Nejsi přihlášen
Spojka - plís radu
čus, mám B12, najeto 30 000, olej po výměně, spojka by měla být taky měněná (podle předchozího majitele a podle znatelného těsnění na víku). Bohužel i po zmáčknutí páčky na doraz mi spojka stále trochu zabírá a těžko se mi vyřazuje na neutrál (z místa). Kapalina je měněná a zaručeně odvzdušněná. Spojka mi nikdy neproklouzla a ani teď neklouže, jen je prostě stále trochu v záběru. Ví někdo čím by to ještě mohlo být, když je vše vyměněný? Že by byly po smrti lamely a předchozí majitel kecal? Pomůžou podložky pod pružiny a nebo mám radši použít delší osičku u spojky. Dík za rady.
"Burn rubber, not your soul"
Re: Spojka - plís radu
...... a nebo jinak když si nikdo neví rady, jak kdo odvzdušňuje? Já to mám totiž vždycky takový "komplikovaný". Mě se vždycky vytváří vzduchový bubliny pouze u pístku na konci hadice u nádobky na kapalinu (připomínám že jde o spojku). Tudíž vždycky napumpuju páčkou, zmáčknu, držím a povolím hadici u nádobky. Pak zase dotáhnu hadici, povolím páčku a jedu znovu dokud nezačne vytékat čistá kapalina bez bublin. Nikdy jsem ten odvzdušňovák dole nepoužil!!! Respektive když jsem ho povolil, tak vždy vytékala kapalina bez vzduchových bublin a mohl jsem to udělat 1000x a stejně žádný bubliny. Prostě byly jen u vrchu hadice tam kde je nádobka (což je celkem i logický, bubliny by měly vstoupat vzhůru). Tož budu rád, když mi někdo napíše svůj systém odvzdušnění. Díkas.
maňas psal:a není to jenom tím olejem,pokud to předtím nedělalo,tak to možný je,co tam máš za olej ?
pořád tam leju stejnej - Ester 5100
jinak jen tak pro info (v manuálu jsem to nenašel - asi blbě čtu), kolik km by ta spojka měla vydržet při klasickým zacházení (žádná divočina - stunt, nic takovýho), respektive při kolika měníte vy?
MĚL SEM STEJNEJ PROBLEM PAK SME VYMĚNILI GUMIČKU VE SPOJKOVIM VÁLEČKU A PODSTATNĚ SE TO ZLEPŠILO TEĎ MI SPOJKA PŘI DOMÁČKNUTÍ NEZABÍRÁ ALE STEJNĚ ZAČÍNÁ ZABÍRAT BRZY CCA TAK 2Cm OD HEFTU JINAK FUNGUJE DOBŘE NEKLOUŽE
Na každou svini se najde řezník
![]() |
pavel dolínek (Člen) 17.07.2007 21:42:19 Offline |
ser na laborovani a predelej ji na lanko
"una storia italiana"
Děcka, nemůžete mě nekdo poradit? Mám GSF 1200N, 43tis. km, vyměnili mě spojkový lamely a plechy. Od té doby mě spojka klouže mezi 7 - 12tis. pouze když tomu dám, když zrychlu ju plynule tak je to v poho a někdy je to naprostpo bez problémů.
Nevíte někdo co s tím a v čem by mohl být problém??
Nemáš jezdit jak hovado
Mám 61500 a ještě neklouzla
A než nasadíš lamely tak jich všech deset najednou změř šuplerou a v případě že nepřekonají magickou hranici danou manuálem tak je rychle zahoď
Talířové pružiny a plechy nemaj co zachraňovat
A u replik méně známých výrobců je pro bandit 1200 použitelná tak každá pátá sada...
Samo že jsou triky jak to zachránit..
Ale ty nesmíme prozrazovat
God Save The Queen!
Stránky: 1