Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Světlo, rada pls

Roman :) (Člen)
22.07.2007 16:48:38

Světlo, rada pls

Zaclo to vcera, prijedu na okruh, zaparkuju, vse O.K. chci jet domu, nastartuju (u B650 se samo automaticky rozne, nevim jak jine modely) ale sviti jen predni parkovacka a zadni svetlo (predni tlumeny a dalkovy nic) az doma u garaze to zase najednou funguje. Rano sednu a zase nic. Odjezd z okruhu a uz to sviti, zastavka na benzine a zase ne.... Zarovku jsem menilidontknow a porat to samy.

Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
barynek (Člen)
22.07.2007 17:40:45

Re: Světlo, rada pls

Roman :) psal:

Zaclo to vcera, prijedu na okruh, zaparkuju, vse O.K. chci jet domu, nastartuju (u B650 se samo automaticky rozne, nevim jak jine modely) ale sviti jen predni parkovacka a zadni svetlo (predni tlumeny a dalkovy nic) az doma u garaze to zase najednou funguje. Rano sednu a zase nic. Odjezd z okruhu a uz to sviti, zastavka na benzine a zase ne.... Zarovku jsem menilidontknow a porat to samy.

B12 to samý, automatický rožnutí, ale jestli to neni tou jízdou na okruhu??? bigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen)
22.07.2007 18:49:17

Roman :) psal:

Zkus jít po kabelech.Někde bude nejspíš zlomený kabel do toho rozsvěcení světel.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Petr (Člen)
22.07.2007 22:57:38

dotlač si konektory ve světle, možná ti nějaký povyjel..idontknow

tož tak..
pesulko (Člen)
23.07.2007 15:27:29

mohl bys take sem tam ocistit spodek zarovky blby kontak je kurva vec ale nadela
kopec vzteku

Born to be wild....born to be BANDIT...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS