Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 23.12.2006 19:09:41 Offline |
zadní blatník
ahoj kluci,chci se zeptat,jak vyřešit podsedsedlovou část tak,abych měl vzadu pouze spz a ne ty plasty okolo
Pouze truchu (decentně)přihlou spz a miniblinkry.
Rád bych to nějak vyřešil a nechce se mi používat pilku na železo a rašpli.Jde to trochu profesionálně???
Líbí se mi ty chcromový obroučky na spz,ale k čemu se přichytí???Díky
Re: zadní blatník
prodavaj se drzaky SPZ a blinkru...
http://www.bikerscrown.cz/produkt2311.html
treba
Second Class Citizen
1130 Café Racer
by mě zajímalo... KOHO to napadlo dát si na zlatou barvu kola..: na kola
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Koldan psal:buď to fikneš flexou a namontuješ tam držák dělanej, nebo kupovanej, lepší varianta je kůpit celej podsedlovej plast, bude to vypadat líp, ale je to dražšíhttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /zadek.jpg
Koldan,poraď, kde se to dá koupit.Bydlím v UH.dík
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel: www.ermax.cz
vasek b 12 (Člen) 03.01.2007 22:09:42 Offline |
jo hochu nenajdeš
jo ta svičkova z Bechyně ta teda je
Pavel_B12 psal:Koldan psal:buď to fikneš flexou a namontuješ tam držák dělanej, nebo kupovanej, lepší varianta je kůpit celej podsedlovej plast, bude to vypadat líp, ale je to dražšíhttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /zadek.jpg
Koldan,poraď, kde se to dá koupit.Bydlím v UH.dík
Tohle je vod xbikes, na ermax jsem se díval taky,jenže se mi ty zadky nelíbily a bohužel musím dát za pravdu i Slepému drožkaři, páč tady se ten litr vyplatí, Ermax to má z plastu, xbikes z laminátu a hlavně, údajně se u Ermaxu nemusí nic řezat, prostě vyndáš celej podsedlák a nahradíš ho novým a ten starej můžeš někomu střelit. U xbikes s tím byla docela pakárna, dost se to řezalo a hrál jsem si s tím celkem dlůho a slícování s podsedlákem není zrovna tag jag bych si představoval.
PS: v lítě se vozvi, dáme cigáro na Trampovi
TO Fyjad: Fyjad, Fyjad, Fyjad Zapleskám ti uši do hlavy, hned po tom co ťa vostříhám ušáku
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
pavel dolínek (Člen) 04.01.2007 09:48:10 Offline |
KOVAL psal:Najdeš levnější variantu na ebay z laminátu,cena zhruba poloviční.Nebo ti někdo musí vyrobit kopii z laminátu,už to tady tak někteří řešily,že kopie toho ermaxu.
vasek b12 to vyrabi z laminatu,myslim ze to vyjde tak ne tretinu ceny
"una storia italiana"
pavel dolínek psal:KOVAL psal:Najdeš levnější variantu na ebay z laminátu,cena zhruba poloviční.Nebo ti někdo musí vyrobit kopii z laminátu,už to tady tak někteří řešily,že kopie toho ermaxu.
vasek b12 to vyrabi z laminatu,myslim ze to vyjde tak ne tretinu ceny
...ten ti poděkuje
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tomasNJ psal:koldan:
pičo, pičo, pičo,
počkej woe až ťa dostanu zase pod pazůry, a na tu tfoji kadživu se taky těším,udělám ti zasejc tjůning ala hornetpampeliška
TO Pavel:tož to zme sa nějak míjeli,páč já tam su taky každů chvílu, i dyž jen vo víkendech
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1