Nejsi přihlášen
Vymena blinkru
tak jsem si konecne natahnul net az do garaze, abyste mi mohli online radit, co mam pri opravach zrovna udelat a ja vam na oplatku mohl sdelit, co jsem momentalne posral
A ted k problemu. Koupil jsem novy origo blinkry na B6 01 (jsou i s kabelazi) a nevim kam mam zapojit ty kabliky vod nich. Jsem se dival ze to vede nekam do predniho svetla. Mam to svetlo rozmontovat a tam ten kablik potom nekam napichnu nebo se to dela jinak
Pri odpovedich prosim myslete na to, ze jsem loser, takze bych prosil bez zbytecnych vtipku
dekuji
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Re: Vymena blinkru
Goody psal:to Loser: a proc je menis? ty stary nefukujou?
fungujou, ale jen pokud jsou dukladne oblepeny izolackou (coz nevypada moc hezky a spatne se na to bali )
Jeden byl rozflaknutej uz kdyz jsem to kupoval a druhymu jsem pomoh ve Francii
Já mám takový podezření,že si z nás Loser dělá už delší dobu prdel jak má!
Když vidí,jak nás tady ty jeho (pro standartně zručnýho člověka) kiksy baví
To totiž neni možný,aby někdo byl takhle levej!
Nebo jo?
Neuvěřim,dokud neuvidim
Takže na srazu se doufám předvedeš-ovšem ne na mojí motyce!
Jo a jestli chceš,tak kytaru ti taky vezmu-dokonce elektrickou!Můžeš nám zahrát
Zatím jsem slyšel jen o jednom jediným případu úrazu a následné smrti el.proudem z kytary a myslím,že při tý příležitosti by jsme se při tvé vrozené šikovnosti asi staly svědky případu historicky druhého!
PURE NAKED BIKE!
Rendy psal:Loser : no a jak jinak bys to chtěl udělat ??? Jdu se projet
Rendy vogo mas u me ... konecne normalni odpoved.
Jsem proste Loser a mel jsem strach, abych tim neco nepojebal (jak je u me zvykem).
Meloun: kytaru nech radsi doma, ja bych ti z ni pri sve sikovnosti mohl udelat housle
Pánové zase se tu řežu smíchy. Hele nedivte se mu, že se na to ptá, já bych to taky neuměl, bez prdele. Loseři sme vobá, vůbec se mu nedivim
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
..za rámkem jsou dva křižáky..z boku zespoda..vyšroubuješ..tím se ti uvolní spodek paraboly..nahoře je tato zaháčkovaná..
..parabola ti bude viset jen na drátech od hl. světla a parkovačky..
..no a buseš uvnitř..
..ale pokud si děláš prdel,tak
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
no tak to je presne to, co jsem mel v planu vodmontovat ... dyz vy na me mluvite moc vodborne a ja si pak pripadam jak debil ... a pritom jsem jenom loser (mozna i trochu blbec)
Psane, kazdopadne diky moc ... zaslouzis si ode me taky
No když tady jde o pivo, já ti to teda popíšu, použij svůj oblíbený křížák, odmontuj obroučku (jak psal Pšán), odpoj staré konektory (hlavně aby byly od blinkrů, poznáš je tak, že zahýbeš drátem vedoucím od blinkru) a vytáhni je ven a stejným postupem (ne venkem přes parabolu!!!) zapoj nové konektory, nasaď parabolu, zašroubuj. Postup nastartování a vyzkoušení funkce za provozu nechám zase někomu jinému
jen pro jistotu:
http://www.zzshmp.cz/zdravotnicka-zachr … stanovist/
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:jen pro jistotu:
http://www.zzshmp.cz/zdravotnicka-zachr … stanovist/
voe. A to jsems tebou chtel zajit na pifko ....
Loser psal:to budu menit az v patek. Jsem jen potreboval vedet jak na to, abych se dokonale pripravil a nic me pak neprekvapilo
Mě se zdá žes to měnil fčera,něcos tam pokurvil a ted doufáš že na to do pátku zapomenem
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...ty ooo ...hele, Lůzře, já mam pro tebe kšeft...potřebujem zlikvidovat jednu konkurenci, tagže by ses tam u nich přihlásil jako mechanik, já ti zajistim doporučení a ty jim to tam přivedeš na buben, co ty na to???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Loser psal:Filous: to je pro me prace tak maximalne na tejden. Kolik tech konkurantu mas - abych vedel, jak dlouhou si mam vzit v praci dovolenku
...nepotceňuj se, myslim, že dyš f pondělí nastoupíš, tag se majitel do středy tutovje vobjesí
Vorel: sak ja uz sem minulej tejden ten jeden blinkr vodlepil a sundal. Trvalo mi to asi 3 hodiny - prvne jsem odlepil tu izolacku a pak jsem zjistil, ze ten blinkr nemam cim odsroubovat, pze je tam primontovanej malym sroubkem, na kterej jsem nemel klic. Toz jsem to zase zpatky poslepoval, aby z teho ta zarofka nevysela jen tak. A sel sem dom mrknout na net, kde je nejblizsi Baumax nebo neco s naradim. Behem toho zacalo chcat. Tak jsem se del doma a cekal az prestane. Pak prijela spolubydlici autem, toz me napadlo, ze by mohla mit naradi - bohuzel nemela. Ale zato mi dala drahocenou radu - prej to mejvaj bezne na benzinkach. Toz jsem si uvedomil, ze jsem kokot, ze me to nenapadlo. Tak jsem nased na bandasku a vobjizdel jsem jednu benzinu za druhou. Zadarilo se asi az na ctvrte. Dojel jsem dom a zacalo zase chcat, tak jsem se zase schoval. Kdyz po pul hodce prestalo, sel jsem na to. Izolacku odlepit, blinkr odsroubovat, kabel odpo......jit kua, ale kde odpojit. Mel sem strach rozebirat to svetlo (navic zacalo zase chcat), takze opet prisroubovat blinkr a oblepit izolackou. Motyku rychle do garaze a pak na pivo, abych na to zapomel
Taky me napadlo, ze bych to nechal jak to je, ale kdyz uz sem ty mrdky blinkavy koupil ...
...tag s tema novejma šlehni vo zem a máš po starostech ...mě tag napadlo, že dybys tolik energije kolik si vrazil do toho vodlepování-zalepování-vodlepování-zalepování-schánění šroubováku-vodlepování-zalepování, vjenoval něčomu co umíš, tag sis vyďál tolik, že bys to moch dát do hájtech Suzuki servisu
Kua Loser já ti tam snad nasadim online webofku (kamerku) a budu za to vybírat prachy... (samo, že půjdem na půl já 2/3 a ty 1/3)
To bude ryto - tebe si nikdo v přímym přenosu, jak se hrabeš v motyce, nenechá ujít? No ne?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
tak je to jisty ... jsem proste loser jako prase
rozsrouboval jsem svetlo (no problem), vytahl jsem tu parabolu (nebo jak tomu rikate), vyfoukal jsem vod tam jednoho motyla a dve fcely (kde se tam vzaly, fakt netusim), vodpojil jsem pravej blinkr(jen tan kablik), vezmu ten novej blinkr, jakoze ho tam jen tak pichnu a vyzkousim jestli sviti nesviti ... a vono ejhle konektor na tech novejch blinkrech je jinej nez na tech starejch - na starejch jsou tri zastrcky a na novejch jen dve)
Tak nevim, jestli jsem pica ja nebo ten typek v yacomi, co mi to prodal
K.a.s.y.m. (Člen) 07.08.2007 23:08:05 Offline |
Loser psal:tak je to jisty ... jsem proste loser jako prase
rozsrouboval jsem svetlo (no problem), vytahl jsem tu parabolu (nebo jak tomu rikate), vyfoukal jsem vod tam jednoho motyla a dve fcely (kde se tam vzaly, fakt netusim), vodpojil jsem pravej blinkr(jen tan kablik), vezmu ten novej blinkr, jakoze ho tam jen tak pichnu a vyzkousim jestli sviti nesviti ... a vono ejhle konektor na tech novejch blinkrech je jinej nez na tech starejch - na starejch jsou tri zastrcky a na novejch jen dve)
Tak nevim, jestli jsem pica ja nebo ten typek v yacomi, co mi to prodal
Hele mám pro tebe radu.Vem je na sraz a já ti je tam za namontuju
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
He, uz jsem to vyresil ... totalne sem vykuchal ty stary a draty aj s zarofkou a tim drzakem na nu, sem narval do tech novajch. No a ted uz zase svitim, nesvitim
A mel jsem vlastne stesti, ze jsem je tam nedal hned, pze po tomhle vikendu, jsem mohl kupovat novej levej ... nebudu zminovat co a jak se stalo ... nechci prasknout partaka
K.a.s.y.m. (Člen) 08.08.2007 12:20:28 Offline |
Loser psal:He, uz jsem to vyresil ... totalne sem vykuchal ty stary a draty aj s zarofkou a tim drzakem na nu, sem narval do tech novajch. No a ted uz zase svitim, nesvitim
A mel jsem vlastne stesti, ze jsem je tam nedal hned, pze po tomhle vikendu, jsem mohl kupovat novej levej ... nebudu zminovat co a jak se stalo ... nechci prasknout partaka
Stejně s tím zase někde práskneš.Tak si myslím,že to byla i škoda je tam dávat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1