Nejsi přihlášen
Re: Doprava - sraz:
miaaow psal:jo, dobrej napad ja jsem zatim dopravu neresila, ale mozna je na case se s nekym domluvit, dokud nejaky misto je... tak kdyby to slo a pokud neridis jak tak bych se rada svezla
No problemo, budem s tebou počítat. Řídím jako obr ale po dvaceti kilákách si zvykneš.
to jebu
Loser a Ondráš (a třeba i jinej pražák): ňák třeba kolem 3-5, já eště nevim, jak se mi práce vyvrbí.
Tak se sem zejtra mrknem, esli sem se nacpal k Bobuli a esli je stíhám.
No a kdyby ne, tak 2 kusy rád vemu, abych nejel sám (nechce se mi dávat zahrádku, takže potřebuju sklopit sedadlo, aby se vešla deska). No a esli ste náhodou dlouholyžní lyžaři, nebo by nás mělo bejt víc, tak tu zahrádku holt dám, nó...
Hlavně aby Borák navez dost sněhu
Práge testněte Mrtvolu: http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=165
právě sem uvolnil jeden flek, bo pojedu z východu.
jak dlouho ještě?
Tajnej: toz ja jsem pro tento vikend nelyzar, ale beru sebou jeste tu svoji slovenskou defku plesatou. A podle toho casu, co jsi psal, pojedem asi rano tim busem, abysme dojeli jeste za svetla a mohli se tam aspon trochu rozkoukat. Ale pokud bys mel potom volno na cestu zpatky, tak se urcite radi svezem
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
inkvizitorr (Administrator) 03.01.2007 17:49:27 Offline |
tajnej: hele kdybys chtěl, tak tě vemu ale až tak vokolo pátý z práglu....
doba je temná...
Tak se nám to začíná zamotávat
Takže, před chvílí sem mluvil s JirkouNerou alijas Mrtvolou a ten má auto volný (3 místa) a jede z Neratovic s tím, že by se stavil třeba na Černym mostě (nebo Ládví a nebo na Proseku) kolem 15:00 pro lidi z prahy (např. pro mně)
Bobule jede ve 14:00 z Proseka a dle posledních informací má jeden flek.
Tak se vyžvejkněte kdo chce jet s kym. Mě je to šumák protože mám volno a můžu tedy kdykoli, ale jestli nezaplníte Nerovi auto, tak jedu s nim, aby nejel sám a nebylo mu smutno
Zejtra Nerovi zavolám (bo teť nemá net) a doladíme to.
Kuwa se na vás na všechny těšim jak malej
Lihy psal:Koukám že je tu prcek z dolínku....:)
Tak jak jedeš? si sliboval že se můžu mačkat s tvou dcerkou
...no jiste, este chvilku ho ser a namacka te k ni do kapsy vod bundy a muzes bejt jak tulen, primo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
pavel dolínek (Člen) 03.01.2007 22:24:58 Offline |
holky sou na benecku,tak se muzes mackat jedine se mnou v aute
"una storia italiana"
A jak se klucí Pražský vracíte? Všichni asi až v neděli, co?
Pokud jo, tak asi budu muset autem sám...
Zjišťoval jsem vlak... 274kč a skoro 5 hodiny cesty. Bych Autobus není o moc lepší...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:A jak se klucí Pražský vracíte? Všichni asi až v neděli, co?
Zjišťoval jsem vlak... 274kč a skoro 5 hodiny cesty. Bych Autobus není o moc lepší...
...to chces jet pres asii? do janek jezdi prima linka z prahy
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Ondráš psal:A jak se klucí Pražský vracíte? Všichni asi až v neděli, co?
Zjišťoval jsem vlak... 274kč a skoro 5 hodiny cesty. Bych Autobus není o moc lepší......to chces jet pres asii? do janek jezdi prima linka z prahy
Jo, ale já se potřebuju dostat z Jánek pak ještě do Broum. Teda alespoň do Berouna... Tam už bych si pro mě přijeli. Koukal jsem na mapu a mám to autem 200 km... To se dá...
I když... Do Práglu za 145 vočí?
Oproti 500 co by mě to vyšlo kdybych jel autem (ale pohodlně až domu)... To je dilema...
Mám ty 300 propít a nebo řídit... Asi vyhraje ekonomická varianta...
2 Tajnej: Dělalo by ti velkej problém jet až tak po třetí odpoledne?
pavel dolínek (Člen) 04.01.2007 11:47:57 Offline |
bych to neriskoval s tim prknem,bo ti ho pasa vokouse cestou
"una storia italiana"
inkvizitorr (Administrator) 04.01.2007 11:50:53 Offline |
béda: čéče problém to je, ale chytnem ho na gumcuk za kouli a vono nějak dojede za náma.... foun sedí, předpokládám odlet okolo pátý z kobylis (metro)
doba je temná...
Bětka psal:Inkvizi, řekla ti Terka, že máte s námi sraz v Benátkách u benzinky v šest ? Já jen abyste tam zbytečně dlouho nečekali, když odjíždíte v pět z Kobylis
...škoda že tou dobou uš budu vochutnávat Borákojc provijant
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 04.01.2007 12:50:25 Offline |
bjetka: omyl děvče, vyzvednem vás na půl šestku v dřevníku
doba je temná...
Takže pánové (a dámy taky). Musím jet autem, bo v sobotu musím cestou zpět ještě udělat malou odbočku.
V Praze budu mezi 4.a 5. hodinou. Místa tam mám 3 místa + místo v kufru. Odjíždím v sobotu, ale to právě musím udělat tu vokliku, ikdyž pokud by vám nevadilo počkat tak 10 minut, mužete taky jet.
Nabrat můžu kdekoliv na trase Beroun - Janské Lázně. Popřípadě i malá zajížďka je možná. Tak se hlašte. Mobil mám v profilu.
Stránky: 1