Nejsi přihlášen
předčasné ukončení leasingu?
máte s tím někdo zkušenost? prý to je možné, když člověk doplatí celou zbývající částku plus nějaký poplatek za to předčasné ukončení. víte jaký ten poplatek je? předpokládám, že sjednané havarijko a pov.ručko platí dál... dík za info
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
inkvizitorr (Administrator) 26.07.2007 14:04:06 Offline |
Re: předčasné ukončení leasingu?
každá leasingovka to bude mít jiný, mrkni se do podmínek konkrétní leasingovky
doba je temná...
Měl jsem u CCB a doplácel sem poslední půlrok.Každej tvrdil havarijko budeš solit dál a ve finále na tom budeš stejně ale kulovýhavarijko vodečetly a jen sem platil nějakou jakoby pokutu ale to šlo zkousnoutprostě sem měl mazdu 323F na 4roky a už mě to nebavilojim furt cpát zbytečný prachy páč já vůl ji nedal do podnikání
Jebat motorky :-)
Já to mám u CAC leasing. Na webu jsem nic nenašel a smlouva je dost nepřehledná. Psal jsem tam tedy, že to chci doplatit a ptám se kolik? Pani mi odpověděla, že dobrý, ať ji dám číslo leasingový smlouvy a řeknu měsíc, kdy to chci ukončit, a že mi pošle fakturu. O podmínkách ani částce ani slovo, tak se radši ptám vás. Já si to havarijko rád doplatim, jen abych ho nesplácel a vono nebylo platný jen v rámci leasingu nebo tak něco. Dnesku už se mi zdá všechno možný...
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
inkvizitorr (Administrator) 26.07.2007 16:50:54 Offline |
čsob za předčasný doplacení posledních dvou splátek nechtělo ani kačenu navíc...
doba je temná...
Stránky: 1