Nejsi přihlášen
Tankvak .....zas
jen chci znát názor zcestovalců http://www.novelmoto.cz/katalog_ZA-tankvaky.htm je to hned ten první...užívá ho někdo...
Když nejezdím,tak tvořím...
Re: Tankvak .....zas
...taky uš tanbágl ňákou sezónu nevozim právje proto, že sem měl dycky zrytou nádrš...dyš jedu sám, vážu ho na sedlo a dyš jedem ve dvou, tag nam sedlový brašny na víkend stačej...a dybych cestoval na dofču ve dvou, tag tři kufry sou jasná volba...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
s prachem počítam,už mám v merku spešl folii,která je nehorázně(ale fakt nehorázně draha) drahá,ale čistě náhodouza menší úplatek(dost levně oproti původní ceně) se dostanu k časti rule(akorát velikou(na dýlku) na podlep nádrže a bočních plastů pod tašky.....jak to tak vypadá tak jí bude spousty,takže když mi poradíte na co to odmotat,aby se to nezkurvilo tak mužu za poslat...je plánovaná na 14 srpna,tak pak dám vědět...
Když nejezdím,tak tvořím...
ydom psal:s prachem počítam,už mám v merku spešl folii,která je nehorázně(ale fakt nehorázně draha) drahá,ale čistě náhodouza menší úplatek(dost levně oproti původní ceně) se dostanu k časti rule(akorát velikou(na dýlku) na podlep nádrže a bočních plastů pod tašky.....jak to tak vypadá tak jí bude spousty,takže když mi poradíte na co to odmotat,aby se to nezkurvilo tak mužu za poslat...je plánovaná na 14 srpna,tak pak dám vědět...
To muší bejt faaakt super, protože jenom super mi byla hovno platná....taky škrábance, naštěstí se od nich nějak dalo pomoci si... .
Autobus je taky Suzuki... .
Filous psal:...taky uš tanbágl ňákou sezónu nevozim právje proto, že sem měl dycky zrytou nádrš...dyš jedu sám, vážu ho na sedlo a dyš jedem ve dvou, tag nam sedlový brašny na víkend stačej...a dybych cestoval na dofču ve dvou, tag tři kufry sou jasná volba...
vogo jak máš chycený brašny, aby ti nepadal živej batoh ze stupaček??? my se tam s brašnama moc nevejdem (vorel říkal, že máš stejný, kerý jsem od něj kupoval - motodetail).....
mám origo blinkry a kvůli nim to nemůžu posunout dozadu....
nemám na to konstrukce....
hans psal:Filous psal:...taky uš tanbágl ňákou sezónu nevozim právje proto, že sem měl dycky zrytou nádrš...dyš jedu sám, vážu ho na sedlo a dyš jedem ve dvou, tag nam sedlový brašny na víkend stačej...a dybych cestoval na dofču ve dvou, tag tři kufry sou jasná volba...
vogo jak máš chycený brašny, aby ti nepadal živej batoh ze stupaček??? my se tam s brašnama moc nevejdem (vorel říkal, že máš stejný, kerý jsem od něj kupoval - motodetail).....
mám origo blinkry a kvůli nim to nemůžu posunout dozadu....
nemám na to konstrukce....
...taky nemam žádnou klec pot brašny...taky mam vorigo blinkry...sou na gumě...na férofku je vohnu dólu...brašny mam hozený enem přes sedlo a chycený "drc" páskama k držákum stupaček...a nejni s tym problém ani při vysokorychlostní turistice...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ja to řeším stejně jako Filous, popruhy od brašen mám hozený pod sedlem a nemám žádny prolém všichni se tam vejdem. jen to přiklapnutí sedla chce pak trochu grif.na bok mi brašny stačí jen tocase(nebo jak se to volá) bych si asi namontoval ať se má batůžek o co opřít ale, ted pár let myslím že to nemusím řešit.
zákon je zákon, vůl zůstane volem
no hozený to mám přes sedlo, kdybych to dal pod, tak si myslim, že brašny propálím vo lauf....
chycený je mám taky tak nějak přes stupačky a drží to parádně, jen mě se*ou ty blinkry....
moc spokojeně se netvářily, když jsem je zkusil vohnout.....
a když dám brašny před ně, tak má buchta na stupačkách tak leda paty....
hans psal:no hozený to mám přes sedlo, kdybych to dal pod, tak si myslim, že brašny propálím vo lauf....
chycený je mám taky tak nějak přes stupačky a drží to parádně, jen mě se*ou ty blinkry....
moc spokojeně se netvářily, když jsem je zkusil vohnout.....
a když dám brašny před ně, tak má buchta na stupačkách tak leda paty....
Moje od Lojza sedí na vejfuku pořád a není tam po nějakém seškvaření ani památka.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
dyk je ten lauf žhavej jak , to ten matroš přesi nemůže vydržet.....
teda já mám origo lauf...
nikdy jsem to nehrál a ani to nějak neplánuju.....tyhle hry mě nebavěj, navíc většinou u kompu ještě něco dělám.....
........ale jen tak na pokec...pošli dyžtak autorizaci.....
Stránky: 1