Nejsi přihlášen
Bandit-Kralik (Člen) 26.07.2007 17:22:59 Offline |
servisni manual B6N r.v.98
Zdarec...potrebuju sehnat servisni manual na B6N r.v.98...dokaze mi nekdo poradit,zkousel jsem zde v odkazech,ale marne...diky
Bandit-Kralik (Člen) 26.07.2007 18:13:18 Offline |
Re: servisni manual B6N r.v.98
Tyhle mam.Nechce se mi u toho sedet a prelouskavat stranky.Pokousim se sehnat v cestine,tedy pokud je.Nikde jsem ho nevidel.
...víc druhů je ale jen v "historii bandit" a to jenom ty stránky s technickejma datama, jinak mi vesměs nic jinýho neposílali, než tu dvoustranu
...oni ty manuály uživatelský i servisní jsou stejně na jedno brdo, tak stačí jakejkoliv a zeptat se na konkrétní seřizovací údaj
melounovi:
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...víc druhů je ale jen v "historii bandit" a to jenom ty stránky s technickejma datama, jinak mi vesměs nic jinýho neposílali, než tu dvoustranu
...oni ty manuály uživatelský i servisní jsou stejně na jedno brdo, tak stačí jakejkoliv a zeptat se na konkrétní seřizovací údaj
melounovi:
stačilo říct mohls si to dostat komplet,pokud máš hodně volného času
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Bandit-Kralik (Člen) 26.07.2007 23:35:57 Offline |
Mozna se jednou dostanu k tomu,ze ho prelouskam do cestiny....samozrejme za pomoci stycka prekladace...kdyz se to povede(coz je spise zbozne prani)...dam ho na net
tak už to doněkdo přeložte.....kuva....ich spreche deutsch a to ještě na h.... že bych......2osi:ať se dobrovolně povimmě přihlásí anglish lidi a každej aspoň jednu stránku...vytvoř zvýrazněnej nadpis a ať si to tam lidi rozeberou a postupně vkládaj do ftp......tak šup
Když nejezdím,tak tvořím...
ydom psal:tak už to doněkdo přeložte.....kuva....ich spreche deutsch a to ještě na h.... že bych......2osi:ať se dobrovolně povimmě přihlásí anglish lidi a každej aspoň jednu stránku...vytvoř zvýrazněnej nadpis a ať si to tam lidi rozeberou a postupně vkládaj do ftp......tak šup
Di do prdele
Jebat motorky :-)
jen dotaz, to jako myslíte přeložit tu velkou knížku s návodem jak co servisovat,fotkama apod, jo? dyk tam je stránek jak nasranejch a ještě drobným písmem,chtěl bych vidět toho blázna co by sa do teho pustil. (PS:ty kecy,že se na to něgdo chystá atd. nežeru,páč to není práce na týden,ale na rok,dyby to bylo tak v pohodě,už to maj přeložený dýleři suzuki) a eště jednůc
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1