Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 29.07.2007 21:24:53 Offline |
Srovnání: B 650 S K5 vs. Ducati Monster 695
Zdar, tak dneska sem mel tu cest, napraskat kamosovi co má monstra.. Furt do mě prudil, že ten jeho 2-vál pojede víc, a tak mi to nedalo a zajeli jsme na letiště do Chrášťan, kde je slusnej asfalt a kde se nemá co stát.
Monster má suchou váhu asi o 30 menší než Bandaska, ale stejne sem dal. Zhruba o 2 motorky na tech 300 metrech, a to von tomu dával do omezovače, a já jel v klídku... :)
Je holt znát, kdo umí dělat pořádný mašiny... Bandit
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Re: Srovnání: B 650 S K5 vs. Ducati Monster 695
Progear 650 psal:Zdar, tak dneska sem mel tu cest, napraskat kamosovi co má monstra.. Furt do mě prudil, že ten jeho 2-vál pojede víc, a tak mi to nedalo a zajeli jsme na letiště do Chrášťan, kde je slusnej asfalt a kde se nemá co stát.
Monster má suchou váhu asi o 30 menší než Bandaska, ale stejne sem dal. Zhruba o 2 motorky na tech 300 metrech, a to von tomu dával do omezovače, a já jel v klídku... :)
Je holt znát, kdo umí dělat pořádný mašiny... Bandit
tak ono se není čemu divit, když banďák má o 12 koní víc a stejnej krouťák
S úsměvem jde všechno líp :o)
Progear 650 (Člen) 29.07.2007 21:36:40 Offline |
ne, jen o 6 koní... Bandit má 77,5 PS, a Monster 72PS... vim ne....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 29.07.2007 21:43:12 Offline |
Ne ne, mam vzduchace.... A kdyz si vezmes rozdil v suchý váze, tak mi prijde, že se proste Ducati moc nepredvedla, ale hlavne slo o to, že sem od nej furt poslouchal jak mi to nepojede, at si taky koupim 2-vál a sem moc rád, že sem zvolil Bandasku...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 29.07.2007 22:44:47 Offline |
fakt jo? no to teda ujde, to rád slyším....
Mám vyvrtanej seriovej vejfuk, myslíš, že je to spíš lepší nebo horší???
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Zatím jsem banďourář, ale Monster mimo jízdu rovně Bandita napráská, právě pro nižší váhu, ostřejší řízení i sportovnější pozici jezdce. 30kg je velký handicap. Taky si troufám říci, že Monster má na naše nerovné cesty lépe naladěn podvozek.
12.Bandit je dobrá minulost
Mě se tak už povedlo dojebat borca se starším CBR600.... chudak na červené kyvl na semafor a naznacil ze si dame zavody, ale trochu se mu nepovedl rozjezd a ja byl v trapu:) jak me dojel na dalsi křižovatce tak zklamaně přikyvoval že na banďoura to jede dobře:good
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
to mi hlava nebere....
ujel sem motorce která má jen dva ventily na válec, super bomba bandit je nejlepší
a taky napiš že než se ti to vytočilo nad osm devět tisíc otáček, ti natřel prdel on...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:to mi hlava nebere....
ujel sem motorce která má jen dva ventily na válec, super bomba bandit je nejlepší
a taky napiš že než se ti to vytočilo nad osm devět tisíc otáček, ti natřel prdel on...
Aby ste se z těch dvouválů všichni neposrali
viz avatar:)
Progear 650 (Člen) 30.07.2007 18:54:09 Offline |
Vis, to bylo spis o tom, že on se z toho svýho 2válu mohl posrat, jak je to skvělý, jak je to užasný, jak mi to nandá.... O to jde.. V zatáčkách je to hodně o jezdci... Tady slo o srovnání strojů, tvrdil mi, že mi to nandá, že je fuk že má mín koní, a neměl pravdu... Zvuk má Monster teda lepsi, ale dulezitejsi je podle me, jak to jede...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 30.07.2007 18:56:14 Offline |
Petr J. psal:jezdit rovně na letišti není umění.......
v zatáčkách má lepší předpoklady Monster.....
i když z těchto dvou strojů není ani jeden žádný zázrak.....
Jo? A procpak..?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 30.07.2007 18:58:08 Offline |
tomasNJ psal:to mi hlava nebere....
Nebyl predemnou ani metr... Daval tomu jako prase, a nebyl predmnou ani chvilku... Zadnou výhodu jeho dvouval nema... Možná je o malinko lepsí na výjezdu ze zatáčky, jinak nic...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
to progear: moc to žereš......bandit je rozpočtová jebka, malý monster taky, ale alespoň stylová, když už nejede.....pokud kámoš po rozjezdu neujížděl, není to chyba motorky, ale pilota (což u Duc bývá častým jevem)
jinak v zatáčkách srovnatelný pilot dostane víc z Monstra, nez z Bandita...smiř se s tím....
a porovnání 2V versus 4V? někdo má rád holky, jiný vdolky....a né každý dvouvál se klepe, jako by se moto chtěla rozpadnout....v autě někdo taky rád TDI někdo naftu leje maximálně do kamen....
inkvizitorr (Administrator) 31.07.2007 09:55:59 Offline |
vono těch rozpočtovejch mrdek bude víc, bo třeba i nejlepčí motorka světa (kerá to asi bude???) má na jedný vidli pouze štelování útlumu a na druhý jenom štelování odskoku
doba je temná...
inkvizitorr psal:vono těch rozpočtovejch mrdek bude víc, bo třeba i nejlepčí motorka světa (kerá to asi bude???) má na jedný vidli pouze štelování útlumu a na druhý jenom štelování odskoku
...sam mezi jebkarema...
inkvizitorr (Administrator) 31.07.2007 11:50:58 Offline |
Petr J. psal:to inviz: ještě že se alespoň na rozdíl od starého modelu nezakuckává.....
jestli to nebude tim háj tech nosičem na ten zadní kufr no a jestli starou mrdku nebo novou, furt to bude mrtka
doba je temná...
Too Progear:
..kolegovi řekni,ať se místo chvástání naučí s dvouválem jezdit..
..netuším,co u toho točení do omezovače hledal
..tím jenom ztrácel..
..jak psal Větrník,chyba jezdce..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
inkvizitorr (Administrator) 31.07.2007 14:36:39 Offline |
Petr J. psal:hightech je ve vývojí ve verzi Evo II.....
t nebo d?
kristepane tohle bude mít evoII??? hele já ti snad ten držák koupim ať neděláš zas někde vostudu
doba je temná...
...ježiši kriste, dejte mu pokoj vy s tema polovičníma motorama a varhanama ...tag uďál kámoše co na něj machroval ve sprintu, tag má radost a chtěl se vo ni s náma podělit, no ...pjekně s mu to natřel, jen co je prauda, určitě mu spadla brada a táhnul plakat do kouta
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 31.07.2007 21:03:27 Offline |
Petr J. psal:to progear: moc to žereš......bandit je rozpočtová jebka, malý monster taky, ale alespoň stylová, když už nejede.....pokud kámoš po rozjezdu neujížděl, není to chyba motorky, ale pilota (což u Duc bývá častým jevem)
jinak v zatáčkách srovnatelný pilot dostane víc z Monstra, nez z Bandita...smiř se s tím....
a porovnání 2V versus 4V? někdo má rád holky, jiný vdolky....a né každý dvouvál se klepe, jako by se moto chtěla rozpadnout....v autě někdo taky rád TDI někdo naftu leje maximálně do kamen....
Vis, ty tvrdis, ze to je pilotem, ale tim to opravdu neni, soudis nekoho, koho absolutne neznas, a nevis jak ridi...
Jeho monster stal 230 000kc, to mi neprijde moc rozpočtový....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 31.07.2007 21:05:58 Offline |
Pšán psal:Too Progear:
..tím jenom ztrácel..
..jak psal Větrník,chyba jezdce..
hele najezdi na tom 10 000km rocne, a na okruhu dává i silnejsi motorky, o jezdci to nebylo, sam uznal, ze mu to jede proste fakt min....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 31.07.2007 21:07:34 Offline |
Filous psal:...ježiši kriste, dejte mu pokoj vy s tema polovičníma motorama a varhanama ...tag uďál kámoše co na něj machroval ve sprintu, tag má radost a chtěl se vo ni s náma podělit, no ...pjekně s mu to natřel, jen co je prauda, určitě mu spadla brada a táhnul plakat do kouta
no konečně někdo, kdo pochopil, o co mi šlo.... staci slyset nekoho, kdo ma Ducati, a pak vi, o cem tu ja celou dobu mluvim....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Pšán psal:Too Progear:
..tím jenom ztrácel..
..jak psal Větrník,chyba jezdce..hele najezdi na tom 10 000km rocne, a na okruhu dává i silnejsi motorky, o jezdci to nebylo, sam uznal, ze mu to jede proste fakt min....
..ale jo,já taky chvástaly se silnějšíma a nedej bože špagetíma motorkama poslouchám s úsměvem..
..ale tadys psal,že do rval do omezovače..dvouvál
..když toho tolik nalítal,tak by mohl vědět,že si tím vůbec nepomůže..naopak..jen proto jsem to napsal..
..možná byl tak rozhozen,že ti kouká furt na prdel,že ohluchl a nekoukal ani na točoměr..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Progear 650 (Člen) 01.08.2007 07:31:59 Offline |
Vis jak, ten jeho krám má omezovač na 9000 ot, a max. výkon na 8500 ot, takze tim zas tolik ztracet nemohl....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Vis jak, ten jeho krám má omezovač na 9000 ot, a max. výkon na 8500 ot, takze tim zas tolik ztracet nemohl....
nejde o ten vykon ale o tu druhou hodnotu a ta je podstatne v nizsich wotackach
Progear 650 (Člen) 01.08.2007 18:36:46 Offline |
Billy psal:Progear 650 psal:Vis jak, ten jeho krám má omezovač na 9000 ot, a max. výkon na 8500 ot, takze tim zas tolik ztracet nemohl....
nejde o ten vykon ale o tu druhou hodnotu a ta je podstatne v nizsich wotackach
No Ty myslis kroutak... Ten ja mám nejvetší na 4000 ot, proto mu ujizdim od startu... Ale sprint je o výkonu, spis si teda myslim.. Podle me z toho umi dostat maximum, je jasný, ze tam omezovac asi nemel na kazdej kvalt...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 03.08.2007 23:07:48 Offline |
Mno teda mě BMW přijde ale moc to teda nejede, konkretne F 800 S má psanejch 85 koní..., ale nejede to ukrutne... Jinak se mi libi.... BMW = hightech, teda podle me...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Mno teda mě BMW přijde ale moc to teda nejede, konkretne F 800 S má psanejch 85 koní..., ale nejede to ukrutne... Jinak se mi libi.... BMW = hightech, teda podle me...
To je ten řadovej dvouvál? Už teda tohle samo o sobě mi mic nejde pod fousy. Tohle je divná motorka.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 04.08.2007 22:58:40 Offline |
JJ, motor Rotax z rakouska, ale nejede to vubec....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Čau Banditi, v sobotu jsem po 5ti letech provozu prodal svou B12 a dovezl si Ducati Monstera 800 i.e.(vzduch+olej), r.v.2004, 10000km, podle papírů 77PS, 72Nm, pohotovostní váha 193kg. Doufám, že bude sloužit k mé spokojenosti, zatím je to co jsem chtěl. Proti B12 je to taková hravá kolobka.
12.Bandit je dobrá minulost
Progear 650 (Člen) 07.08.2007 21:11:48 Offline |
Monster ma divnej posez, me se na tom jede blbě....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1