Nejsi přihlášen
HELP HELP
Tak už se snažím víc jak měsíc sehnat n - kovýho 1200 bandita od roku výroby 02 a nějak se mi nedaří. Dneska jsem se byl podívat už v pořadí na 3 a zase mě chtěli vojebat. Ne nic tomu není akorát trošku vohlá stupačka. Finále - vyměněný levý víko motoru a vařenej karter tak, že olej chcal jak sviňa a po bedlivějším zkoumání byl dokonce utrženej držák motoru. Fakt jsem z těch podvodníků dost rozladěnej
Takže kdyby jste se chtěl někdo zbavit origo N kovýho kousku tak mi dejte vědět. Peníze mě neserou - pomalu přemýšlím, že bych koupil novou, ale vzduch a Nko.
Re: HELP HELP
...tag poslouchej...vim vo B12 02ce, f černý barvje, leštěnka jag sviň, f origo stavu + votevřenej lauf SLK + padáky, znam tu mašinu vot tý chvíle, co přijela do CZ, byla lehounce padlá, měla jen vodřenej budík, závažíčko a páčku, fšechno daný fungl nový, ten kluk je z bikerský rodiny, dostávala enem to nejlepčí, nejni to žádnej střelec, ježděná na pohodu, prostě 1A staf...ten kluk se menuje Pepa a tady máš na něj telefon 606618677...zbytek je váš boj...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: HELP HELP
...co...eště nědyš ti to nebude zvedat, tag je nejspíš eště na rodinný dofče f Kroátiji...dyštag mu pošli smsku...jo a eště důvot proč to prodává...zhlídnul se u nás f servisu v novym černym autobusu, navíc mu na něj dali eště dost zajimavou slevu, tagže proto...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1