Nejsi přihlášen
kluzaky
Ahoj,
poraďte prosím, dají se někde nebo od někoho koupit kluzáky na 650air? Takový ty jednoduchý mostky, ne žádný polokoule apod. pičičandičky , ale zato v černé ! (barva nebo elox?)
Archiv jsem vzal letecky, ale strašně mně to nebavilo, tak mne tam prosím už neposílejte.
Nejlepe stylem - ja platit, ty prodat a namontovat. Nechci nic kutit.
Diky.
Re: kluzaky
Se ti nechce hledat coti teda pomožu abys neřek že sem sfiněale černej sem nenašel http://www.akmedlanky.cz/letadla/kluzaky/
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2007 22:48:11 Offline |
to je určitě to co hledal.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Martin B12 (Člen) 17.07.2007 22:56:03 Offline |
no jediný co jsem objevil, co se dá koupit jako ted hned a nemusíš nic kutit,je tohle od Rutana z motorkářů.
http://www.malyweb.cz/padaky/index.php?page=64
viděl jsem je v reálu a
street triple picco
Kelly01 psal:Rutan okopčí kvůli penězům i vlastní matku
... ale zas na druhou stranu,zkus porovnat jeho ceny s konkurencí ...
... navíc sem "poskytnul moto k proměření" (protože padáky na mou ještě neměl v nabídce) a mám 25% slevu
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
kolibra psal:doma jeste nejake mam (chybi tomu jen srouby do hlavy-po dovolene budou hotove) v patek odvlavam do chorvat a navrat 6 srpna......
Jinak uz je moc nedelam nemam na to cas,takze jen poustim posledni kusy(asi 5 paru)......
Co ta černá, je možný to zařídit (třeba i za příplatek)? Jestli jo, zajem by byl, nespecham, takže bych si počkal, až se vyčvachtáš.
A cena? Mužeš mi to hodit třeba do mailu - gregor@archdesign.cz
DrIVER psal:kolibra psal:doma jeste nejake mam (chybi tomu jen srouby do hlavy-po dovolene budou hotove) v patek odvlavam do chorvat a navrat 6 srpna......
Jinak uz je moc nedelam nemam na to cas,takze jen poustim posledni kusy(asi 5 paru)......Co ta černá, je možný to zařídit (třeba i za příplatek)? Jestli jo, zajem by byl, nespecham, takže bych si počkal, až se vyčvachtáš.
A cena? Mužeš mi to hodit třeba do mailu - gregor@archdesign.cz
Ozval bych se Ti po dovolene....s barvou by problem nebyl....nechal bych je nakomaxovat (cerna,cervena,bila,modra,zluta....a dal nevim uz jake barvy) a cena?zadna hruza.....bude to delane jako fuska takze pocitam ze 50 az 100kč navic (celkove max. 1200kč za komplet).
dival sem se do supliku a mam uz jen tento tvar... http://www.suzukibandit.cz/storage/BAZ2 … 1113_1.jpg
Pokud budes mit zajem kontaktuj me tak 6. srpna.
Nejak se domluvime.....staci klidne i email
XXX
kolibra psal:[dival sem se do supliku a mam uz jen tento tvar...
Ježíšmarjá Lubo, to jsou zrovna ty pičičandičky, co jsem nechtěl. To mě fakt mrzí, protože všechno ostatní je perfekt. Chtěl bych takový ty jednoduchý jak má třeba Kelly. Já su teda ale držka vybíravá. No nic, ještě si to nechám projít hlavou a ozvu se jak se vrátíš, jestli jo nebo ne. Určitě mi to nebukuj, jestli to někdo bude chtít, tak to prodej. Každopádně díky moc za nabídku.
..... a fakt se Ti už nechce kutit? Třeba Tě to zase chytne.
DrIVER psal:kolibra psal:[dival sem se do supliku a mam uz jen tento tvar...
Ježíšmarjá Lubo, to jsou zrovna ty pičičandičky, co jsem nechtěl. To mě fakt mrzí, protože všechno ostatní je perfekt. Chtěl bych takový ty jednoduchý jak má třeba Kelly. Já su teda ale držka vybíravá. No nic, ještě si to nechám projít hlavou a ozvu se jak se vrátíš, jestli jo nebo ne. Určitě mi to nebukuj, jestli to někdo bude chtít, tak to prodej. Každopádně díky moc za nabídku.
..... a fakt se Ti už nechce kutit? Třeba Tě to zase chytne.
Zadny stres....uz to ani neinzeruju.......me to kresleni programovani a samotna vyroba bere porad ale neni uz na to tolik casu......
sak uvidis....kdyz budes chtit jsou tvoje, kdyz ne tak zustanou v supliku
XXX
Driver:
Kolega z práce pro design občas něco nakreslí. Ještě za působení v bývalém zaměstnání jsem zrealizoval klimu, kterou máte v kanclu. Tedá ne že bych to jako postavil rukama, to už dávno neumím. Jenom jsem to odšéfoval a pak to zařízení uvedl do provozu.
ABik psal:Driver:
Kolega z práce pro design občas něco nakreslí. Ještě za působení v bývalém zaměstnání jsem zrealizoval klimu, kterou máte v kanclu. Tedá ne že bych to jako postavil rukama, to už dávno neumím. Jenom jsem to odšéfoval a pak to zařízení uvedl do provozu.
Většinu profesantů co s nama dělají dýl bych měl znát. Co ste za firma? A kolega?
ABik psal:Driver:
Klimatherm, kolega Boudný
Osobně jsme spolu nic nedělali, ale to jméno je mi povědomé. Jak jsem se ale díval na vaše stránky, tak znám z minulosti vašeho obchodního, mýho jmenovce. Akorát ho znám jako "Semťu"
Tak jo, ať se daří.
Stránky: 1