Nejsi přihlášen
Re: Kolik se dá najet na bačkoře D208???
REX psal:mám cukání si koupit tenhle tip bačkor, akorát se bojím že moc nevydrží
Teď ma Conti Road 1 kraťonké gumování a mam na ní 6600km a ještě tam je tak 1,5mm.
na D207 se dá najet dle stylu 6-8, na D208 4-6.Má je kůpené Abik.Osobně si myslím,že už je to měkký zbytečně moc,udrží tě bezproblémů i ta D207 a na okruhu se mi žmolkovala taky,já čekám na dojetí a pudu do qéček,kerý tady všeci chválí
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Martin B12 (Člen) 06.08.2007 10:46:08 Offline |
Loser:je to divný , občas za ten heft zatáhni
street triple picco
sim tě jezdíš stylem "pane doktore, vy jset se zase kochal že jo?!" jedna líná
Loser psal:vogo, ja jsem na tech roud atakach nalital uz 10 000 a je tam tak 50% neni to nejaky divny?
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Jak říká betónman, mám je právě obuté. Měkké to je jak žvýkačka, podrží v jakékoli situaci (mimo předjíždění Peky v pravé zákrutě za Schwantzovkou ), ale výdrž závisí na stylu jízdy. Kellyho vysokorychlstní turistika a fest tahání na rovinkách znamená tak 3500km maximálně. Když se občas zařadí i pětka a zrychluje se relativně rovnoměrně, tak se dá najet víc. Já mám teď na ní najeto 2000km a jsem tak v půlce (má za sebou harmanec, okruh...).
Obouval jsem sadu 208, nejsem střelec, ale rád si svižně zrychlím. Lepí jen se na ně člověk podíva. v tomhle směru ale rozloučili jsme se těsně po 5500 km a to jsem při krizovce odhalil plátno.. ale udržela
Ted jsem nazul Dunlop Qualifier tak uvidim.
" Můžu počítat s tím, že jsme přátelé ? "
Loser psal:vogo, ja jsem na tech roud atakach nalital uz 10 000 a je tam tak 50% neni to nejaky divny?
Vole bych se chtěl mít jak ty. Já na nich loni 6.400 a byly pod můstkem Kurva taheeeej neee
Tož tak:-D
Stránky: 1