Nejsi přihlášen
Gratulaceeeeee
Tož chtěl bych poblahopřát všem ze zdejších stránek, kteří se zůčastnili včerejšího CEC, a hlavně pak našdmu TOMÁŠKOVI za vítězství v kategorii NAKED a časy, které jsou třeba pro mě asi z ríše snu. Tak HIP HIP HURAAAAAAA
Tož tak:-D
inkvizitorr (Administrator) 17.07.2007 09:34:26 Offline |
Re: Gratulaceeeeee
taky fijatoj moc gratuluju, super výkon p.s. jezdí na tom jak totální magor, já bych ho nepouštěl ani na vokruh
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 17.07.2007 10:02:47 Offline |
tady je video ze startu vod kluků z dvouval naked i s krešem po druhym kole po kterym se přerušoval závod na hodinu
http://www.youtube.com/watch?v=hJoRieI9tdc
doba je temná...
inkvizitorr psal:tady je video ze startu vod kluků z dvouval naked i s krešem po druhym kole po kterym se přerušoval závod na hodinu
http://www.youtube.com/watch?v=hJoRieI9tdc
Piča zdálo se mi to, nebo jsem tam v tom prvním esu zahlídl i toho vlasatého?
Tož tak:-D
takže díky moc... byl to fakt mazec f tom parnu(inkvizz ví) best time 2,27.069 bylo to včera ale pomalé... gumy klouzaly aták
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:takže díky moc... byl to fakt mazec f tom parnu(inkvizz ví) best time 2,27.069 bylo to včera ale pomalé... gumy klouzaly aták
se nediv že ti gumy klouzaly, klopíš to jak v moto GP a kdybys měl ten grafický měřák jak oni, tak ten ukazatel je pořád v červeném. A že sem měl možnost si ty náklony pořádně prohlédnout, když jsem tě doháněl Krásný závod, krásně jsme si to dávali, gratulace k vítězství
kožuch:
dík ale to sa ti zdá... kapoty leží ještě víc a gumy klůzaly gvuli vedru... i gdyž sem měl K3...
co si vyváděl za cílovkou, že sem tě tam viděl ležet...???
__________________________________________________________________________________
Heleho hocha jak se stydlivě schovává za pohár....je tý slávi na něj trochu moc
http://www.motorkari.cz/multimedia/2007 … 020226.jpg
další fotky budou, nebojte
a všiměte si... mám nové rukavice z klokana
tomasNJ psal:kožuch:
dík ale to sa ti zdá... kapoty leží ještě víc a gumy klůzaly gvuli vedru... i gdyž sem měl K3...
co si vyváděl za cílovkou, že sem tě tam viděl ležet...???
tohle se mi stalo
Zhruba hodinu a čtvrt před koncem závodu kdy se mi začalo velice dobře jezdit a zrychloval jsem každé kolo o pár desetin mi v první zatáčce po cílovce vjel do dráhy, nebo spíše zastavil v dráze nějaký "umělec", který byl v zatáčce dlouhý, dobrzdil k vnějšímu kraji a potom se zřejmě rozjížděl dál do dráhy. Nevím proč, a neví to ani komisař, který celou situaci viděl, ale "umělec" se po rozjetí rozhodl prudce zastavit nebo snížit rychlost. Samozřejmě jsem nic takového nečekal a že to bylo přesně v místě kam jsem posílal svou motorku ho zřejmě nezajímalo. Každý ví, že na konci cílovky není rychlost zrovna malá a tak jsem brzdil tak mohutně až jsem skončil na předním kole a potom už jen pád, přičemž jsem jen lehce trefil zadní kolo onoho "umělce", takže ani nespadl, ale ani nezastavil a zřejmě ze strachu odjel.
Kožuch psal:tomasNJ psal:kožuch:
co si vyváděl za cílovkou, že sem tě tam viděl ležet...???tohle se mi stalo
Zhruba hodinu a čtvrt před koncem závodu kdy se mi začalo velice dobře jezdit a zrychloval jsem každé kolo o pár desetin mi v první zatáčce po cílovce vjel do dráhy, nebo spíše zastavil v dráze nějaký "umělec", který byl v zatáčce dlouhý, dobrzdil k vnějšímu kraji a potom se zřejmě rozjížděl dál do dráhy. Nevím proč, a neví to ani komisař, který celou situaci viděl, ale "umělec" se po rozjetí rozhodl prudce zastavit nebo snížit rychlost. Samozřejmě jsem nic takového nečekal a že to bylo přesně v místě kam jsem posílal svou motorku ho zřejmě nezajímalo. Každý ví, že na konci cílovky není rychlost zrovna malá a tak jsem brzdil tak mohutně až jsem skončil na předním kole a potom už jen pád, přičemž jsem jen lehce trefil zadní kolo onoho "umělce", takže ani nespadl, ale ani nezastavil a zřejmě ze strachu odjel.
Jako na cílofce sem měl 220 a to sem normální sračkatak si dovedu představit jak si musel bejt nasranej
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 24.07.2007 16:01:22 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 29.07.2007 22:11:57 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 30.07.2007 09:34:38 Offline |
tomasNJ psal:vogo, není na tu motorku velký ???
špatná motorka asi
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 30.07.2007 10:18:44 Offline |
vogo nevim co furt máte??? dolínek řikal, že dobrý
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 30.07.2007 10:50:30 Offline |
co vy ste za hajzly
doba je temná...
Fiat:nemusí být,myslel nepochybně, že jsme "za hajzly", nikoliv, že jsme hajzli, přece by nám tak nenadával, když nás tolik miluje no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr (Administrator) 30.07.2007 11:32:11 Offline |
Jarken psal:Fiat:nemusí být,myslel nepochybně, že jsme "za hajzly", nikoliv, že jsme hajzli, přece by nám tak nenadával, když nás tolik miluje no né?No ano!
vogo hajzl bez hajzlu jako hrad bez hradu, takže hajzly podle hrady, viděl bych to na tvrdý a kdybyste to chtěli po vašem nebo po frešovsku tak mě neserte vy hajzli
doba je temná...
inkvizitorr psal:Jarken psal:Fiat:nemusí být,myslel nepochybně, že jsme "za hajzly", nikoliv, že jsme hajzli, přece by nám tak nenadával, když nás tolik miluje no né?No ano!
vogo hajzl bez hajzlu jako hrad bez hradu, takže hajzly podle hrady, viděl bych to na tvrdý a kdybyste to chtěli po vašem nebo po frešovsku tak mě neserte vy hajzli
máš jim napsat,že sů vohulpéra a máš to bez i-y woe a eště jim napiš,že jim taků lískneš až sa jim uši sejdů na jedný straně hlavy,ale to už je fakt hustohustá hláška
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 30.07.2007 11:41:56 Offline |
Inkvizi omluva - jsem ,to přece není Aprilka ale jebka Yahaha, takže dotaz ohledně 3 tis.km po sardošce beru zpět no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr psal:Jarken psal:Fiat:nemusí být,myslel nepochybně, že jsme "za hajzly", nikoliv, že jsme hajzli, přece by nám tak nenadával, když nás tolik miluje no né?No ano!
a nebo spíš hajzl vidím koho co hajzla, takže pány - hajzly, takže jsi to měl dobře, ale s tím hradem jsi to posral, protože asi latríny kurva nevidíš - tak maximálně v sextenu
S úsměvem jde všechno líp :o)
Lihy psal:Jarken psal:pán-páni = hajzl - hajzli (ti páni, či pánové)
vogo a to má diplom
co třeba: Byli jseme s pány na pivu = byli jsme s hajzly na pivu
no ne? no áno
...co se divíš, dyk von skládal skoušky z napínání na skřipec, pálení cejchů a střílení do tejla a né z ňáký češtiny prosimtě
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 30.07.2007 14:27:06 Offline |
Eremi psal:a nebo spíš hajzl vidím koho co hajzla, takže pány - hajzly, takže jsi to měl dobře, ale s tím hradem jsi to posral, protože asi latríny kurva nevidíš - tak maximálně v sextenu
hele a nebude lepší psát vy zmrdi tam je to jasný jo a mimo jiný tady machruješ s pánama, hradama a latrínama a nepoznáš senkrovnu co ty seš za zmrdi???
doba je temná...
Ha -čúsi, , som Slovák študovaný v Košiciach takže zkúšku z češtiny som teda rozhodne nerobil no né?No ano!
inkvizitorr psal:mimo jiný je evidentní, že je to akorát fotografem, kterej neumí fotit, bo tady vocať je to celkem pěkný podívání (na mě myslim samozřejmě)
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … iz/box.jpg
No jo, to máš recht, jak vidim ten růžovej rypák, hned mam chuť na PROROSTLEJ vovar s křenem a Pilsner Urguell - to hold se pozná dobrej fotograf :)))
ale di, Ty brepto ...
Stránky: 1