Nejsi přihlášen
test B12,5 na novinkach
Re: test B12,5 na novinkach
Jsem měl mít tendle tejden "na ochutnání" půjčenou předváděčku.... . Ale po smrťáku ve čtvrtek na předváděcí GSX-R 1000 nevím esli místní prodejec v tomdle pokračuje... . Budu informovat.
Autobus je taky Suzuki... .
Tak já nevim, ale tyhle věty mi nějak nesedí: "Suzuki nikdy nechtělo mít z Bandita závodníka, který by se po hlavě vrhal do každé zatáčky. S ním se spíš vydáte na pohodovou projížďku.". Že to nikdy nebyl supersport vo tom žádná, ale bandita sem měl vždycky za motorku na řádění a ne nějakej unylej cesťák s uhlazenym motorem a pohodlnym podvozkem
Asi to zas bude další bezpohlavní jebka, jak řiká furat
Proč všichni chtěji udělat nahatou motorku která jede sama a má uhlazený chování, dyť si pak člověk tu jízdu ani neužije. Nepotřebuju aby motorka trhala traťový rekordy, prostě chci řídit, né se vozit....
Zachvíli zbude osobitej fakt jen ten harley
Lihy psal:Proč všichni chtěji udělat nahatou motorku která jede sama a má uhlazený chování, dyť si pak člověk tu jízdu ani neužije. Nepotřebuju aby motorka trhala traťový rekordy, prostě chci řídit, né se vozit....
Zachvíli zbude osobitej fakt jen ten harley
...tag pot to se podepíšu ...dyš večer dojedu dom, tag chcu cejtit, že sem jezdil a né ujet tyšonc km a necejtit únavu jag na Golďasu, gde máš místo sedla křeslo a do uší ti hraje diskoška s čenžru a na kolena ti fouká teplej vzduch s topení...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
marcoo psal:Zdenda psal:Na vodu bych si zvykl ale na tvar a barvu motoru néééééééééééé
Jo,ale ta údržba asi rozhodně lepší než s žebrama
...žebro nežebro, kartáček na zuby (novej, né použitej, to bych mu neuďál) a motór je furt jag novej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mirek D psal:Jsem měl mít tendle tejden "na ochutnání" půjčenou předváděčku.... . Ale po smrťáku ve čtvrtek na předváděcí GSX-R 1000 nevím esli místní prodejec v tomdle pokračuje... . Budu informovat.
Takže rozmrdáno co se dá, z těch předváděček. Kompl. GSX-Rka a další, vč. velkýho Bandasky, takže nevyzkouším.... .
Už je K.O. a další letos nebude.
Autobus je taky Suzuki... .
Stránky: 1