Nejsi přihlášen
problem pri startu
chlapi mam problem kdyz je studeny dam plny sytic a ahcci nastartovat ale nejdeto aniz bych pridal plyn,je to normal?
A kdyz ho teda nastartuju,necham bezet na sytici tak zhruba po pul minute se zacnou snizovat otacky a jako by se zacal dusit?a po chvili zdechne nevite co to muze bejt?nestavalo se to nekomu taky?dikes bandit
gdo maže,ten jede...:)
Re: problem pri startu
Msudra psal:chlapi mam problem kdyz je studeny dam plny sytic a ahcci nastartovat ale nejdeto aniz bych pridal plyn,je to normal?
A kdyz ho teda nastartuju,necham bezet na sytici tak zhruba po pul minute se zacnou snizovat otacky a jako by se zacal dusit?a po chvili zdechne nevite co to muze bejt?nestavalo se to nekomu taky?dikes bandit
jak mi kdysi tady bylo řečeno, tak sytič B je alchimie
a musím potvrdit, měli praudu
musíš zkoušet, vše je závislé na teplotě, času atd... někdy v létě sytič, někdy ne. někdy mín nekdy víc atd...
měl sem ten samej trabl než sem na to přišel
momentalně zavostalej
Msudra psal:chlapi mam problem kdyz je studeny dam plny sytic a ahcci nastartovat ale nejdeto aniz bych pridal plyn,je to normal?
zdarec tak to midelalo taky jen sem drobatko nasponoval plynove lanko a bylo..
mozna je to ale zatim je O.K.
Born to be wild....born to be BANDIT...
neměl sem s tím problém ani na polotučné ani na plnotučné. je pravda,že řeči typu nesahej na plyn,dyž máš sytič, nikdy v mém případě neplatily. za prvý si seřiďte volnoběh při zahřátý mašině. no a pak dám sytič, startér a dle ucha krásně uslyšíš jak to chytá a pokud sa tomu nechce,tak zlehka polechtám plyn na poslech.Dycinky takto chytne a to i po zimě,co jsem na ni třeba čtyři,pět měsíců nesáhl (na třetí protočení) no a jakmile naskočí,otáčky se drží třeba na 1500, zlehka protočím plynem,otáčky vyskočí na 3500 a v tu chvíli už sytič stáhnu a motor drží.No a pak už klasika,vdovobleču se,obuju,zhasnu to,vyzuju,protože zjistím,že jsem zapomněl doklady nahoře,pak to nastartuju,obleču,pozapínám,nasadím přilbu a zhasnu to,protože mi někdo volá,pak to nastartuju,pozapínám,nasadím přilbu a zhasnu to,protože začlo pršet a du na pivo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:neměl sem s tím problém ani na polotučné ani na plnotučné. je pravda,že řeči typu nesahej na plyn,dyž máš sytič, nikdy v mém případě neplatily. za prvý si seřiďte volnoběh při zahřátý mašině. no a pak dám sytič, startér a dle ucha krásně uslyšíš jak to chytá a pokud sa tomu nechce,tak zlehka polechtám plyn na poslech.Dycinky takto chytne a to i po zimě,co jsem na ni třeba čtyři,pět měsíců nesáhl (na třetí protočení) no a jakmile naskočí,otáčky se drží třeba na 1500, zlehka protočím plynem,otáčky vyskočí na 3500 a v tu chvíli už sytič stáhnu a motor drží.No a pak už klasika,vdovobleču se,obuju,zhasnu to,vyzuju,protože zjistím,že jsem zapomněl doklady nahoře,pak to nastartuju,obleču,pozapínám,nasadím přilbu a zhasnu to,protože mi někdo volá,pak to nastartuju,pozapínám,nasadím přilbu a zhasnu to,protože začlo pršet a du na pivo
co mě to enem připomíná
bla...blabla...!
killerrebel (Člen) 24.07.2007 21:42:53 Offline |
No ja dam sitič teměř naplno, pote jak to chytne tak otačky se drží nízko, přidam kapku plynu a dostane se to do otáček odpovídajících poloze sitiče, asi po 1/2 minutě sitič uplně vypnu a jde vše OK. Takhle to aspon funguje u mě.
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel psal:No ja dam sitič teměř naplno, pote jak to chytne tak otačky se drží nízko, přidam kapku plynu a dostane se to do otáček odpovídajících poloze sitiče, asi po 1/2 minutě sitič uplně vypnu a jde vše OK. Takhle to aspon funguje u mě.
až po sem to máme stejně,to vostatní už tam nemáš? si budu mušet zajít k dochtorovi,je to divný
Koldan psal:killerrebel psal:No ja dam sitič teměř naplno, pote jak to chytne tak otačky se drží nízko, přidam kapku plynu a dostane se to do otáček odpovídajících poloze sitiče, asi po 1/2 minutě sitič uplně vypnu a jde vše OK. Takhle to aspon funguje u mě.
až po sem to máme stejně,to vostatní už tam nemáš? si budu mušet zajít k dochtorovi,je to divný
Co tím ostatním myslíš?
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:Koldan psal:killerrebel psal:No ja dam sitič teměř naplno, pote jak to chytne tak otačky se drží nízko, přidam kapku plynu a dostane se to do otáček odpovídajících poloze sitiče, asi po 1/2 minutě sitič uplně vypnu a jde vše OK. Takhle to aspon funguje u mě.
Co tím ostatním myslíš?
...klasika,vovobleču se,obuju,zhasnu to,vyzuju,protože zjistím,že jsem zapomněl doklady nahoře,pak to nastartuju,obleču,pozapínám,nasadím přilbu a zhasnu to,protože mi někdo volá,pak to nastartuju,pozapínám,nasadím přilbu a zhasnu to,protože začlo pršet a du na pivo
Stránky: 1