Nejsi přihlášen
Bandit Vs Hornet
Zdarec,potřeboval bych helfnout.Plánuju koupi naháče a stále se rozmýšlím mezi B6 a Hornym 6kou.B je fakt supr,ale Horn má zas lepší výkon.Hodilo by se nějaké aspoň trochu nestranné zhodnocení.Děkan za jakékoli odpovědi.
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Re: Bandit Vs Hornet
Co jsem slyšel od kluků co maj H6 tak prej nic moc na rám stačí málo a je hned zkroucenej, na plasty prej to ani pořádně nedrží pohromadě tak snad aspoň ten motor je snad k něčemu. Takže podle mě jedině Bandit
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
tomasNJ psal:hoši, hoši, vy mě bavíte... ha ha ha
hlavně teda nosorožec...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
osobně jsem na sršni nestřílel,ale co jsem měl možnost číst nebo slyšet názory lidí,který se mezi b a h rozhodovali, a který obě nakedky porovnaly,tak ve většině případů se rozhodly pro banditku...nezatajovali,že hornet jede rychlejc ani že líp dřepí,ale bandaska je povětšinou učarovala disajnem a pocitem opravdový motorky..a hlavně....ono to s ní taky pálí velmi dobře...jestli seš típek kterýmu jde jen o čísla...pak máš jasnou volbu...jesli dáš na pocit a čísla hodíš do řiti...uvidíš sám....
Když nejezdím,tak tvořím...
Ja sem byl na tym samim miste jako ty, za skoro stejny prachy sem mohl met horneta ale me se ta motorka libila jenom kvuli tem vlastnostem co vsichni psali ze je ovladatnejsi a lehci lepsi brzdy atd..ale kdyz sem ji videl ve skutecnosti tak sem nepremyslel a volil bandita v Sku pac se me liby vic polokapota nez nahac. Hornet me svym vzhledem vubec neoslovil. Jedinej kousek co se me libil na hornetovi je ta jeho spicata prdel ale jinak nakonec sem byl rad ze mam bandita pac vypada jako uz jeho vetsi bracha . Motor je proste kusanec a takovej krasnej motor nekde u horneta nenajdes, sel sem vic po vzhledu a myslim ze sem s banditem neprohloupil i kdyz uz bych bral po 2 letech B12 nebo neco silnejsiho co ma 2 kola v jedne stope
Sandman psal:Zdarec,potřeboval bych helfnout.Plánuju koupi naháče a stále se rozmýšlím mezi B6 a Hornym 6kou.B je fakt supr,ale Horn má zas lepší výkon.Hodilo by se nějaké aspoň trochu nestranné zhodnocení.Děkan za jakékoli odpovědi.
kurva Jardo co resis ... po fichtloj to bude zmena tak i tak ... kazdopadne jestli chces parkovat u koleje vedle me tak ani nezkousej prijet na Hornetoj B
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Pool psal:Sandman psal:Zdarec,potřeboval bych helfnout.Plánuju koupi naháče a stále se rozmýšlím mezi B6 a Hornym 6kou.B je fakt supr,ale Horn má zas lepší výkon.Hodilo by se nějaké aspoň trochu nestranné zhodnocení.Děkan za jakékoli odpovědi.
kurva Jardo co resis ... po fichtloj to bude zmena tak i tak ... kazdopadne jestli chces parkovat u koleje vedle me tak ani nezkousej prijet na Hornetoj B
Neboj,neplánuju.Však stejně jedeš střílet žirafy a turisty,né??
Těžká volba Horn má sice tah,ale Béčko je béčko.
kdybys viděl,co jsem udělal s tím chcípákem,co mám doma,tak se
Asi takhle: 1 krabice,2.krabice + rám
Filous psal:...kup Sršně, Bandaska je děsná mrdka co nejede, kroutí se f zatáčkách a má mňekej předek ...a navíc je nás uš moc
O měkkém předku sem slyšel,o tom kroucení též.Ale platí to i u Bandy 12?
Kelly :
Se mi tak nějak zdá, že tady bude brzo o jednoho bezpohlavního (a to doslova ) více no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Sandman psal:Filous psal:...kup Sršně, Bandaska je děsná mrdka co nejede, kroutí se f zatáčkách a má mňekej předek ...a navíc je nás uš moc
...u B12 to je eště horší...já dyby to vode mě něgdo koupil, tag se toho krámu hnet zbavim, bo je to děsnej šit...uš mi to začíná i reznout, no krám to je ...vem Horneta nebo Fázera, kvalita, výkon, spracování, prostě jiná liga
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Sandman psal:Filous psal:...kup Sršně, Bandaska je děsná mrdka co nejede, kroutí se f zatáčkách a má mňekej předek ...a navíc je nás uš moc
...u B12 to je eště horší...já dyby to vode mě něgdo koupil, tag se toho krámu hnet zbavim, bo je to děsnej šit...uš mi to začíná i reznout, no krám to je ...vem Horneta nebo Fázera, kvalita, výkon, spracování, prostě jiná liga
ty máš strach,že by nás bylo moc,že jo
TO Sandman: jasný vogu,je to mrdka
TO filous: pšt woe,jag mi to de?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous psal:svatej psal:ty wogo,Filousi a Koldane,kapnete bozskou!
Ja bych ten tvuj strep vzal Fildo.....vole neblbni, přečti si muj potpis a musíš mít jasno
ci fix,asi si budu muset promluvit s Ajou a vona Ti vysvetli,ze se Ti chce.
Amen. . .
škardík psal:Nejvíc se kroutí B1000. Nepřejte si vidět ten mazec, když ve 250 v zatáčce vezmete nějakou nerovnost A navíc to nejede. Nikdy bych si tu mr*ku nekoupil. Ale koukám po Hondě CB250. To je prej mazec wogo
... asi tak nejak ... paraganska dvestepadina je jasna volba ... nehlede na to ,ze kdyz se neco stane tak to wodpruziiis
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Pool psal:škardík psal:Nejvíc se kroutí B1000. Nepřejte si vidět ten mazec, když ve 250 v zatáčce vezmete nějakou nerovnost A navíc to nejede. Nikdy bych si tu mr*ku nekoupil. Ale koukám po Hondě CB250. To je prej mazec wogo
... asi tak nejak ... paraganska dvestepadina je jasna volba ... nehlede na to ,ze kdyz se neco stane tak to wodpruziiis
Dyš já na ty terény moc nejsem. Bych hned musel dělat ty bekflipy a to se mi zas nechce kuchtovi fušovat do řemesla
viz avatar:)
... Jardo ku*va uplne sem zapomel ... v ramci objektivnich rad ... jestli hledas nahace s dobrym ,,zatahem,, od spodu v lepsim vykonem nez bandit[a skoro vsecko wostatni] volba je jasna ---> B-KING ... jakmile mi vydaj na urade zivnostat na podnikani v oboru ,,uhlobaron a snatkovy podvodnik ,, jdu pro nej taky
Filous psal:Sandman psal:Filous psal:...kup Sršně, Bandaska je děsná mrdka co nejede, kroutí se f zatáčkách a má mňekej předek ...a navíc je nás uš moc
O hornym sem kdesi četl,že ohledně přídavných zavazadel je na a že spolujezdec bez pořádných bot s nohama u výfuku zažívá opravdu hoorké chvilky.Jinak samou chválu
Pool psal:... Jardo ku*va uplne sem zapomel ... v ramci objektivnich rad ... jestli hledas nahace s dobrym ,,zatahem,, od spodu v lepsim vykonem nez bandit[a skoro vsecko wostatni] volba je jasna ---> B-KING ... jakmile mi vydaj na urade zivnostat na podnikani v oboru ,,uhlobaron a snatkovy podvodnik ,, jdu pro nej taky
Kuwa,tak to je mazec.Našel jsem si Kingovo foto a topím se v jezeru slin.Hned zítra du za strejdou Krejčířem,ať mi převede nějaký ten bakšiš
co sem cetl tak se vyrabet doufejme bude ... a panove tech 182 nebo kolik koniii ... to se budou ty paka na zelenejch zmrzlinach divit ... jen bych chtel videt jestli k tomu budou davat permici do posilky abys to vubec udrzel ... bo prej jak jedes na nahaci vic jak 300 tak uz prej zacina trosku foukat
Pool psal:co sem cetl tak se vyrabet doufejme bude ... a panove tech 182 nebo kolik koniii ... to se budou ty paka na zelenejch zmrzlinach divit ... jen bych chtel videt jestli k tomu budou davat permici do posilky abys to vubec udrzel ... bo prej jak jedes na nahaci vic jak 300 tak uz prej zacina trosku foukat
Ve Zlíně maj chlupatí skútry,tak 125 a nejlepším strojem je Cagiva-250ccm.O autoparku zlínské policie decentně pomlčím...Tohle mohou chytat tak možná s vrtulníkem.Permici možná.Navíc se prý má fasovat rodinné balení testosteronu a pozvánka na poslední grilování do Pelhřimova...
Stránky: 1