Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » prabljém s mazáním

Mirass (Člen)
06.08.2007 09:51:15

prabljém s mazáním

Včera si tak jedu a najednou se  na me rozsvitilo mazání.surprisedvypnu motór,chvilku cekam,startuju a sviti.Kdyz mu pridam na tri tisice,tak kontrolka pohasina.Z toho kontrolniho voka dole ten vojl mizi jen tak laxne.-driv byl hned pryc.Uz to samozrejme nestartuju.Zatim jsem ve fazi premejsleni,kde ten pokles tlaku muze bejt.V motoru (zatim) nic nemlati,tak me napada ze by to mohla bejt treba gumicka pod oil cerpadlem nebo takovyho neco.Kdyby vas moudry hlavy neco napadlo,tak mi to sem prosim napiste. Kazda rada dobra,nez se ftom zacnu hrabat.A FČÍL MUDRUJTE

martingsx (Člen)
06.08.2007 10:11:45

Re: prabljém s mazáním

kontroluj tlakování motoru. Je toten šroub pod pravým víčkem motoru (víčko zapalování). Má se testovat manometrem. Já osobně to testoval "ručně" že jsem šroub vyšrouboval a po nastartování na otvoru držel prst. bigsmile. Udržel jsem ho tak do 2 tis, pak začal olej protýkat.
Potom už jenom zasraný sítko v motoru nebo vadný čidloidontknow

Mirass (Člen)
06.08.2007 10:16:18

martingsx psal:

kontroluj tlakování motoru. Je toten šroub pod pravým víčkem motoru (víčko zapalování). Má se testovat manometrem. Já osobně to testoval "ručně" že jsem šroub vyšrouboval a po nastartování na otvoru držel prst. bigsmile. Udržel jsem ho tak do 2 tis, pak začal olej protýkat.

Vyzkousim to,ale myslim,ze tim to nebude vzhledem k tomu,ze z kontrolniho voka ten olej zmizi jen do půlky a pomalu a nevochotně. Bude to ten unik tlaku.idontknow

Mirass (Člen)
06.08.2007 10:28:11

Mirass psal:
martingsx psal:

Vyzkousim to,ale myslim,ze tim to nebude vzhledem k tomu,ze z kontrolniho voka ten olej zmizi jen do půlky a pomalu a nevochotně. Bude to ten unik tlaku.idontknow

Jo vlastne bych tim mohl zjistit kde zhruba ten unik je co? Nojono vono nez mi to dotece,tak to chvili trvabigsmile. Jenze kdyz to budu furt startovat,tak to vykur..m ouplne.Takze jak to zmerit a nevrcet motorem?idontknow

Mirass (Člen)
06.08.2007 19:23:09

tááák. uz to vim! good

Mirass (Člen)
07.08.2007 18:18:42

Sundal jsem víčko od zapal a vono na mě vypadlo čidlo mazání!surprised ...po závitu ani památkoj. Toš je toto možné? Nechápu toidontknow . No nic,nechal jsem vyrobit vložku,tak snad to bude f Oukeji.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS