poté, co ho spodní padák poslal do hezkých kotrmelců.
Měl jsem na šestce i ty spodní, ale spolu s mým turistickým stylem a zkrácenýma kostma se to obešlo bez úhony.
Použití spodních padáku už nechám na vkusu každého soudruha
K.a.s.y.m. (Člen) 16.07.2007 21:24:34 Offline |
ydom psal:nějak ti to nelícuje s plotnou......je to...měl jsem potěch debatách taky při vostřejším prujezdu zatačkou strach...tak jsem to v garáži vzal a klopil co jsem unes....a je po strachu...určitě bych tam ty spodní dal......jinak ty kluzáky promejšlím,ale myslí že to můžou ochránit závažíčka v říditkách....jsou-li delší....jestli to má někdo vyzkoušený z realu ať mě vyvede z teorie....
No plotny trochu nelicujou protoze v nich neni strceny sroub a je to jenom polozeny na sobe na sucho proto to tak vypada.Ohledne tech podlozek ze staci dve to dik,ale trochu pozde.Ten navod jsem si stahnul ale nesel otevrit tak jsem to neresil a udelal radsi 4 uz se stalo.jestli zitra sezenu srouby tak je i namontuju.Spodni delat nechci po tech zkusenostech co jsem tu cetl tak fakt ne.jezdim rad hodne zatacky a na vlastni kuzi je testovat nechci.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Martin B12 (Člen) 16.07.2007 21:32:55 Offline |
spodní nebrat - nemusíš jezdit na okruhu abys jima škrtal mě se to povedlo na B6 v žel. brode a příjemný to teda nebylo
street triple picco
To KASYM (kuwa gdo tam má psát ty tečky) já tam nechal udělat eště jendo uskočení,až to namotnuješ,zistíš,že se to celekm dost blíží k šroubu vot víka,takže dyž se tam ubere eště jednůc,je tam prostor na případné uhnutí (při pádu se ten padák povolí a trošku uvolní a šrub sa přihne k víku)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 16.07.2007 21:54:48 Offline |
Koldan psal:To KASYM (kuwa gdo tam má psát ty tečky) já tam nechal udělat eště jendo uskočení,až to namotnuješ,zistíš,že se to celekm dost blíží k šroubu vot víka,takže dyž se tam ubere eště jednůc,je tam prostor na případné uhnutí (při pádu se ten padák povolí a trošku uvolní a šrub sa přihne k víku)
Tak je tam kuwa nepis a dej citaci mas to pak jednodussiTed jsem ti nejak neporozumnel myslis jako je vic vystrcit od ramu nebo udela ten D40 mensi?Ja ho stejne delal 35.
Martin B12 (Člen) 16.07.2007 21:57:03 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 16.07.2007 22:02:16 Offline |
Kelly01 psal:D40 v betonárce neznají.....
No v betonarce mozna ne,ale pro nestrojare to upresnim. Průměr 40 mm (jeste uresnim mm znamena milimetru)
Martin B12 (Člen) 16.07.2007 22:09:41 Offline |
Kelly01 psal:malej kreš se nepočítá...
totalka
street triple picco
tak po stavebnicku: prostě kusanec co je na konci a je širší voproti dříku,tak přesně tenhle kusanec eště sebereš vo kůsek, bude to mít tři tloušťky, jak hluboko poznáš jednoduše až to přiložíš k místu,gde to má být,prostě ten šrub vot víka je vot teho jen nějaký dva milimetry,tak sem to nechal eště trošku v tom místě ubrat a vím,že dyž sa to při kreši povotočí,povolí a trošku přihne,tak to nepude hned do teho šrubu z víka.Kuwa bych moh bejt strojařem,definice jasna (namistrovanej smajlík s cígem a flašů v ruce)
K.a.s.y.m. (Člen) 16.07.2007 22:20:31 Offline |
Koldan psal:tak po stavebnicku: prostě kusanec co je na konci a je širší voproti dříku,tak přesně tenhle kusanec eště sebereš vo kůsek, bude to mít tři tloušťky, jak hluboko poznáš jednoduše až to přiložíš k místu,gde to má být,prostě ten šrub vot víka je vot teho jen nějaký dva milimetry,tak sem to nechal eště trošku v tom místě ubrat a vím,že dyž sa to při kreši povotočí,povolí a trošku přihne,tak to nepude hned do teho šrubu z víka.Kuwa bych moh bejt strojařem,definice jasna (namistrovanej smajlík s cígem a flašů v ruce)
Jo jo jo dobry pochopil jsem.jen mi obcas dela problem ten tvuj dialekt.asi bych nekdy potreboval holt slovnik.Ale jinak dik za radu zitra to zkusim namontovat a pripadne upravit.
jag dialekt? si nigdy nebyl v Azii,či co?Dyk už aj ti kluci z Cajzlova mňa chňápů,tož co ty ne?asik neumíš cizej řeči vogu,ale žádná křeč,zvykneš si
PS:nic si z teho nedělaj,já zas nigdy nerozumím Pitrmanovi,von má ňáků divnů řeč,taků lingvisticky zajímavů
K.a.s.y.m. (Člen) 16.07.2007 22:41:32 Offline |
Mno proste je to pro me trosku slozitejsi tomu rozumnet.prostě nejsem z moravyale to je jedno snad to casem zvladnuAle jinak dik za radu.
Bedřich psal:svítilo se cekem dost...
blesk neni to pravý...
jen zkouška, až to umeju a sundám ten sušák, jiný exteriér a bude to mňamka
nebude,musel bys tam mít jinou mašinu,třeba tu se zlatýma klama co tady gdosi má v profilu
Koldan psal:Bedřich psal:svítilo se cekem dost...
blesk neni to pravý...
jen zkouška, až to umeju a sundám ten sušák, jiný exteriér a bude to mňamkanebude,musel bys tam mít jinou mašinu,třeba tu se zlatýma klama co tady gdosi má v profilu
Každej má svoje chuťový buňky
Ti ji taky takle vyblejsknu, no problema
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Stránky: 1