Nejsi přihlášen
Martin B12 (Člen) 16.07.2007 20:10:18 Offline |
Re: Motyka a lopata.
zaseknutý v zádech
street triple picco
Makropul psal:Jak by se daly na motorce přepravovat věci jako lopata, hrábě, rýč???
je to jednoduchýdej tam závěs jako má auto,na tu kouly tenisák,jednoho vola co mu nevadí mět ten tenisák f tlamě a ten vercajk mu strč do hnát a jedeš né
Jebat motorky :-)
Kdysi jsem řešil jak na motorce vozit pušku. Přes rameno to nebylo moc vhodné naštěstí se to dá rozdělat Tak jsem koupil kufr, že do něj dám pažbu a munici. Na hlaveň jsem měl naplánovaný futrál na přidělání na nosič kufru GIVI. Pak jsem potřeboval něco koupit, pušku jsem prodal a je po problémech - puška z baráku, kufr z baráku, nosič kufru z baráku...
Prodej motyku, rýč a hrabě a nemáš problém
ABik psal:Kdysi jsem řešil jak na motorce vozit pušku. Přes rameno to nebylo moc vhodné naštěstí se to dá rozdělat Tak jsem koupil kufr, že do něj dám pažbu a munici. Na hlaveň jsem měl naplánovaný futrál na přidělání na nosič kufru GIVI. Pak jsem potřeboval něco koupit, pušku jsem prodal a je po problémech - puška z baráku, kufr z baráku, nosič kufru z baráku...
Prodej motyku, rýč a hrabě a nemáš problém
no tak to je rozumnej nápad
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
whats_my_name (Člen) 17.07.2007 17:45:46 Offline |
vyrob si skládací tyč:) pak se to tam nějak složí..nebo si voz jen ty násady a kupuj si vždy novou tyč:) až někam dojedeš.
whats_my_name (Člen) 17.07.2007 21:36:09 Offline |
osisirs: tak to druhý:) v tomhle horku nemůžeš chtít přemýšlení:)
normalne dej si to podprdel sedni a jed da se vozit i kosa tis to nikdy nevidel?? stary dedkove to takle vozili normalne i kdyz na motykach co maj rovnej zadek a sedacku az do zadu
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Stránky: 1