Nejsi přihlášen
Je mě smutno po Banditovi.....
Cus lidi,nějak je mě po B smutno. Dneska sem se stavoval v Prostějově v bazaru a mají tam funglovku B1200S ve vínově metli za 186 000kč. Premejšlím že pro něho pudu,je to asi poslední šance koupit K6 novou. Nevíte ještě vo nějakým kšeftě kde mají K6 funglovku?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Re: Je mě smutno po Banditovi.....
VikecB12 psal:Cus lidi,nějak je mě po B smutno. Dneska sem se stavoval v Prostějově v bazaru a mají tam funglovku B1200S ve vínově metli za 186 000kč. Premejšlím že pro něho pudu,je to asi poslední šance koupit K6 novou. Nevíte ještě vo nějakým kšeftě kde mají K6 funglovku?
...půjdeš do něj protože B12 je prostě B12 nebo jen "prikůpíš" k Varanovi
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
varan by šel do světa. Ale je to prostě poslední šance ho koupit.Oproti K7 je tam rozdíl 40 000kč a to není málo,ale hlavně mě de vo ten starej motor Aspon bych byl zase plnohodnotná B Zítra tam zavolám a budu moudřejší.
né,varan je dobrej,ale když voni potom budou už jenom ty vodníky a to nechcu.Navíc sem ho koupil za rozumný peníze,takže na něm neprodělám.A mají na web
To víš že by se mě líbilo kdyby mohli zustat doma vobě,ale nésu onasis A budu muset prodat aji DRko Ale splnil bych si sen s novou mašinou
Moje Béčko mě vomrzelo,byl sice vyšperkovanej,ale hold nebyla to funglovka.Dneska tam jedu,asi si vemou varadero do bazaru a v utery bych si ho mohl převzít Budu nervozní jak prvnička Rukama mě prošlo 30 motorek,ale ani jedna funglovka
VikecB12 psal:jediny co se me libilo na starym víc byly budíky. Ten displej je na Ale co se da delat
tunnig po pripadnym crashu, uz vis co udelas jinak do priste
Kua dival sem se na tu K6 za vylohou PK CARS a je fesnaa, proste nova. A vcera sem presne tady tu potkal nekde u Blanska. Akorat se divim ze tam ta K6 docela uz dlouho lezi a nikdo ji nebere za ty prachy .
Billy psal:VikecB12 psal:jediny co se me libilo na starym víc byly budíky. Ten displej je na Ale co se da delat
tunnig po pripadnym crashu, uz vis co udelas jinak do priste
Kua dival sem se na tu K6 za vylohou PK CARS a je fesnaa, proste nova. A vcera sem presne tady tu potkal nekde u Blanska. Akorat se divim ze tam ta K6 docela uz dlouho lezi a nikdo ji nebere za ty prachy .
No tak to je vona! Letos prej prodali 4 kusy a toto je asi poslední. Sedám na varana a jedu tam složit zálohu a v utery bude doufám v garáži
Stránky: 1