Nejsi přihlášen
Korsika,Sardinie-skvělej článek,info?
Včera jsem zhltal jedním dechem exluzivní článek ze snad ještě exkluzivnějšího ježdění Inkvize a Eremiho na ostrovech Korsika a Sardinie.Článek a fotky jsou opravdu mňamózní,tak že mě do hodně nadchlo a chci sem také zavítat jak jinak než na moto.
Měl bych na vás pánové a i třeba na všechny ostatní jako Jardu GSF a spol.pár dotazů.
Jak píšeš inkvizi tu cenu trajektu: Livorno-Korsika (Bastia) a zpět ze Sardinie(Golfo Aranchi)-Livorno měsíc před objednáním 9300 Kč,tak tím myslíš cenu za Auto s vozejkem,moto a vás dva nebo cenu za jednu osobu?Jak jste spali na tom statku na Sardinii,měl by si nějaký odkaz nebo kontakt na toto ubytování?A také by mě zajímalo,jestli se vyplatí tam jet v záři v závislosti na srážkách(aby moc nepršelo).Díky za informace Tomy...
inkvizitorr (Administrator) 20.07.2007 14:19:50 Offline |
Re: Korsika,Sardinie-skvělej článek,info?
ta cena za loď byla komplet, tj auto, vozejk a dvě osoby a na zpátešční cestě kajuta (25€) pro dva lidi jednim směrem, kontakt na acienda agroturistica ti dát můžu, ale v horách nad nuorem je toho tři prdele, takže myslim že najdeš bez problémů i jinde, stačí ject po silnici a koukat po cedulích s nápisem "agriturismo"... jinak září bych řek že tam bude ideální počasí...
doba je temná...
mě zajímají jak je to s dálniceme přes německo a italii.Hustota bran, ceny..Jestli se nevyplatí se dalnicím vyhnout?
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
bečka psal:mě zajímají jak je to s dálniceme přes německo a italii.Hustota bran, ceny..Jestli se nevyplatí se dalnicím vyhnout?
v německu se dálnice neplatí v rakousku známka na 10 dnů za 7 éček na auto, snad za necelejch 5 na moto, v itálii jsou dálnice drahý, ale pokud se nechceš drbat nechutnou a nudnou plackou o den dýl, tak se nevyplatí jet mimo ani v itálii
S úsměvem jde všechno líp :o)
Inkviz:Díky moc za info,pokud jsem to dobře pochopil tak myslíš 9300 za zpáteční lístek a tu kajutu myslíš jedním směrem že?Jinak na tom kontaktu bychom se dohodli jak ste spali nebo bych něco našel....
Inkviz:Na Korsice nebo na Sardinii jsou nějaké autorizované servisy moto jako např.Suzuki nebo třeba Yamaha?
Bečka:Jak píše Inkviz,pokud tam chceš být co nejrychleji,tak je určitě nej dálnice,jinak jsem také zvažoval pohodovou trasu mimo dálnice...
inkvizitorr (Administrator) 22.07.2007 21:59:06 Offline |
Tomy psal:Inkviz:Díky moc za info,pokud jsem to dobře pochopil tak myslíš 9300 za zpáteční lístek a tu kajutu myslíš jedním směrem že?Jinak na tom kontaktu bychom se dohodli jak ste spali nebo bych něco našel....
Inkviz:Na Korsice nebo na Sardinii jsou nějaké autorizované servisy moto jako např.Suzuki nebo třeba Yamaha?
Bečka:Jak píše Inkviz,pokud tam chceš být co nejrychleji,tak je určitě nej dálnice,jinak jsem také zvažoval pohodovou trasu mimo dálnice...
loď si pochopil správně, to ubytko se dá sehnat v pohodě i u moře, řešil bych to až tam podle nabídky, servisy tam nějaký sou,
http://annunci.repubblica.it/italia/att … /ord-2.asc
ale vzhledem k tomu, že sme tam za celou dobu potkali mimo skůtry místních motorek tak 5 (věechny ostatní motky tam sou němci), určitě bych se na ně nespoléhal páč si myslim, že všechno budou vobjednávat, v tomhle je to tam dost slabý, rezervní gumy, páčky a to co se dá poškodit při crashi bych bral rači s sebou. mimo jiné bych italskýho mechanika na svou motorku určitě nenechal šáhnout.
bečka: co se dálnic týče tak pro nás bylo prioritou pojezdit toho co nejvíc na sardošce a né to brát jako jeden velkej výlet, bo cestu přes alpy a dolomity známe a to co je pod brennerem opravdu nestojí za to ject ani autem natož na motorce. to samý řikali i všichni skopčáci co tam jezděj pravidelně. až se budeš vracet ze sardinie zpátky, tak pochopíš vo čem mluvim bo cesta zpátky pro tebe bude už jenom utrpení a budeš litovat, že si promrdal zbytečně nějakej ten den na cestě zpátky když si moh v poho užívat sardskýho orgáče... a co se financí týče, tak si myslim, že při celkovejch nákladech už pro tebe tyhle položky budou zanedbatelný...
doba je temná...
Americkej psal:mimo jiné bych italskýho mechanika na svou motorku určitě nenechal šáhnout.
poudá hrdý majitel talošský motyky
nechá na to šáhnout jen českýho mechoše školenýho v italském přístupu - však tam pane něco nalejte, hovno se tomu stane!
...a proto maj tag dlouhý dodací lhůty, bo neš to s Kyjeva dovezou, to chvíli trvá ...ale asi to budou spolehlivý mašiny, bo tech školáckejch chyp se zbavili uš dyš ďály Uraly, teť uš je to f pohodě
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...a proto maj tag dlouhý dodací lhůty, bo neš to s Kyjeva dovezou, to chvíli trvá ...ale asi to budou spolehlivý mašiny, bo tech školáckejch chyp se zbavili uš dyš ďály Uraly, teť uš je to f pohodě
no ouplně v pohodě to nebude, když to žere olej
inkvizitorr (Administrator) 22.07.2007 23:04:39 Offline |
ci fiks člověk tady chvíli neni a hned na něj blejou takovýhle žvásty
doba je temná...
přehled kempů
pro socky jako já
http://www.sardinie.us/prehled-kempu-sardinie.asp
Inkviz:Díky za info,tak jestli by si mi mohl poslat kontakt(tel.popř,mail nebo webový stránky) na tu acienda agroturistica jak jste byli ubytovaný,tak budu rád,díkes..
JardaGSF:Díky za ten mail,vy jste spali právě v těchto apartmánech?
Brdmen:Díkes za odkaz,ale spíš to vidíme na spaní jako Inkviz s Eremim,popř.apartmán,ale může se to hodit do budoucna nebo někomu jinému...
Tomy psal:Inkviz:Díky za info,tak jestli by si mi mohl poslat kontakt(tel.popř,mail nebo webový stránky) na tu acienda agroturistica jak jste byli ubytovaný,tak budu rád,díkes..
JardaGSF:Díky za ten mail,vy jste spali právě v těchto apartmánech?
Brdmen:Díkes za odkaz,ale spíš to vidíme na spaní jako Inkviz s Eremim,popř.apartmán,ale může se to hodit do budoucna nebo někomu jinému...
Čeče sem myslel že chceš do amérikyale todle je gut volbataky bych jel ale nemám s kým a až v žáří
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 23.07.2007 22:37:48 Offline |
Tomy psal:Inkviz:Díky za info,tak jestli by si mi mohl poslat kontakt(tel.popř,mail nebo webový stránky) na tu acienda agroturistica jak jste byli ubytovaný,tak budu rád,díkes..
čéče ty máš voči jag z kašparový krávy dyk to máš na tý fotce co visí oben
doba je temná...
inkvizitorr psal:Tomy psal:Inkviz:Díky za info,tak jestli by si mi mohl poslat kontakt(tel.popř,mail nebo webový stránky) na tu acienda agroturistica jak jste byli ubytovaný,tak budu rád,díkes..
čéče ty máš voči jag z kašparový krávy dyk to máš na tý fotce co visí oben
Tak mu foukni ještě jednu unten
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 23.07.2007 22:45:19 Offline |
to by tady těch cucina tipica bylo moc tohle ubytko má eště výhodu tý suprový picošky v austisu
doba je temná...
PALOUS psal:inkvizitorr psal:to by tady těch cucina tipica bylo moc tohle ubytko má eště výhodu tý suprový picošky v austisu
nevím co je cucinaje to něco jako kozu do tlamy?
je to lepší
inkvizitorr (Administrator) 23.07.2007 22:58:48 Offline |
PALOUS psal:nevím co je cucinaje to něco jako kozu do tlamy?
to je přesně vono sotva tam vlezeš, hned ti holky narvou kozy do držky
doba je temná...
Tomy psal:Inkviz:Jasně,já to vidím,ale nějak to číslo na konci nemůžu přečíst.A jaká je předvolba do Itálie,když tam budu volat?Netový stránky nemají?
vogo a nemá ti tam inkviz i zavolat?
číslo na ceduli si myslím, že je naprosto čitelný
předvolbu do itálie najdeš v každých zlatých stránkách
když si zadáš co je na ceduli do vyhledávače, tak zjistíš, jestli maj webový stránky
inkvizitorr (Administrator) 24.07.2007 10:09:09 Offline |
tomy: řešíš pičoviny, přijeď do hor a pár těch ubytování objeď a poptej se co a jak, nemyslim si, že tohle by bylo zrovna nejlevnější na místní poměry, na druhou stranu bylo celkem slušný. nauč se pár italskejch slovíček aby ses zeptal co a za kolik a bude to v cajku
doba je temná...
inkvizitorr psal:tomy: řešíš pičoviny, přijeď do hor a pár těch ubytování objeď a poptej se co a jak, nemyslim si, že tohle by bylo zrovna nejlevnější na místní poměry, na druhou stranu bylo celkem slušný. nauč se pár italskejch slovíček aby ses zeptal co a za kolik a bude to v cajku
základní slovíčka:
pro mě: manžáre
pro inkvize: kambio, mechanika prosefionále a valentino rossi numero uno
inkvizitorr (Administrator) 24.07.2007 10:28:48 Offline |
Eremi psal:základní slovíčka:
pro inkvize: kambio, mechanika prosefionále a valentino rossi numero uno
nemel a mazej "šupito" na manžáre (za chvíli bude tvuj čas), určitě už ti přišel mailem dnešní jídelní lístek z eurestu
doba je temná...
inkvizitorr psal:Eremi psal:základní slovíčka:
pro inkvize: kambio, mechanika prosefionále a valentino rossi numero unonemel a mazej "šupito" na manžáre (za chvíli bude tvuj čas), určitě už ti přišel mailem dnešní jídelní lístek z eurestu
na manžáre je ještě chvilka času
jsem si vzpoměl ještě na jedno důležitý slovíčko pro inkvize: Q8 Malaguti SBK racing 15W 50
Tomy psal:.Nj,ale Italsky neumím říct nic,takže když na ně spustím anglicky,tak nevím nevím....
Yello:Pomůžeš please?
buď úplně v klidu, protože s kvalitní angličtinou tam samo pochodíš!Já už pak zoufale zahajoval v AJ:tak skutečně tady nikdo z Vás podělanejch analfabetů nemluví ingliš?!
No...a taky to šlo...
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
inkvizitorr (Administrator) 24.07.2007 11:16:55 Offline |
pro mě ani tak ne, ale když sem volal na servis aprilie do prahy, že to sežralo nějakej volej a že jedinej co tu maj je zrovna tenhle tak jim málem vypadly voči z ďůlků ale v poho, dva druhy voleje a tři druhy klínovejch řemenů tam maj na každý pumpě, takže pokud nepojedete s eremim abyste museli s sebou tahat v pávu barel s volejem kterej má rovnou zavedenou hadičku do motoru aby se stačil dolejvat tak to bude v cajku
p.s. bude půl dvanáctý vole, makej na voběd
doba je temná...
Jo, řeči umět je fajn, nezapomenout, že v Makarónsku když si objednáš těstoviny - např.špagety, tak Ti VŽDY donesou pouze vidličku a nůž - bez lžíce !No a já bez lžíce špagety papat neumím , na žádosti o anglicky "spoon" je reagováno obvykle zdviženým obočím a nechápavým krčením ramen !
Takže veledůležité slovíčko abyste se mohli nažrat je lžíce, v italštině "cucchiaio(kukiájo)" A platit se řekne "pagáre", přičemž jenom burani říkají "conto" no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
My starší brambory se už bez lžíce nenajíme A ty Filousi moc nevyskakuj, také Tě to čeká no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Mour namotáš špagety na vidličku, přeložíž na lžíci, tam to pěkně domotáš do svitečku a šup s tím do huby no né?No ano!
P.S.Zkus to Sambiliongu , je to příjemné
Stránky: 1