Nejsi přihlášen
Re: Jaký Laďák???
http://www.suzukibandit.cz/openforum/se … =530359443
hledej šmudlo hledej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
creptuse mám objednánýho. 19.4. sem dával objednávku a ještě nepřišel ale už sem tam psal mejla a prej že to teď v týdnu pošlou, tak uvidim. jinak na B6 rok 98 aji ze svodem aji s poštovnym rovný 4litry
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
nawrc psal:creptuse mám objednánýho. 19.4. sem dával objednávku a ještě nepřišel ale už sem tam psal mejla a prej že to teď v týdnu pošlou, tak uvidim. jinak na B6 rok 98 aji ze svodem aji s poštovnym rovný 4litry
to me taky rikal, uz 3x
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Skubák psal:Kde se dají dobře sehna ty IXILI???????
http://rdmoto.cz/links/kategorie/vyrobk … &kt=76
http://resol.takeit.cz/vyfuk-ixil-suzuk … 6520?57691
http://www.moto-david.eu/?p=productsLis … amp;page=5
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mr.BSE psal:nawrc psal:creptuse mám objednánýho. 19.4. sem dával objednávku a ještě nepřišel ale už sem tam psal mejla a prej že to teď v týdnu pošlou, tak uvidim. jinak na B6 rok 98 aji ze svodem aji s poštovnym rovný 4litry
to me taky rikal, uz 3x
to jako fakt??? takže jak dlouho už na to celkem čekáš??? jestli jim to bude takhle dlouho trvat tak ¨na to kašlu a koupim za 7litru Scorpiona
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
taky o něčem takovém přemýšlím...
Ixil je cenově docela dostupný...
jak to je s tím vyšším vedením?
je stupna od baťůžku posunutá ven nebo tam nějak ten vyfuk vejde...
Fik-B6S psal:taky o něčem takovém přemýšlím...
Ixil je cenově docela dostupný...
jak to je s tím vyšším vedením?
je stupna od baťůžku posunutá ven nebo tam nějak ten vyfuk vejde...
..mě se vešel v poho, pokud myslíš standartní rozměr.
bla...blabla...!
fido psal:..mě se vešel v poho, pokud myslíš standartní rozměr.
A není moc blízko stupnky aby na nem nezůstavala bota...
Přecejenom Baťůžek nemusí být zrovna šikovný...
Fik-B6S psal:fido psal:..mě se vešel v poho, pokud myslíš standartní rozměr.
A není moc blízko stupnky aby na nem nezůstavala bota...
Přecejenom Baťůžek nemusí být zrovna šikovný...
ne, já tam mám fuk a stupačka není těsně nad koncovkou, ale je vystrčená mimo.
bla...blabla...!
nawrc psal:mr.BSE psal:nawrc psal:creptuse mám objednánýho. 19.4. sem dával objednávku a ještě nepřišel ale už sem tam psal mejla a prej že to teď v týdnu pošlou, tak uvidim. jinak na B6 rok 98 aji ze svodem aji s poštovnym rovný 4litry
to me taky rikal, uz 3x
to jako fakt??? takže jak dlouho už na to celkem čekáš??? jestli jim to bude takhle dlouho trvat tak ¨na to kašlu a koupim za 7litru Scorpiona
No tedka to bude cca 3 tejdny. Naposled me rikal v patek ze uz to urcite posle
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Skubák psal:marcoo psal:Koupil jsem ixil minulý týden a luxus zvuk.Krásnej dunivej.
a kde jsi ho koupil a za kolik????
Na www.rdmoto.cz a dal jsem za něj 8 tis.Ale mají tam i levnější.Do týdne ho máš doma.Vyber jakej chceš a do poznámek u obědnávky připiš rok výroby.toť vše
čoveče asi o nikud.Já už to vzdal od obou a koupil ixila.Od nich jsem zatím vydržel 2 měsíce a pak sem to radši zrušil.A to bylo keců,že so do toho zrovna chtěli dát a podobně.Nas...at kup to někde ofociálně a máš to i s homologační vložkou.U tenaxu po mě chtěl 5100 i se svodem a nejlevnější u ixilu je za 6600.Ale nestratíš na motorku záruku a máš to s homologací.to tenax nenabízí a creptus nevím.
marcoo psal:čoveče asi o nikud.Já už to vzdal od obou a koupil ixila.Od nich jsem zatím vydržel 2 měsíce a pak sem to radši zrušil.A to bylo keců,že so do toho zrovna chtěli dát a podobně.Nas...at kup to někde ofociálně a máš to i s homologační vložkou.U tenaxu po mě chtěl 5100 i se svodem a nejlevnější u ixilu je za 6600.Ale nestratíš na motorku záruku a máš to s homologací.to tenax nenabízí a creptus nevím.
no jo, jenže já potřebuju jen ten půlmetr trubky. A záruka už mi možná padla. Teď si nejsem jistej
viz avatar:)
a Jak to je je ptotřeba po tom co koupím Laďák tak jít na seřízení?
myslím Homologovaný...
Asi je lepší s tím zajít co?
škardík psal:marcoo psal:čoveče asi o nikud.Já už to vzdal od obou a koupil ixila.Od nich jsem zatím vydržel 2 měsíce a pak sem to radši zrušil.A to bylo keců,že so do toho zrovna chtěli dát a podobně.Nas...at kup to někde ofociálně a máš to i s homologační vložkou.U tenaxu po mě chtěl 5100 i se svodem a nejlevnější u ixilu je za 6600.Ale nestratíš na motorku záruku a máš to s homologací.to tenax nenabízí a creptus nevím.
no jo, jenže já potřebuju jen ten půlmetr trubky. A záruka už mi možná padla. Teď si nejsem jistej
No hel to si zajeď osobně do creptusu a on ti to udělá na počkání.Já chtěl laďák od něj a volal mi že k tomu nemá koleno a jestli bych mohl přijet ž je to otázka 20ti minut.že ho sfoukne na míru.takže asi creptus.Tenax určitě ne!!!!!!!!!!
Koldan psal:Petan psal:Já tam mám Tenax,proč je tak špatný?
klídek,estli sa ti líbí jak zní a vypadá tak to neřeš.Každý si tu pochválí ten svůj
jedině scorpion šmejdi
no já chtěl původně ten duhovej škorpion, ale nechtěl jsem dlouho čekat..
bla...blabla...!
ja mam na B12-ke vyfuk Holeshot, to je zvuk Www.holeshot.com
mr.BSE psal:nawrc psal:mr.BSE psal:
to me taky rikal, uz 3xto jako fakt??? takže jak dlouho už na to celkem čekáš??? jestli jim to bude takhle dlouho trvat tak ¨na to kašlu a koupim za 7litru Scorpiona
No tedka to bude cca 3 tejdny. Naposled me rikal v patek ze uz to urcite posle
To ještě nic neni, mam objednanej Scorpion od 2.3.2007,už jsem to vzdal.Ale prý už jsou na cestě.Dřív než budu mít laďák, budu šedivej. Půjdu do IXILU
Na brzdy do zatáčky, pod plynem ven....
Stránky: 1