Nejsi přihlášen
Re: Kdyby někdo dnes na Moravě...
Kelly01 psal:Tak jsem nějakej rozpačitej
Začínám jezdit jak turista byť na měkých gumách
Potřebuji ten blok od posledního kreše nějak zlomit
S takovou mi vydrží Qalifajr snad 18000km
Tak si kup skůtraje to fakt bombaale samo že ne tu jebku co se plouží jak lemračeče ani se mě nějak na tu bandasku nechce
Jebat motorky :-)
Kelly01 psal:Buď klidnej,už v tom ležím..
Dej tip,jak se vrátím z kola tak na to juknu
Sem ti ho vyfouk ve free motu.yamaha vercity 300valí to jak praštěný jak ve dvou nebo jednom 130 a je to požitekdnes sem zajel za kámošem 25km jen tak v kraťasech na kafe a to by mě na bandasce ani nenapadlo
PALOUS psal:dnes sem zajel za kámošem 25km jen tak v kraťasech na kafe a to by mě na bandasce ani nenapadlo
...řek bych, že máš nepochopitelně falešnej pocit bezpečí
...jakej je rozdíl v tom, jestli tě někdo "zaměří" na moto nebo na sráči?
...v případě pouze hmyzu, jako účastníků silničního provozu bych to chápal ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Já teď jezdím slušně,prostě samý jablíčko a usměvaví pionýři,hnusní citrónkáři si na mně namaj co najít
A přitom mi dnes volal hysterka bezbradavka Husky že ho dnes u Fulneku vytlačila v protisměru přes čáru (no fuj) "osoba mně blízká" na mém motocyklu
Je to vůbec možné
Bandit z Práglu už se motaj všude
God Save The Queen!
osiris psal:PALOUS psal:dnes sem zajel za kámošem 25km jen tak v kraťasech na kafe a to by mě na bandasce ani nenapadlo
...v případě pouze hmyzu, jako účastníků silničního provozu bych to chápal ;)
a kdo říkal něco vo bezpečí?chtěl sem tím jen říct že by mě nenapadlo zahřejvat a soukat se do kůže f tomhle hnusu a tahat kvůli tomu bandaskuten gdo tvrdí,že bandaska je na pohodu tak ten si to jen namlouvábandaska je jen na svižnější jízdu a vejš toť všea motat se na ní po městech taky není to pravý vořechový asi tak
to Kelly: blok od krese mam taky, porad koukam pred sebe, kam si priste ustelu. U me je blby, ze se to stalo na novy motorce, kterou jsem jeste ani skoro neznala a ted si opravdu tezko ziskava moji duveru. Dokonce jsem uvazovala i o dalsi zmene, jenomze tim by se asi nic nespravilo, stejne je to ve me.
Chce to jezdit a jezdit nejlip trasy, ktery dobre znas
Sakra ze bych taky zacla starnout...
Zkusit se má všechno!
PALOUS psal:osiris psal:PALOUS psal:dnes sem zajel za kámošem 25km jen tak v kraťasech na kafe a to by mě na bandasce ani nenapadlo
...v případě pouze hmyzu, jako účastníků silničního provozu bych to chápal ;)a kdo říkal něco vo bezpečí?chtěl sem tím jen říct že by mě nenapadlo zahřejvat a soukat se do kůže f tomhle hnusu a tahat kvůli tomu bandaskuten gdo tvrdí,že bandaska je na pohodu tak ten si to jen namlouvábandaska je jen na svižnější jízdu a vejš toť všea motat se na ní po městech taky není to pravý vořechový asi tak
jo a ještě sem zapoměl dodat,že to není sráč ale yamahačeesáďáku
miaaow psal:Chce to jezdit a jezdit nejlip trasy, ktery dobre znas
to jo, ale nikdy nevis jakej blbec se kde mota, muzes to vsude znat, a vzdycky se najde nejakej vypatlanej strelec,kterej te dokaze sestrelit
jezdit autem je jako chodit po čtyřech ;-)
PALOUS psal:osiris psal:PALOUS psal:dnes sem zajel za kámošem 25km jen tak v kraťasech na kafe a to by mě na bandasce ani nenapadlo
...v případě pouze hmyzu, jako účastníků silničního provozu bych to chápal ;)a kdo říkal něco vo bezpečí?chtěl sem tím jen říct že by mě nenapadlo zahřejvat a soukat se do kůže f tomhle hnusu a tahat kvůli tomu bandaskuten gdo tvrdí,že bandaska je na pohodu tak ten si to jen namlouvábandaska je jen na svižnější jízdu a vejš toť všea motat se na ní po městech taky není to pravý vořechový asi tak
...ty už nevíš co meleš a navíc, snad se jako dospělej dokážeš vovládat
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1