Nejsi přihlášen
Re: 22:35 Fenomén dnes na ČT1
Tak zase hodnotnej pořad
dozvěděl sem se že motorkáři způsobili o 45% víc nehod než loni.....ale už neřekli kolik je to procent z celkovýho počtu nehod všech vozidel.....pak že nejčastější příčinou vážných nehod je nedání přednosti v jízdě, to je fakt akorát zapomněli dodat že tu přednost nedá auto a né ten motorkář....atd, atd, prostě na hovno akorát tam nebyl akční moderátor z novy
Byla to zas klasika
Schvalne jsem koukl na net a za minulej rok bylo ze 190000 nehod zavinenych motorkou 2200. To se jim tam asi neveslo
vic je toho tady http://www.mvcr.cz/rs_atlantic/project/ … p?id=51091
tag ně nasrali,že sem sa jim k temu vyjádřil
http://www.ceskatelevize.cz/program/det … all#coment
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 03.08.2007 09:20:54 Offline |
Koldan psal:tag ně nasrali,že sem sa jim k temu vyjádřil
hele tams nemoh psát ty, tam psal nějakej normální člověk běžnou a srozumitelnou řečí západního (rozuměj. pražskýho) stylu
doba je temná...
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
ku*wa.. to zas byl výtvor.... přesně jak si psal... vrátit výplatu protože tohle byl zmetek !!! zato musím vyzdvihnout krásný stráty... předevčírem .. ten byl dobry...akorát neměl nic společného s motorkama...
Blu one.... old one
co je to "iritovalo" ? :))) to je jako víc než nasralo ? :)))
pěkněs jim to tam napsals předsedo, česky :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Koldan psal:tag ně nasrali,že sem sa jim k temu vyjádřil
http://www.ceskatelevize.cz/program/det … all#comentco je to "iritovalo" ? :))) to je jako víc než nasralo ? :)))
pěkněs jim to tam napsals předsedo, česky :)))
nevím woe,já mám malovanej morafsko-český slovník a tam bylo u tehoto slova nakeslenej mladej ogara jag chčije na všechny kolem a ani si ho nedrží,páč ukazuje vobjema rukama fakáče,tag sem myslel,že je to asi hodně výstižný slovo
Móóóć hezky napsaný - plně s tebou souhlasim, akorát fakt nevim, kde se v tobě vzal takovej šikovnej slohovej duch
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Jak může někdo vytvořit sračku, která ukazuje jen samá negativa? Každý z nás ví, že je smrtelný.
Asi je jednodušší vyrobit pár obrázků, kde sbírají mrtvoly, než zkusit popsat co jízda na motorce ve skutečnosti přináší.
Dobre napsany. Souhlasim s tebou. Pisou o 45 procent vetsi nehodovost, ale nezmini se o procentnim narustu u nas jezdicich motocyklu. A za dobrou polovinu nehod motorky muze ridic automobilu. Zajimave by bylo srovnani v procentech u nas registrovanych aut a nehodovosti proti poctu registrovanych a bouranych motorek.
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Meloun psal:Obsahově v pořádku...ovšem ta čeština!
Tu čárka chybí, tam zase přebývá - měkká a tvrdá I/Y také
Jen rejpu - dovedu si představit, v jakým na*rání to asi bylo sepsáno...
--------------------------------------------------------------------------------
"But, now its also time to say that - I dont give a fuck if you hate me!".....a totok je co? pravopis je gde, apostrof ´s?
Bandit pičo
Fresh Man psal:Meloun psal:Obsahově v pořádku...ovšem ta čeština!
Jen rejpu - dovedu si představit, v jakým na*rání to asi bylo sepsáno...--------------------------------------------------------------------------------
"But, now its also time to say that - I dont give a fuck if you hate me!".....a totok je co? pravopis je gde, apostrof ´s?
Na apostrof sere pes, protože to je finská angličtina!
PURE NAKED BIKE!
...že vás to eště rosčiluje??? ...seru na to, co si vo mě jako vo čoveku, co jezdí na mašině myslí ňákej redaktor, seru na to, co si vo mě myslí ňákej dement f koloně, dyš mi schválně blokuje střet silnice, abych ho nemoch vobjet, prostě ho vobjedu z druhý strany nebo se mu na tu plechofku podepíšu botou, seru na to co si vo mě myslí souset f paneláku, dyš mě potká f kombinéze a čumí jag dybych přilít z Marzu, prostě mam tydle lidi na tyči, ať si třeba myslej, že přejíždim důchotce na přechodu a žeru malý děti, je mi to fuck...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
TV jsem neviděla, ale minulý týden jsem si na podobné téma psala s redaktorem z Hospodářských novin Petrem Sehnoutkou, který se podepsal pod stránku s titulkem Smrt má jméno motorka. Argumentoval tím, že jen za poslední víkend zemřeli na silnicích 3 motorkáři, nehod motorkářů přibývá, policie chystá speciální akci na motorkáře + bláboly o zakrývání značek.
Dala jsem si tu práci a našla mu ve statistikách - za stený víkend se v autech zabilo 7 lidí (článek s názvem Smrt má jméno auto se mu asi nehodil do krámu), za letošek se prodalo o 30% víc motorek než za stejnou dobu loni (když je víc motorek je logicky víc nehod), obecně přibývá nehod a motorky nejsou výjimka (na tom ale není nic co by stálo za celostránkový materiál).
Moje výchovná mise byla naprosto zbytečná. Po týdnu e-mailové korespodence začaly v našich dopisech převažovat osobní invektivy, tak jsem toho nechala.
Filous psal:...že vás to eště rosčiluje??? ...seru na to, co si vo mě jako vo čoveku, co jezdí na mašině myslí ňákej redaktor, seru na to, co si vo mě myslí ňákej dement f koloně, dyš mi schválně blokuje střet silnice, abych ho nemoch vobjet, prostě ho vobjedu z druhý strany nebo se mu na tu plechofku podepíšu botou, seru na to co si vo mě myslí souset f paneláku, dyš mě potká f kombinéze a čumí jag dybych přilít z Marzu, prostě mam tydle lidi na tyči, ať si třeba myslej, že přejíždim důchotce na přechodu a žeru malý děti, je mi to fuck...
máš recht
stavíš se?
Bandit pičo
inkvizitorr (Administrator) 03.08.2007 11:55:19 Offline |
tak sem si to musel pustit na netu, když tady vo tom furt melete. ten pořad se měl spíš menovat "jak to dopadá když něco dělám a zranim se při tom". to samý se dá natočit o ježdění na koni, hraní hokeje nebo o surfování na mořskejch vlnách těch ukousanejch nohou vod žraloků, to je hrůza pani, to sou bezmozci dle mě naprosto účelová reportáž která má maximálně zvýšit sledovanost zabrnkáním na notu nějakejch omezenců... celý dost vo ničem
doba je temná...
filous ma pravdu.
vubec tyhle medialni mrdky nerešim - a už vubec ne jejich blaboly, který jim žere naše dementní společnost (co řekne pablb v televizi je pravda a bomby typu Karel Svoboda...., koho zrovna píchá Jágr a jestli nahodou někde neopoměl nakej policajt + paka motorkari ... )
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
Filous psal:...že vás to eště rosčiluje??? ...seru na to, co si vo mě jako vo čoveku, co jezdí na mašině myslí ňákej redaktor, seru na to, co si vo mě myslí ňákej dement f koloně, dyš mi schválně blokuje střet silnice, abych ho nemoch vobjet, prostě ho vobjedu z druhý strany nebo se mu na tu plechofku podepíšu botou, seru na to co si vo mě myslí souset f paneláku, dyš mě potká f kombinéze a čumí jag dybych přilít z Marzu, prostě mam tydle lidi na tyči, ať si třeba myslej, že přejíždim důchotce na přechodu a žeru malý děti, je mi to fuck...
Taky asik mušíte v hokně poslouchat kdopa a japa se vyplesknul s motorkej... . Já mám za bosse Alzheimra s Parkinsonem a mám to na talířu furt. Tak jim na voplátku povídám vo rozbitejch autech. Bo jezděj tak max 80 km/h a stejně co chvílu něco trefí.
Máme tu letos na okrese i se včerejškem už 5 motonebožtíků...loni nic...tak je to oblíbený téma nejen pivních řečí. Ale všechno to byla nezkušenost, mladý a divoký a jednou taky bezpapírovej (i když městskej polish..).
A tendle pořad? Nikomu moc neublížil, ale taky nepomohl. Lidi se dozvěděli, že se biker může zranit, dokonce i s vážnýma trvalejma následkama. Ale že stejně bude jezdit dál, dokonce v kraťasech a bez blembáku, bo je "easy". Psychopaty to bude provokovat k tomu, že nás budou chtít rovnou zabít - bo co kdyby se uzdravil a jezdil dál?
Autobus je taky Suzuki... .
Schumi psal:Moje výchovná mise byla naprosto zbytečná. Po týdnu e-mailové korespodence začaly v našich dopisech převažovat osobní invektivy, tak jsem toho nechala.
Mela si ho sezrat jako maly dite nebo prejet na prechodu , tak jak to dela Filous
Jo a este sou tu takovy ptaci co zabijeji male psiky
Kua kam´s to Jardo zase vlezl...
MOTO KOZZI GRISO
Tahle diskuze by neměla nabírat na gresivitě kua... jsou to prostě vymrdaní kokoti co byli vždycky proti nám a hotovo... tudle jsem protáhl kámošovu krosku jako že dám změnu a začal po mě řvát nějaký děda co si kurva myslím a mával na mě kiblem... total čurák .. a to jen proto že honda cr 250 řve jako prase ... no tak následoval nezájem z mé strany naznačení mu že jako neslyším bo ta mašina strašně řve a pak zamávání nrozloučenou.... prostě taky to mohl být fanda motorek a chtěl pokecat ne :D ....
JAJA A MUMY PJUNTEK TAK PŘEBYJYM PJUNTKJE a gogo home a chlastat ... urááá
Blu one.... old one
misi psal:Tahle diskuze by neměla nabírat na gresivitě kua... jsou to prostě vymrdaní kokoti co byli vždycky proti nám a hotovo... tudle jsem protáhl kámošovu krosku jako že dám změnu a začal po mě řvát nějaký děda co si kurva myslím a mával na mě kiblem... total čurák .. a to jen proto že honda cr 250 řve jako prase ... no tak následoval nezájem z mé strany naznačení mu že jako neslyším bo ta mašina strašně řve a pak zamávání nrozloučenou.... prostě taky to mohl být fanda motorek a chtěl pokecat ne :D ....
JAJA A MUMY PJUNTEK TAK PŘEBYJYM PJUNTKJE a gogo home a chlastat ... urááá
No tak děda byl překvapanej, že po letech něco slyšel, to musíš chápat
Ale ty co nevidí nebo dělaj že nevidí, to jsou kokoti jak fik
Os by asi mohl vyprávět, že
SV 1000S
jardagsf psal:Schumi psal:Moje výchovná mise byla naprosto zbytečná. Po týdnu e-mailové korespodence začaly v našich dopisech převažovat osobní invektivy, tak jsem toho nechala.
Mela si ho sezrat jako maly dite nebo prejet na prechodu , tak jak to dela Filous
Kua kam´s to Jardo zase vlezl...
...ty vole, já mam psy rát, ale to co se na mě tenkrát vrhlo bylo ňáký malý zmutovaný hovado, co mi chtělo ukousnout nohu, tag sem se musel bránit ...a přežil bes újmy, jen uďál kotrmelec, jag mi narazil na nohu ...psovi bych neublížil, za to někerem "človjekum" jó a s chutí
něco pro Filouse
sice odbočim ale určitě rád helfneš Džamile
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007072903
...nikdo nevojebe Ježíše...
Filous psal:jardagsf psal:Schumi psal:Moje výchovná mise byla naprosto zbytečná. Po týdnu e-mailové korespodence začaly v našich dopisech převažovat osobní invektivy, tak jsem toho nechala.
Kua kam´s to Jardo zase vlezl......ty vole, já mam psy rát, ale to co se na mě tenkrát vrhlo bylo ňáký malý zmutovaný hovado, co mi chtělo ukousnout nohu, tag sem se musel bránit ...a přežil bes újmy, jen uďál kotrmelec, jag mi narazil na nohu ...psovi bych neublížil, za to někerem "človjekum" jó a s chutí
To bylo 2003 na vyjíždce na Bsrazu, jel jsem za Filousem a dodneška mám před vokem ten 1 1/2 rittberger... .
Autobus je taky Suzuki... .
Borák psal:něco pro Filouse
sice odbočim ale určitě rád helfneš Džamile
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007072903
...ty mě chceš zas nasrat, co??? ...u článku sem se pobavil, ale po přečtení první strany diskuze sem zas nasranej, protože ty kecy vo integraci, pomoci a investicích do budoucna mě žhavjej do bjela, kurva fiks ...mám doma jedno cédo...je uš starý...nahrála to Metallica...jag vono se to menuje?...uš vim...Kill em All...i s Jackmilou...
Ten kluk na tý červený čtyřkolce z tou zlomenou páteří je z Kladrub, neudělal žádnou chybu, ale motorka ze mu zlomila vejpůl, měla špatnej svár na rámu. Byla to myslím KTM či Husquarna, dostal mimosoudní vyrovnání aby mlčel. Myslím 10mega.Je to prej strašnej mazák!!!
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
sůhlasím s tebů,jenže problém je v tom, že přestože to budeš ignorovat,tag vliv obecného míňení zkresleného takovýma žbleptama a názorama bude mít vliv i na tebe. Vem si jen to,jak se hezky rozšířily kecy vo ubližování těm tvým "kámošům" o tom jak oni jsou ti hodní a ti ostatní jsou ti špatní.No a šup a je z teho problém,dnes si nedovolí proti nim nikdo říct ani slovo
Meloun psal:Obsahově v pořádku...ovšem ta čeština!
Jen rejpu - dovedu si představit, v jakým na*rání to asi bylo sepsáno...
meloune ty si opravdu strašnej v tomhle tom
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:Meloun psal:Obsahově v pořádku...ovšem ta čeština!
Jen rejpu - dovedu si představit, v jakým na*rání to asi bylo sepsáno...meloune ty si opravdu strašnej v tomhle tom
Meloune, ty jsi opravdu strašnej v tomhletom.
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1