Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » předčasné ukončení leasingu?

Polo (Člen)
26.07.2007 13:56:05

předčasné ukončení leasingu?

máte s tím někdo zkušenost? prý to je možné, když člověk doplatí celou zbývající částku plus nějaký poplatek za to předčasné ukončení. víte jaký ten poplatek je? předpokládám, že sjednané havarijko a pov.ručko platí dál... dík za info

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
inkvizitorr (Administrator)
26.07.2007 14:04:06

Re: předčasné ukončení leasingu?

každá leasingovka to bude mít jiný, mrkni se do podmínek konkrétní leasingovky

doba je temná...
jennys (Člen)
26.07.2007 14:04:39

No není to ani trochu výhodné, ušetříš jen trochu úroků a poplatek za předčasné ukončení taky není vůbec malý, obvykle 5%

PALOUS (Člen)
26.07.2007 15:10:43

Měl jsem u CCB a doplácel sem poslední půlrok.Každej tvrdil havarijko budeš solit dál a ve finále na tom budeš stejně ale kulovýgoodhavarijko vodečetly a jen sem platil nějakou jakoby pokutu ale to šlo zkousnoutgoodprostě sem měl mazdu 323F na 4roky a už mě to nebavilosickjim furt cpát zbytečný prachy páč já vůl ji nedal do podnikánísmile2

Jebat motorky :-)
Polo (Člen)
26.07.2007 15:36:25

Já to mám u CAC leasing.  Na webu jsem nic nenašel a smlouva je dost nepřehledná. Psal jsem tam tedy, že to chci doplatit a ptám se kolik? Pani mi odpověděla, že dobrý, ať ji dám číslo leasingový smlouvy a řeknu měsíc, kdy to chci ukončit, a že mi pošle fakturu. O podmínkách ani částce ani slovo, tak se radši ptám vás. Já si to havarijko rád doplatim, jen abych ho nesplácel a vono nebylo platný jen v rámci leasingu nebo tak něco. Dnesku už se mi zdá všechno možný...bad sick sick

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
inkvizitorr (Administrator)
26.07.2007 16:50:54

čsob za předčasný doplacení posledních dvou splátek nechtělo ani kačenu navíc...good

doba je temná...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS