Nejsi přihlášen
Re: roštěnka dne
Borák psal:souhlas...
hele Freši můžeš mi vysvjetlit jak to že cerká ví že máš zlomený křídlo
ti asi zlomim i to druhý
...nebuť takovej despota a dopřej holce trochu zábavy, přinejhoršim budeš dědek a budeš mít zeťáka ve špitálu a to na starý kolena nejni vůbec g zahození ...přemejšlej, vole!!! ...já bejt tebou, tag jí koupim nový hadřiky, trochu barviček, ňákej pičifuk a štandopéde jí hrnu Frešoj do Práglu, bo co si myslíš že tam u vás f Krokonošovje udělá za karijéru???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Borák psal:souhlas...
hele Freši můžeš mi vysvjetlit jak to že cerká ví že máš zlomený křídlo
ti asi zlomim i to druhý...nebuť takovej despota a dopřej holce trochu zábavy, přinejhoršim budeš dědek a budeš mít zeťáka ve špitálu a to na starý kolena nejni vůbec g zahození ...přemejšlej, vole!!! ...já bejt tebou, tag jí koupim nový hadřiky, trochu barviček, ňákej pičifuk a štandopéde jí hrnu Frešoj do Práglu, bo co si myslíš že tam u vás f Krokonošovje udělá za karijéru???
tady se pozná skušenej votec
Bandit pičo
Lihy psal:Fresh Man psal:tady se pozná skušenej votec
bych upřesnil...
tady se pozná skušenej votec dvou kluků
byh taky eště upřesnil
tady se pozná skušenej votec dvou kluků co ještě maj brabánky na čůrání a nehrozí průserem
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Lihy psal:Koldan: vogo dyk tomu staršímu je snad už 15...
Filous: Průserům fstříc, spátky ni krok
...no jó, ten starší uš má vopčanku, má za sebou první vopici, cestou na dofču sem mu zabavil dvje škatule cigaret, má ňákou babu, f peněžence nosí kondóm, holt sice malej, ale "šikovnej" ...no prostě napřesdršku ...ale co naděláš, esi si tag fspomínam, nebyl sem jinej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filou :f peněžence nosí kondóm, holt sice malej, ale "šikovnej" ...no prostě napřesdršku ...ale co naděláš, esi si tag fspomínam, nebyl sem jinej
a ty si nosil malej kondóm??? nebo eště nosíš?
--------------------------------------------------------------------------------
s:
Bandit pičo
Stránky: 1