Nejsi přihlášen
Do Pekelných Dolů na noc!
Zdarec
minulou neděli jsme byl s Helis a JRK B6S v Dolech po nevydařené spidysově "vyjížďka SČ". A spidys se chtěl taky někdy kouknou do dolů...tak mě napadlo tam zajet a třeba i na noc! Co tomu říkáte? Dát nějaký to pivko...
Jel by někdo? ![]()
Helis...už máš motku v cajku? (řetězovku)
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Re: Do Pekelných Dolů na noc!
jj je to tam kentus
Musím říct, že by si to zasloužilo něco důstojnějšího než takovej čubinec co tam je ![]()
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
...pitomci, já to nechtěl říct hnet na plnou hubu, ale doplnili ste mě skvjele, taky bych spal rači f příkopje u silnice, bo bych se bál, že tam na mě skočí ňáký šestinohý zwieržatko ![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
REX psal:zajímalo by mě teda, kdo tam kolikrát byl a spal... to je keců pí
...no letos sem tam byl štyrykrát, ale ani jednou sem tam nespal a sednout si pro sychr chodim ven na plastovou židličku, bo na tý se ty potvory neudržej ![]()
Ještě nevim kdy všechno by jel - myslel sem, že tam bude BESTILA, ale prej to zrušili nebo přesunuli - prostě tam nebudou.
Tak sem si řikal, že bych udělal vyjížďku - třeba se i zastavil na Kokoříně, na Máchači, v Dolech a pak bych frčel okolo 16 - 17h na Prahu, abych byl do 18:30 na noční.
Myslim si, že by to moh bejt pěknej vejlet, takže kdyby se chtěl někdo přidat...
Vyrážel bych z Práglu nějak dopoledne - počítám tak kolem 10h ne asi pozdějc
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
uoplne s vama suohlasim teda s tim bordelem
a ze by tam byli i strikacky a jehli to je pro mne šokojci este sem nevidel fetaka na motorce asi sem hold videl malo a divim se ze to tam trpi
loni sem tam byl naposled a spat radsi pred na tom betone nez ve sklepe na brambory![]()
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
fifa b 12 psal:uoplne s vama suohlasim teda s tim bordelem
a ze by tam byli i strikacky a jehli to je pro mne šokojci este sem nevidel fetaka na motorce asi sem hold videl malo a divim se ze to tam trpi
loni sem tam byl naposled a spat radsi pred na tom betone nez ve sklepe na brambory
Feťák na moto? Taky budeš v šoku až uzříš... .
Já tam chrupkal asi 4 roky zpátky, bylo to v poho. Ale pak doly na urč. dobu ovládli dredaři (nic spol. s Filousem...) a vod tý doby je to tam takový "poznamenaný".
Autobus je taky Suzuki... .
Já se zítra ozvu až se vzbudím, jsu na noc dnes! ![]()
spidys psal:Ještě nevim kdy všechno by jel - myslel sem, že tam bude BESTILA, ale prej to zrušili nebo přesunuli - prostě tam nebudou.
Tak sem si řikal, že bych udělal vyjížďku - třeba se i zastavil na Kokoříně, na Máchači, v Dolech a pak bych frčel okolo 16 - 17h na Prahu, abych byl do 18:30 na noční.
Myslim si, že by to moh bejt pěknej vejlet, takže kdyby se chtěl někdo přidat...
Vyrážel bych z Práglu nějak dopoledne - počítám tak kolem 10h ne asi pozdějc
Helis psal:Ahojky,sorry že se ozývám až teď,ale jsem marod...
Jinak řetězovku už mám na motce,hajzlové mi ale poslali o článek kratší řetěz....musím ale ještě přezout,bo mi s tím někdo gumoval...
tak to ti poslali řetěz na starej model 110čl misto 112čl já měl stejnej problém. od kud si nakoupovala ??
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
z www.motoretezy.cz..ale na krabici bylo napsano 112 clanku.rekl mi to az ten chlap v servise,kterej mi to menil.takze mi tam dal dve spojky...
To Helis: Nebooj o nic si nepřišla... ve finále sme nikam nejeli, teda vlastně aspoň vim o sobě, že sem nikam nejel ![]()
Tak dej všechno pořádně do kupy a můžem vyrazit třeba příští weekend - to nebudu muset do arbajtu ![]()
Helis psal:To Spidys:Vynasnažím se,ale neslibuju.Pokud budu mít přezuto,tak mi nic nebrání.....
a do Dolů můžem jet třeba na kafe.Na spaní bych to asi taky neviděla....
No tak dej vědít ![]()
Hajzlové jedny, jako v servisu jo? jsou to ko....ti
Helis psal:Ahojky,sorry že se ozývám až teď,ale jsem marod...
Jinak řetězovku už mám na motce,hajzlové mi ale poslali o článek kratší řetěz....musím ale ještě přezout,bo mi s tím někdo gumoval...
Zdravím!
Nedalo mi to a musím přispět do diskuse o Pekelných dolech.Taky sem se chystal na Bestilu a zjistil, že zbytečně. Prý vznikly nějaký technický problémy ze strany pořadatelů.![]()
A k tomu bordelu a špíně: souhlasím a varuj - jelikož tam nedávno kapela Krleš natáčela svůj videoklip (
), tak pozor, abyste na jejich akcích něco nechytli ![]()
![]()
Zdarec Lidi.V Dolech sem byl zatím 3x a musím říct že luxus co se týká akce jako takové.Byl sem na zahajení,uprostřed sezony a na ukončení v rozmezí dvou let.
Kapely,pití,obsluha v poho co se týče té špíny...nic sem nezaregistroval.Kromně toho že spíž na zemi v jeskyni...ale to k tomu patří podle mně nejlepší motodoupě u nás.Letos tam jedu určitě na ukončení sezony,datum ještě nevím na webu nic není.Pojede nás víc z Olomouce kdyby měl někdo zájem dám vědět.Pitrs![]()
![]()
Byl jsem tam o motosrazu v Žandově 14.7., cesta je ze směru od Lindavy je rozkopaná a přejíždí se místo po tom mostku po pěší dřevěný lávce metr široký a je rozkopaný i okolí. Když sprchne je to mazec. Jinak uvniř pořád stejně dobrý.
Spala jsem tam jednou - tudíž v hitparádě zážitků odškrtnuto, flákali jsme se s kamarádem po Čechách a nějak už jsme nevěděli coby - svrab a neštovice se mi vyhnuli, a když pominu souložící dvojici na opodál stojícím gaučíku byla to poměrně klidná noc...
Jinak je jasné, že postupem času víc a víc plesnivějící interiér už má lepší doby za sebou. A zábava? Nebyly tam dřív přenosy závodů na plátno? Na to už teď nějak kašlou, ne?
Schumi psal:Spala jsem tam jednou - tudíž v hitparádě zážitků odškrtnuto, flákali jsme se s kamarádem po Čechách a nějak už jsme nevěděli coby - svrab a neštovice se mi vyhnuli, a když pominu souložící dvojici na opodál stojícím gaučíku byla to poměrně klidná noc...
Jinak je jasné, že postupem času víc a víc plesnivějící interiér už má lepší doby za sebou. A zábava? Nebyly tam dřív přenosy závodů na plátno? Na to už teď nějak kašlou, ne?
...ty přenosy tam bejvávaly, jezdil sem tam na ně a bylo to lepší neš doma f obyváku...bohužel uš je po ![]()
Filous psal:Schumi psal:Spala jsem tam jednou - tudíž v hitparádě zážitků odškrtnuto, flákali jsme se s kamarádem po Čechách a nějak už jsme nevěděli coby - svrab a neštovice se mi vyhnuli, a když pominu souložící dvojici na opodál stojícím gaučíku byla to poměrně klidná noc...
Jinak je jasné, že postupem času víc a víc plesnivějící interiér už má lepší doby za sebou. A zábava? Nebyly tam dřív přenosy závodů na plátno? Na to už teď nějak kašlou, ne?...ty přenosy tam bejvávaly, jezdil sem tam na ně a bylo to lepší neš doma f obyváku...bohužel uš je po
No právě - to si zaslouží větší kritiku než nějaký hnijící matrace...
Stránky: 1