Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Korsika,Sardinie-skvělej článek,info?

Tomy (Člen)
20.07.2007 13:53:00

Korsika,Sardinie-skvělej článek,info?

Včera jsem zhltal jedním dechem exluzivní článek ze snad ještě exkluzivnějšího ježdění Inkvize a Eremiho na ostrovech Korsika a Sardinie.Článek a fotky jsou opravdu mňamózní,tak že mě do hodně nadchlo a chci sem také zavítat jak jinak než na motogood.
Měl bych na vás pánové a i třeba na všechny ostatní jako Jardu GSF a spol.pár dotazů.
Jak píšeš inkvizi tu cenu trajektu: Livorno-Korsika (Bastia) a zpět ze Sardinie(Golfo Aranchi)-Livorno  měsíc před objednáním 9300 Kč,tak tím myslíš cenu za Auto s vozejkem,moto a vás dva nebo cenu za jednu osobu?Jak jste spali na tom statku na Sardinii,měl by si nějaký odkaz nebo kontakt na toto ubytování?A také by mě zajímalo,jestli se vyplatí tam jet v záři v závislosti na srážkách(aby moc nepršelo).Díky za informace Tomy...

inkvizitorr (Administrator)
20.07.2007 14:19:50

Re: Korsika,Sardinie-skvělej článek,info?

ta cena za loď byla komplet, tj auto, vozejk a dvě osoby a na zpátešční cestě kajuta (25€) pro dva lidi jednim směrem, kontakt na acienda agroturistica ti dát můžu, ale v horách nad nuorem je toho tři prdele, takže myslim že najdeš bez problémů i jinde, stačí ject po silnici a koukat po cedulích s nápisem "agriturismo"... jinak září bych řek že tam bude ideální počasí...good

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/inkviz/agriturismo.jpg

doba je temná...
bečka (Člen)
20.07.2007 22:57:19

mě zajímají jak je to s dálniceme přes německo a italii.Hustota bran, ceny..Jestli se nevyplatí se dalnicím vyhnout?

---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
Eremi (Člen)
20.07.2007 23:00:54

bečka psal:

mě zajímají jak je to s dálniceme přes německo a italii.Hustota bran, ceny..Jestli se nevyplatí se dalnicím vyhnout?

v německu se dálnice neplatí v rakousku známka na 10 dnů za 7 éček na auto, snad za necelejch 5 na moto, v itálii jsou dálnice drahý, ale pokud se nechceš drbat nechutnou a nudnou plackou o den dýl, tak se nevyplatí jet mimo ani v itálii

S úsměvem jde všechno líp :o)
Palino (Člen)
21.07.2007 00:38:48

Tiše závidímsmile2

goodgoodgood

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Goody (Člen)
21.07.2007 00:58:35

taky bych jel do teplejch krajingood

jezdit autem je jako chodit po čtyřech ;-)
Tomy (Člen)
21.07.2007 15:09:15

Inkviz:Díky moc za info,pokud jsem to dobře pochopil tak myslíš 9300 za zpáteční lístek a tu kajutu myslíš jedním směrem že?Jinak na tom kontaktu bychom se dohodli jak ste spali nebo bych něco našel....
Inkviz:Na Korsice nebo na Sardinii jsou nějaké autorizované servisy moto jako např.Suzuki nebo třeba Yamaha?
Bečka:Jak píše Inkviz,pokud tam chceš být co nejrychleji,tak je určitě nej dálnice,jinak jsem také zvažoval pohodovou trasu mimo dálnice...

22.07.2007 21:59:06

Tomy psal:

Inkviz:Díky moc za info,pokud jsem to dobře pochopil tak myslíš 9300 za zpáteční lístek a tu kajutu myslíš jedním směrem že?Jinak na tom kontaktu bychom se dohodli jak ste spali nebo bych něco našel....
Inkviz:Na Korsice nebo na Sardinii jsou nějaké autorizované servisy moto jako např.Suzuki nebo třeba Yamaha?
Bečka:Jak píše Inkviz,pokud tam chceš být co nejrychleji,tak je určitě nej dálnice,jinak jsem také zvažoval pohodovou trasu mimo dálnice...

loď si pochopil správně, to ubytko se dá sehnat v pohodě i u moře, řešil bych to až tam podle nabídky, servisy tam nějaký sou,
http://annunci.repubblica.it/italia/att … /ord-2.asc
ale vzhledem k tomu, že sme tam za celou dobu potkali mimo skůtry místních motorek tak 5 (věechny ostatní motky tam sou němci), určitě bych se na ně nespoléhal páč si myslim, že všechno budou vobjednávat, v tomhle je to tam dost slabý, rezervní gumy, páčky a to co se dá poškodit při crashi bych bral rači s sebou. mimo jiné bych italskýho mechanika na svou motorku určitě nenechal šáhnout.bad

bečka: co se dálnic týče tak pro nás bylo prioritou pojezdit toho co nejvíc na sardošce a né to brát jako jeden velkej výlet, bo cestu přes alpy a dolomity známe a to co je pod brennerem opravdu nestojí za to ject ani autem natož na motorce. to samý řikali i všichni skopčáci co tam jezděj pravidelně. až se budeš vracet ze sardinie zpátky, tak pochopíš vo čem mluvim bo cesta zpátky pro tebe bude už jenom utrpení a budeš litovat, že si promrdal zbytečně nějakej ten den na cestě zpátky když si moh v poho užívat sardskýho orgáče...good a co se financí týče, tak si myslim, že při celkovejch nákladech už pro tebe tyhle položky budou zanedbatelný...

doba je temná...
Americkej (Člen)
22.07.2007 22:41:47

mimo jiné bych italskýho mechanika na svou motorku určitě nenechal šáhnout.

bigsmile poudá hrdý majitel talošský motyky bigsmile

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Eremi (Člen)
22.07.2007 22:44:29

Americkej psal:

nechá na to šáhnout jen českýho mechoše školenýho v italském přístupu - však tam pane něco nalejte, hovno se tomu stane!bigsmilebigsmilebigsmile

Jerry (Člen)
22.07.2007 22:46:01

Americkej psal:

No jo, von to myslí dobře. Tydle motorky montujou ukrajinci.
bigsmilebigsmile

A kurva...
Filous (Člen)
22.07.2007 22:48:33

...a proto maj tag dlouhý dodací lhůty, bo neš to s Kyjeva dovezou, to chvíli trvá surprised ...ale asi to budou spolehlivý mašiny, bo tech školáckejch chyp se zbavili uš dyš ďály Uraly, teť uš je to f pohodě surprisedbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Americkej (Člen)
22.07.2007 22:50:40

ty kráááso, to je zase večírek bigsmilebigsmilebigsmile

Eremi (Člen)
22.07.2007 22:52:11

Filous psal:

...a proto maj tag dlouhý dodací lhůty, bo neš to s Kyjeva dovezou, to chvíli trvá surprised ...ale asi to budou spolehlivý mašiny, bo tech školáckejch chyp se zbavili uš dyš ďály Uraly, teť uš je to f pohodě surprisedbigsmile

no ouplně v pohodě to nebude, když to žere olejsurprisedbigsmile

Jerry (Člen)
22.07.2007 22:57:29

Bo je to dělaný na ruskej. Ten je hustší.bigsmile

A kurva...
22.07.2007 23:04:39

ci fiks člověk tady chvíli neni a hned na něj blejou takovýhle žvástyfuckbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
osiris (Člen)
22.07.2007 23:27:11

...boha jak ty vo tom zle mluvěj surprised no co to musí bejt za ksindl bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
BRDMEN (Člen)
23.07.2007 17:21:54

přehled kempů
pro socky jako
http://www.sardinie.us/prehled-kempu-sardinie.asp

Tomy (Člen)
23.07.2007 22:17:03

Inkviz:Díky za info,tak jestli by si mi mohl poslat kontakt(tel.popř,mail nebo webový stránky) na tu acienda agroturistica jak jste byli ubytovaný,tak budu rád,díkes..
JardaGSF:Díky za ten mail,vy jste spali právě v těchto apartmánech?
Brdmen:Díkes za odkaz,ale spíš to vidíme na spaní jako Inkviz s Eremim,popř.apartmán,ale může se to hodit do budoucna nebo někomu jinému...

PALOUS (Člen)
23.07.2007 22:26:57

Tomy psal:

Inkviz:Díky za info,tak jestli by si mi mohl poslat kontakt(tel.popř,mail nebo webový stránky) na tu acienda agroturistica jak jste byli ubytovaný,tak budu rád,díkes..
JardaGSF:Díky za ten mail,vy jste spali právě v těchto apartmánech?
Brdmen:Díkes za odkaz,ale spíš to vidíme na spaní jako Inkviz s Eremim,popř.apartmán,ale může se to hodit do budoucna nebo někomu jinému...

Čeče sem myslel že chceš do amérikysurprisedale todle je gut volbagoodtaky bych jel ale nemám s kým a až v žářísmile2

Jebat motorky :-)
Borák (Člen)
23.07.2007 22:37:48

taky sem se zasnil dyš sem to čet goodgoodgoodbigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...
23.07.2007 22:37:48

Tomy psal:

čéče ty máš voči jag z kašparový krávysurprised dyk to máš na tý fotce co visí obenidontknowbigsmile

doba je temná...
PALOUS (Člen)
23.07.2007 22:40:34

inkvizitorr psal:
Tomy psal:

čéče ty máš voči jag z kašparový krávysurprised dyk to máš na tý fotce co visí obenidontknowbigsmile

Tak mu foukni ještě jednu untenbigsmile

23.07.2007 22:45:19

to by tady těch cucina tipica bylo mocbad tohle ubytko má eště výhodu tý suprový picošky v austisugoodgoodgood

doba je temná...
PALOUS (Člen)
23.07.2007 22:50:12

inkvizitorr psal:

to by tady těch cucina tipica bylo mocbad tohle ubytko má eště výhodu tý suprový picošky v austisugoodgoodgood

nevím co je cucinasurprisedje to něco jako kozu do tlamy?surprised

Eremi (Člen)
23.07.2007 22:57:22

PALOUS psal:
inkvizitorr psal:

je to lepší pussybigsmilebigsmilebigsmile

23.07.2007 22:58:48

PALOUS psal:

to je přesně vonobigsmile sotva tam vlezeš, hned ti holky narvou kozy do držkybigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Borák (Člen)
23.07.2007 23:05:15

tak tam já nejedu smile2idontknowbigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...
Eremi (Člen)
23.07.2007 23:22:12

Borák psal:

tak tam já nejedu smile2idontknowbigsmile

by ti neměl kdo překládat, co?bigsmile

yello (Člen)
23.07.2007 23:33:03

Cucina tipica = ubytovani zdarma wogove...smile1

...che palle !!!
Goody (Člen)
23.07.2007 23:34:02

ale nebyli dalekobigsmile

jezdit autem je jako chodit po čtyřech ;-)
Tomy (Člen)
24.07.2007 08:43:58

Inkviz:Jasně,já to vidím,ale nějak to číslo na konci nemůžu přečíst.A jaká je předvolba do Itálie,když tam budu volat?Netový stránky nemají?

Tomy (Člen)
24.07.2007 09:10:53

Inkviz:Tak mezinárodní předvolbu do Itálie už jsem našel,ještě by mě tedy akorát zajímalo co je to předposlední číslo v tom Tvým odkazu,díkes...

Tomy (Člen)
24.07.2007 09:13:35

Inkviz:Tak už jsem to našel,to předposlední číslo je 3good.Nj,ale Italsky neumím říct nic,takže když na ně spustím anglicky,tak nevím nevím....idontknow
Yello:Pomůžeš please?

Eremi (Člen)
24.07.2007 09:36:05

Tomy psal:

Inkviz:Jasně,já to vidím,ale nějak to číslo na konci nemůžu přečíst.A jaká je předvolba do Itálie,když tam budu volat?Netový stránky nemají?

vogo a nemá ti tam inkviz i zavolat?
číslo na ceduli si myslím, že je naprosto čitelný
předvolbu do itálie najdeš v každých zlatých stránkách
když si zadáš co je na ceduli do vyhledávače, tak zjistíš, jestli maj webový stránkysurprisedsurprisedsurprised

Tomy (Člen)
24.07.2007 09:50:22

Eremi:Jj,už jsem to našel,v pohodě,tak se hned nedurdibigsmile

24.07.2007 10:09:09

tomy: řešíš pičoviny, přijeď do hor a pár těch ubytování objeď a poptej se co a jak, nemyslim si, že tohle by bylo zrovna nejlevnější na místní poměry, na druhou stranu bylo celkem slušný. nauč se pár italskejch slovíček aby ses zeptal co a za kolik a bude to v cajkugood

doba je temná...
Eremi (Člen)
24.07.2007 10:24:42

inkvizitorr psal:

tomy: řešíš pičoviny, přijeď do hor a pár těch ubytování objeď a poptej se co a jak, nemyslim si, že tohle by bylo zrovna nejlevnější na místní poměry, na druhou stranu bylo celkem slušný. nauč se pár italskejch slovíček aby ses zeptal co a za kolik a bude to v cajkugood

základní slovíčka:
pro mě: manžáre
pro inkvize: kambio, mechanika prosefionále a valentino rossi numero unobigsmilebigsmilebigsmile

24.07.2007 10:28:48

Eremi psal:

základní slovíčka:
pro inkvize: kambio, mechanika prosefionále a valentino rossi numero unobigsmilebigsmilebigsmile

nemel a mazej "šupito" na manžáre (za chvíli bude tvuj čassurprised), určitě už ti přišel mailem dnešní jídelní lístek z eurestubigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Eremi (Člen)
24.07.2007 10:46:58

inkvizitorr psal:
Eremi psal:

základní slovíčka:

nemel a mazej "šupito" na manžáre (za chvíli bude tvuj čassurprised), určitě už ti přišel mailem dnešní jídelní lístek z eurestubigsmilebigsmilebigsmile

na manžáre je ještě chvilka časubigsmile
jsem si vzpoměl ještě na jedno důležitý slovíčko pro inkvize: Q8 Malaguti SBK racing 15W 50bigsmilebigsmilebigsmile

Americkej (Člen)
24.07.2007 11:07:40

Tomy psal:

.Nj,ale Italsky neumím říct nic,takže když na ně spustím anglicky,tak nevím nevím....idontknow
Yello:Pomůžeš please?

buď úplně v klidu, protože s kvalitní angličtinou tam samo pochodíš!Já už pak zoufale zahajoval v AJ:tak skutečně tady nikdo z Vás podělanejch analfabetů nemluví ingliš?!fuck
No...a taky to šlo...bigsmile

24.07.2007 11:16:55

pro mě ani tak ne, ale když sem volal na servis aprilie do prahy, že to sežralo nějakej volej a že jedinej co tu maj je zrovna tenhle tak jim málem vypadly voči z ďůlkůbigsmilebigsmilebigsmile ale v poho, dva druhy voleje a tři druhy klínovejch řemenů tam maj na každý pumpě, takže pokud nepojedete s eremim abyste museli s sebou tahat v pávu barel s volejem kterej má rovnou zavedenou hadičku do motoru aby se stačil dolejvat tak to bude v cajkubigsmilebigsmilebigsmile

p.s. bude půl dvanáctý vole, makej na vobědgoodbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
BRDMEN (Člen)
27.07.2007 07:31:46

huskyb12 (Administrator)
27.07.2007 08:57:56

Tak sem tu chvililinku nebyl, ale jak to čtu, tak Tomy je furt stejná trubka :)))
Pane, na jihu nejni nic jak se zdá, plánuj co chceš, stejně bude všecko jinak ...

ale di, Ty brepto ...
Jarken (Člen)
27.07.2007 10:47:24

Jo, řeči umět je fajn, nezapomenout, že v Makarónsku když si objednáš těstoviny - např.špagety, tak Ti VŽDY donesou pouze vidličku a nůž - bez lžíce bad idontknow!No a já bez lžíce špagety papat neumím smile2, na žádosti o anglicky "spoon" je reagováno obvykle zdviženým obočím a nechápavým krčením ramen bigsmile!

Takže veledůležité slovíčko abyste se mohli nažrat je lžíce, v italštině "cucchiaio(kukiájo)" A platit se řekne "pagáre", přičemž jenom burani říkají "conto" no né?No ano!bigsmile

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Filous (Člen)
27.07.2007 10:51:05

...správnej taliján jí spaghetti enem vidličkou žlíci nepoužívajíc surprisedbigsmile ...zřejmě s tam byl Mrakomore za křupana bigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jarken (Člen)
27.07.2007 10:57:58

My starší brambory se už bez lžíce nenajíme smile2 A ty Filousi moc nevyskakuj, také Tě to čekábad no né?No ano!bigsmile

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Mour (Člen)
27.07.2007 11:24:41

Jarken: a jak namotáš na lžicu špagety? bigsmile

Mour (Člen)
27.07.2007 11:27:38

...jinak špagety vidličkou, namotáš, zasuneš, hubou uděláš dlouhý cůůůůc a....a pak si utřeš kečup z očního víčka a pokračuješ v krasojízdě bigsmile

Petr J. (Člen)
27.07.2007 11:32:49

...a ve druhém kole utřeš z víčka okolostolujícím......bigsmile....a pokračuješ v krasojízdě.....bigsmile

Jíra (Člen)
27.07.2007 11:36:46

Mour psal:

...jinak špagety vidličkou, namotáš, zasuneš, hubou uděláš dlouhý cůůůůc a....a pak si utřeš kečup z očního víčka a pokračuješ v krasojízdě bigsmile

Kečup?????!!???idontknowsurprised
no ty seš Ital... bigsmile

BMW Pičo! :-)
Jarken (Člen)
27.07.2007 13:04:39

Mour surprised namotáš špagety na vidličku, přeložíž na lžíci, tam to pěkně domotáš do svitečku a šup s tím do huby no né?No ano!

P.S.Zkus to Sambiliongu bigsmile, je to příjemné bigsmile

osiris (Člen)
27.07.2007 13:53:39

...nj, jedí to bez lžíce to jo, ale srkaj to jak malý haranti bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Antihero (Člen)
27.07.2007 19:02:20

Však to je na špagetách největčí zábava...

There's a pie in the sky when you die.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS