Nejsi přihlášen
Re: svíčky
Skoro zadarmo nic pro socky
Dajda psal:Meloun psal:Už nevim,kupoval jsem je na podzim...
Kdybych to našel,tak to sem dám...to by me taky zajimalo,brzy me ceka koupe,protoze uz maj natoceno 30000km..
..dej potom info,budem ti vděční
A to ti ještě fungujou? To jsou obyč nebo iridiový? Budu řešit časem, tak jen jaki inspirace
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Dajda psal:Meloun psal:Už nevim,kupoval jsem je na podzim...
Kdybych to našel,tak to sem dám...to by me taky zajimalo,brzy me ceka koupe,protoze uz maj natoceno 30000km..
..dej potom info,budem ti vděčníA to ti ještě fungujou? To jsou obyč nebo iridiový? Budu řešit časem, tak jen jaki inspirace
...je to k nevire,ale obyc,fungujou,ale preventivne velice brzo udelam radsi vymenu,toz aby se neupalili kontakty a nespadly do valcu,to by byla pohroma....
Dajda psal:Meloun psal:Už nevim,kupoval jsem je na podzim...
..dej potom info,budem ti vděční
(smajl kroutící hlavou)...to mi vopčas hlava nebere ...esi ke fšemu vokolo servisu mašiny přistupuješ jako u tech svící, tag potěš prdel ...fčera sem tahal a rozdělával motor ze Savage, kerej mlátil jag dyš naházíš do kýblu střepiny z granátu a ten debil prej:"trochu f tom klepe"...mašinu má tři nebo čtyry roky, volej nigdy neměnil, svíce zakarbonovaná f palici, elektroda upálená do třištvrtě, uložení vačky v hlavje vydřený s třímilimetrovou vůlí, ale má kožený hefty s třásněma...ale dyk vono to furt jelo, tag co? ...proč utrácet za servis, že? ...aš budu příští rok schánět mladýmu mašinu, tag vim, že u nás vojetinu kupovat nebudu právje kvůli přístupu k údržbje...a to ty Helmuty nemám, vopravdu nemám rát...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
To je jasný, pěknejch motorek je pořád dost- jen ty lidi k tomu mají nějak jinej přístup. Asi je to tim že si doma neskládali fichtla,kejvačku a podobný hustý stroje
Každej řeší výkon a obsah a jak zmáčkne čudlík a "ono to nejede" tak jdou na ně mrákoty.
Jdu si pro sklidnění přeleštit svody
Filous psal:Dajda psal:Meloun psal:Už nevim,kupoval jsem je na podzim...
..dej potom info,budem ti vděční(smajl kroutící hlavou)...to mi vopčas hlava nebere ...esi ke fšemu vokolo servisu mašiny přistupuješ jako u tech svící, tag potěš prdel ...fčera sem tahal a rozdělával motor ze Savage, kerej mlátil jag dyš naházíš do kýblu střepiny z granátu a ten debil prej:"trochu f tom klepe"...mašinu má tři nebo čtyry roky, volej nigdy neměnil, svíce zakarbonovaná f palici, elektroda upálená do třištvrtě, uložení vačky v hlavje vydřený s třímilimetrovou vůlí, ale má kožený hefty s třásněma...ale dyk vono to furt jelo, tag co? ...proč utrácet za servis, že? ...aš budu příští rok schánět mladýmu mašinu, tag vim, že u nás vojetinu kupovat nebudu právje kvůli přístupu k údržbje...a to ty Helmuty nemám, vopravdu nemám rát...
..tak to jsem si nasra.. do bot...no masu jsem kupoval,kdyz mela 19tis.km,ted ma 32tis. km,tak jen doufam,ze byli pri 18 tis. byly měněný..
Filous,Amerika:nedělejte si iluze,až bude něgdo kupovat ty vaše mašiny bez zlatých kol,tag vám stejně řeknů,že to máte nějaký divný,bez origo dílů a laku,že to má moc najeto a že raději vemů něco lepčího,i gdyž neudržovaného
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous,Amerika:nedělejte si iluze,až bude něgdo kupovat ty vaše mašiny bez zlatých kol,tag vám stejně řeknů,že to máte nějaký divný,bez origo dílů a laku,že to má moc najeto a že raději vemů něco lepčího,i gdyž neudržovaného
...nigdy jí nepustím, zděděj ji vnoučata
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Meloun psal:...ono to na ně jet může normálně,otázkou ovšem zůstává, co to s nima provede nebo nedejbože s motorem!
U B12 už to tak náchylný neni-dá se použít vícero svící.
Ale u B6 bych to raději striktně dodržoval...
řekl bych,že GSX600F má hodně podobný motor jako bandit 600 takže jelikož sem je tam jezdil celou sezonu a bez problému asi by šli i tam,jinak Brisk má ekvivaletní náhradu pro jakou koli svíčku od NGK i DENZA viděl jsem chytrou tabulku
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1