Nejsi přihlášen
silikon těsnění
možná jsem vůl a při koupi mi to vůbec nepřišlo dívný,páč nikdy jsem neměl novou motorku,ale teď čím víc se štourám přicházím na zásadní věc..před 3měsícema jsem koupil b6 r.v.2004, měla najeto 5500km a až na pád (ze stojánku) úplně fungl.dovoz francie.a az na zpravovanej karter prý vše origo..teď koukám, že všude v motoru je kromě těsněni i zelenej hnus(asi silikon).to by tam být asi nemělo?což?
Když nejezdím,tak tvořím...
Re: silikon těsnění
no to teda nemelo
Bych rekl ze udelaji jenom to viko ventilu a dal nic tady z tohoto
...při servisu motoru se sundavá ventilový víko, to je těsněný gumou, tagže žádnej silikon a malý víčko snímače na pravý straně a tam těsnění vydrží minimálně dvakrát sundat, dyš nejni mechál pako a f autorizovanejch servisech nigdo silikon nepoužívá a v případě poškození těsnění se nahradí novym, tagže esi máš pot víkama a jinde na motoru silikon, tag tě vojebali a tem pádum ze stojánků taky nevjéřim, kór dyš je nasranej silikon fšude možně...tipuju, že to bylo dobitý z vobou stran, ty seš holt za hejla a prodejce si mne ruce jag tě vojebal...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
misi psal:hele jestli tě mužu uklidnit, ikdyby ten motor byl puleny tak se nic neděje ne?... tež jsem koupil posilikonovany... a jebat,,.. každy motor to čeká
...a taky ti tvrdili, že má najeto enem 5500 km???
mám tady doklad ze servisu při serv.kontrole 1000km..je tam psána kontrola sekundárniho řetězu..což vysvětluje pravý víko,pod levím byl silikon (už bez těsnění)to my vysvětlil tím pádem ze stojánku..no a pak je zapatlaná tím samým silikonem celá vodorovná dělíci část motoru..toď otázka.. co by s tím muselo bejt aby to půlili????... vypadá to na uplně stejnej silikon jak na tom víku(který je ze servisu)..jinak ta pravá strana stopro padlá není(muselo by bejt vše komplet nový)..
ydom psal:mám tady doklad ze servisu při serv.kontrole 1000km..je tam psána kontrola sekundárniho řetězu..což vysvětluje pravý víko,pod levím byl silikon (už bez těsnění)to my vysvětlil tím pádem ze stojánku..no a pak je zapatlaná tím samým silikonem celá vodorovná dělíci část motoru..toď otázka.. co by s tím muselo bejt aby to půlili????... vypadá to na uplně stejnej silikon jak na tom víku(který je ze servisu)..jinak ta pravá strana stopro padlá není(muselo by bejt vše komplet nový)..
...kontrola řetězu vysvjetluje silikon pot pravym víkem???? ...dyš je řetěs na levý straně a víko kerý kreje řetězový kolečko nejni těsněný, taky proč by bylo, že??? ...no to mi ho vyndej!!!...a taky bych chtěl vidět, jag pádem ze stojánku praskne víko ...to by to s toho stojánku muselo spadnout ze dvou metrů ...prostě se smiř s tym, že tě vojebali
aha nejsem moc mechanik ani angličtinář a v manuálu je pod rozebráním prav. víka toto
tudíž jsem si pod pojmem sekundární řetěz představil nějakej řetěz pod prav víkem.......neřek jsem že mám prasklý levý víko,jen že tam byl silikon bez těsnění.....no a co udělá s motorkou kdyby byla kouslá na klice?spíš jaký to bude mít ještě následky?kousne se asi přetočením?což
...kousne se málo mastným (možnej i únik mastnýho díky velký vůli šály - nebo mastný dost, ale naopak malá vůle v lágru), přetočení hlídá vomezovač, u tak mladý holky by to bylo spíš zpraseným mazáním, mohla by ale dostat jebu někam na komoru (pod víka)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...jestli to udělali pořádně tak se ti neposere nic, bude to fungovat tak jak má
...výměna kliky nebo přebroušení a nový hlavní i ojniční šály by ale nebyla levná záležitost
osiris psal:...obvykle to začíná klepat, nebo přestává mazat -ale ta pravděpodobnost je tak 5% to by fakt nějaká kurva musela jen narafičit
no najel jsem s tí zatím cca 2000km a nic nepozoruji..kdyby to nemazalo tak už se to snad projeví..ne?
tak sklesle, ale dík... tedy ještě jedna otázka s tím související....budu krz to volat zítra do čsob, ale jestli s tím má někdo zkušenost prosím radu..za 14 dní jedu na vandr do itálie tak na 5dní,slyšel jsem, že se dá uzavřít nějaká pojistka "na dojetí",nejde mi o to dostat se do místa určení,ale o to,kdyby padlo těch 5% a motorka byla zpravená na řiť aby mě a bandasku někdo dostal domů...neví někdo???
jináč brzký uzdravení a nechť se kamioňák v prach a špínu obrátí.....
...nestresuj se zbytečně, bude to ok, vůbec když jezdíš a chová se to normál
...s pojištěním ti neporadím, pročti si ale "povinný ručení" tam snad něco je, i když pozor, žádná hitparáda to nebude tak připojištěním neprohloupíš
...jag řiká Vosiris...esi f tom nemlátí a máš dost voleje, tag nestresuj...mě spíš serou prodejci, kerejm příde pot ruku kluk jako ty, kerej vo tom moc neví (bes urášky, nijak si tě nedobíram, enem konstatuju) a voni mu nakukaj nesmysly vo pádech ze stojánku a podobně a von (rozuměj ty) pag za ňákej čas příde na to, že to mělo půlenej motor, coš je f 1000 km minimálně podezřelý...abych tě trochu uklidnil, tag i dyby měl nalítáno 30-50000 km, tag to nejni žádná tragédije, ty motory vydržej moc
Stránky: 1