Nejsi přihlášen
Koupit či nekoupit ?? B600S
Potřeboval bych poradit jestli je podle vás na těch foto něco podezřelýho, a jestli se vyplatí do teho jít. Dík za každou (rozumnou) radu.
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=161599
Kam nevidím, tam nepospíchám
Re: Koupit či nekoupit ?? B600S
Marián psal:me teda malej neni ani po jeden a pul sezone a na druhou stranu zvodpovedne rikam, ze z bandita 6 uz bych si bandit 12 nekoupil,dle myho nazoru to je krok nikam...
správně máš bludišťákabandit a vůbec suzuki je paskvil
Jebat motorky :-)
Marián psal:me teda malej neni ani po jeden a pul sezone a na druhou stranu zvodpovedne rikam, ze z bandita 6 uz bych si bandit 12 nekoupil,dle myho nazoru to je krok nikam...
Až do smrti budeš hrát na 3/4 housle
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
jels na B12?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
--> Americkej: chutnat to mě chutná, ale váhový přírůstky sou menší
a ste nějak všichni odbočili od tématu, což jak sem si už všiml se tu stává hooodně často
nemáte hodnotit kdo co na čím jezdí nebo moje rozměry ale potřebuju zkouknout ty fotky
Geograf psal:--> Americkej: chutnat to mě chutná, ale váhový přírůstky sou menší
a ste nějak všichni odbočili od tématu, což jak sem si už všiml se tu stává hooodně často
nemáte hodnotit kdo co na čím jezdí nebo moje rozměry ale potřebuju zkouknout ty fotky
na tvůj púvodní dotaz ti tu každej odpovídá. Nevyplatí se ti do toho jít. Je to drahý a o pár korun víc koupíš dvanáctku
S úsměvem jde všechno líp :o)
odpověděl ti už eremi,za ty prachy je to drahý,přestrože je na první pohled v cajku.Dyk tuším Bert vodtadyma prodává B12 za 99 táců. A ohledně teho estli polo nebo plno,jak už bylo napsáno mockrát,dyž budeš mít rozum zvládneš to,ale výhoda je v tom,že B12 ti vystačí na hodně dlouho
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
ták, kup dvandu a fertik!
a teď se konečně dostáváme k temu žrádlu, ni?třeba takovej studenej bůček s hořčicí,ten udělá zázraky s Tvym chatrnym tělem...
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Každej den k obědu prase taky neni nic těžkého ne ? :D:D já mám taky 190 ale zároven 100 Kg :) mírná nadváha a ty máš podváhu :D já budu žřát tem bůček a ty prase :) to dorovnáš ...
Neper se, život ti dá do držky sám.
to pavel a vikec:
abyste me pochopili, neni to vo tom, ze chci hrat na nadosmrti 3/4 housle,ale muj nazor je ze bandita sem si vyzkousel na 650 a dle myho 12 se bude chovat uplne stejne akorat ma silnejsi motor,proto az si budu kupovat novou a silnejsi, urcite to bandit nebude,protoze jak uz sem napsal,byl by to pro me krok nikam...z bandita na bandita, a chci vyzkouset taky jiny stroje jak se chovaj a jezdej.
navic nejsem z tech co po dvou mesicich ,,zjistujou" ze jejich ,,ridicskejm schopnostem" nedostacuje sestka a musej mit 12,tam se to da pochopit,ale ja si ho chci nechat trosku dyl...
...sam mezi jebkarema...
Geograf psal:Potřeboval bych poradit jestli je podle vás na těch foto něco podezřelýho, a jestli se vyplatí do teho jít. Dík za každou (rozumnou) radu.
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=161599
dej bacha jestli je to dovoz a jestli je to mozny prihlasit zeptam se ti moji mlady dela na fizlarni co se tutech veci tyce dam ti vedet podminky kdy ti neprihlasi motorku a proc
Born to be wild....born to be BANDIT...
Marián psal:to pavel a vikec:
abyste me pochopili, neni to vo tom, ze chci hrat na nadosmrti 3/4 housle,ale muj nazor je ze bandita sem si vyzkousel na 650 a dle myho 12 se bude chovat uplne stejne akorat ma silnejsi motor,proto az si budu kupovat novou a silnejsi, urcite to bandit nebude,protoze jak uz sem napsal,byl by to pro me krok nikam...z bandita na bandita, a chci vyzkouset taky jiny stroje jak se chovaj a jezdej.
navic nejsem z tech co po dvou mesicich ,,zjistujou" ze jejich ,,ridicskejm schopnostem" nedostacuje sestka a musej mit 12,tam se to da pochopit,ale ja si ho chci nechat trosku dyl...
ono jako to "jenom má silnější motor" je hodně podstatný, taky má třeba silnější zadní kyvku a tolik se nekroutí, takže nemáš pravdu, že se chová úplně stejně, pořádně se svez a poznáš
pesulko psal:Geograf psal:Potřeboval bych poradit jestli je podle vás na těch foto něco podezřelýho, a jestli se vyplatí do teho jít. Dík za každou (rozumnou) radu.
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=161599dej bacha jestli je to dovoz a jestli je to mozny prihlasit zeptam se ti moji mlady dela na fizlarni co se tutech veci tyce dam ti vedet podminky kdy ti neprihlasi motorku a proc
Píše že má český techničák
SV 1000S
Eremi psal:Marián psal:to pavel a vikec:
navic nejsem z tech co po dvou mesicich ,,zjistujou" ze jejich ,,ridicskejm schopnostem" nedostacuje sestka a musej mit 12,tam se to da pochopit,ale ja si ho chci nechat trosku dyl...ono jako to "jenom má silnější motor" je hodně podstatný, taky má třeba silnější zadní kyvku a tolik se nekroutí, takže nemáš pravdu, že se chová úplně stejně, pořádně se svez a poznáš
dyz me to nikdo nechce pucit...
ne proste narovinu bych azaz nekdy rad vyzkousel neco sportovnejc zalozenyho a vzhledem k tomu ze chci novy moto,ne jety,tak bandit to nebude a nikdo mi to nevymluvi,i kdyz se mi na nem jezdi dobre a proto zatim nehledam nic jinyho a kdovi jestli dlouhej cas vubec budu
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:Eremi psal:Marián psal:to pavel a vikec:
navic nejsem z tech co po dvou mesicich ,,zjistujou" ze jejich ,,ridicskejm schopnostem" nedostacuje sestka a musej mit 12,tam se to da pochopit,ale ja si ho chci nechat trosku dyl...ono jako to "jenom má silnější motor" je hodně podstatný, taky má třeba silnější zadní kyvku a tolik se nekroutí, takže nemáš pravdu, že se chová úplně stejně, pořádně se svez a poznáš
dyz me to nikdo nechce pucit...
ne proste narovinu bych azaz nekdy rad vyzkousel neco sportovnejc zalozenyho a vzhledem k tomu ze chci novy moto,ne jety,tak bandit to nebude a nikdo mi to nevymluvi,i kdyz se mi na nem jezdi dobre a proto zatim nehledam nic jinyho a kdovi jestli dlouhej cas vubec budu
nikdo ti nic nevymlouvá, ale nejdřív bys měl vyzkoušet a pak zhodnotit
tož sem to viděl na vlasní oči a bezvadné stav, vypadá to že do teho pudu
jo a sem si myslel že majitelé B táhnou za jeden provaz ale jak tak vidím tak se to tu začíná rozdělovat na B6 a B12, admin bude muset asi založit druhý fórum aby si majitelé dvou kubatur nešli vzájemně po krku
nikdo po krku nikomu nejde měl sem B6, mám B12 a řek bych,že nejsem jedinej gdo si tím prošel.Každopádně až na sfětlý vyjímky je jasný,že kapacitu B6 zme nigdo naplno nevyužili,ale je fakt,že ani ne po roce mi vadilo pomalejší předjíždění jak sólo,tak ve dvou,podvozek,kerej je na B12 znatelně lepší a hlavně sem chtěl mašinu do kerý trošku zainvestuju a pohraju si s ní a nechám si ju nějakej ten rok,což u B6 mi přišlo zbytečný.
a jináč B12 na hranu nedostanu ani náhodou,ale je skvělej pocit dyž jedu za náklaďákem s návěsem a vemu za to a mašina vystartuje přestože mám i baťůžek, a během okamžiku předjede,stejně tak při sportovnější jízdě do kopce a kurefsky je to poznat na výjezdech ze zatáček
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:nikdo po krku nikomu nejde měl sem B6, mám B12 a řek bych,že nejsem jedinej gdo si tím prošel.Každopádně až na sfětlý vyjímky je jasný,že kapacitu B6 zme nigdo naplno nevyužili,ale je fakt,že ani ne po roce mi vadilo pomalejší předjíždění jak sólo,tak ve dvou,podvozek,kerej je na B12 znatelně lepší a hlavně sem chtěl mašinu do kerý trošku zainvestuju a pohraju si s ní a nechám si ju nějakej ten rok,což u B6 mi přišlo zbytečný.
a jináč B12 na hranu nedostanu ani náhodou,ale je skvělej pocit dyž jedu za náklaďákem s návěsem a vemu za to a mašina vystartuje přestože mám i baťůžek, a během okamžiku předjede,stejně tak při sportovnější jízdě do kopce a kurefsky je to poznat na výjezdech ze zatáček
sakra a osi mi povidal,ze to na vyjezdech ze zatacek nema vyznam,tak to su z toho jelen...
...sam mezi jebkarema...
Geograf psal:--> Americkej: chutnat to mě chutná, ale váhový přírůstky sou menší
Vyžeň tasemnicu ... .
Autobus je taky Suzuki... .
Stránky: 1