Nejsi přihlášen
Re: prodávam jebku
ty vole asi ten inzerát smažu ,a přestanu sem chodit ,pač papa kelly bude mit zkažený den ...,bandit je good moto ,ale zas to ber jinak ,6 bandit nejede ,a 1200 bandit už na ten objem pro mě moc ,,,co naděláš ...a když chceš jezdit ,musiš se poohlidnout jinde ..každopadně je pro me suzuki the best ,a chci zase suzuki ...nemužu mit nahače ,hlavně ze zdravotních problému ,musim kupit kapoty pač chcu jezdit a ne sedět doma ....se hned nenasírej ne ??
šmidaN psal:čest slugi ,za kolik jezdiš s busou ???
... jak to myslíš?
... pokud tak jako já tak mi to ukazuje akt.spotřebu 6,4 - 6,6 při normální jízdě (a pro rejpaly - "normální jízda" je třeba to co sme jeli s Abikem na Buchláky a zpět )
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Pavel_B12 psal:SLUGI psal:Salam psal:neni to bandaska, tak s tim jdi do
... a co že to máš ty že mu vyčítáš "jebku" ?
No to nepoznáš, když ji nemá v profilu. Že by se za ni styděl?
... právě proto sem se ptal
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
tak jsem to smazal ......mam dost jinych starosti něž se ještě hadat na netu ...čao
to slugi: ok díky ,mam totiž nabidku na busu 99 ,za poměrně zajimavou cenu ,tak sonduju co a jak ,a pač je pro mě busa jeden z mych snu ,tak mi to leží v hlavě ...
šmidaN psal:tak jsem to smazal ......mam dost jinych starosti něž se ještě hadat na netu ...čao
to slugi: ok díky ,mam totiž nabidku na busu 99 ,za poměrně zajimavou cenu ,tak sonduju co a jak ,a pač je pro mě busa jeden z mych snu ,tak mi to leží v hlavě ...
... sny se maj plnit (to vím ne,sem si ho splnil )
... ale šel bych do novější než 99
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Salam psal:SLUGI psal:... mě osobně je to ouplně jedno co máš,já jen že v profilu máš sám jebku a navážíš se do Šmídy
vubec do nikoho se nenavazim, sem si dal jen prdel, sorry... nevedel sem, ze to nepochopite...
... klid,v pohodě
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
yello psal:Ber tuhle :
http://moto.it/usato/usato03.asp?EID=1239323
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
yello psal:Ber tuhle :
http://moto.it/usato/usato03.asp?EID=1239323
... pěkná
... nějaký další nabídky
"FORTUNA IUVAT AUDACES"