Nejsi přihlášen
Ixil vs. Scorpion
Tak a už je to tu opět
Jen taková technická...
Jelikož jsem pořídil B12 a ten vysavač mě tak nějak nebaví,tak už se pomalu poohlížím po nějakým vejfuku...
Do oka mi padly tyhle dva a můj požadavek je ten, že bych rád
hlubší,dunivější zvuk.
A proto apeluji na případné vlastníky těchto značek,aby přispěly svými zkušenostmi
...A bez zbytečnejch keců vokolo zase... Ikdyž...
PURE NAKED BIKE!
Re: Ixil vs. Scorpion
neviem ale ja mam www.holeshot.com a to je uplne iny zvuk ako je napriklad viper
mám teho brůka s žihadlem a dyž jedu při nízkých votáčkách,tag se zapínaj alarmy,vibrátory pod peřinama,probouzí sa děcka,vypadávaj protézy důchodcům,vypadávaj plomby ze zubů a slézaj vlasy (naposledy sem jel kolem Filousa a Amerického Jirky) no jak říkám, Armagedon.A dyž tomu vytnu,tag se votáčej piloti stíhaček a volaj na základnu,že je další kapr na scéně
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Meloun psal:Na šestce jsem měl teho brůka taky a zvuk byl pěknej,ale dvanda je přeci jen něco jinýho no...
Uvidíme...
dyk ono je to stejně jedno,ať koupíš co koupíš,dycky to bude řvat víc než origo a za chvilku dyž sem něgdo hodí dotaz jakej laďák,tag napíšeš,že ten tvůj má skvělej zvuk (a to nemusím ani vědět jakou značku nakonec vybereš,páč na tom to není závislý)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
KOVAL psal:Nebo pro extra fandu přídavek...
7500,-,karbon nebo hliník třeba...http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … double.jpg
....nějak mi tam chybí ta zadní stupna? Že by nějaká chybyčka
..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
Koldan psal:Meloun psal:Na šestce jsem měl teho brůka taky a zvuk byl pěknej,ale dvanda je přeci jen něco jinýho no...
Uvidíme...dyk ono je to stejně jedno,ať koupíš co koupíš,dycky to bude řvat víc než origo a za chvilku dyž sem něgdo hodí dotaz jakej laďák,tag napíšeš,že ten tvůj má skvělej zvuk (a to nemusím ani vědět jakou značku nakonec vybereš,páč na tom to není závislý)
Máš recht. Já mám ňákej Micron a jestě jsem ho kus uříz. A ten zvuk je ted uplne k sezrani.
Stránky: 1