Nejsi přihlášen
pomoc
Zdar
Nevíte prosím Vás někdo o nějaký B6 N na prodej rok 01-02 cena odpovídající kvalitě barva černá nehavarovaná po výměně olejů a řetězové sady .prostě sakum prdum. jinak budu muset jít na sraz pěšky ..... no možná vlakem
Dík
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Re: pomoc
Šárka psal:Zdar
Nevíte prosím Vás někdo o nějaký B6 N na prodej rok 01-02 cena odpovídající kvalitě barva černá nehavarovaná po výměně olejů a řetězové sady .prostě sakum prdum. jinak budu muset jít na sraz pěšky ..... no možná vlakem
Dík
Neboj. Při nejhorším tě někdo sveze. Co se stalo?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
:-X nezkoušela jsi inzertní weby ? www.tipmoto.cz, www.motorkari.cz, atp? :)
Neper se, život ti dá do držky sám.
canni psal::-X nezkoušela jsi inzertní weby ? www.tipmoto.cz, www.motorkari.cz, atp? :)
dívala sem se tam ale bud nic nebo je to už fuč
co říkáte na tuhle? jo a cena je niní 90 000kč
http://www.sikule-moto.cz/index.php?loc … p;loc2=589
Šárka psal:co říkáte na tuhle? jo a cena je niní 90 000kč
Frajer tam má samý nebouraný, se serviskou, ale když se tam dojedeš podívat samej vrak, bacha na něj.Ale třeba zrovna tahle bude dobrá
SV 1000S
Šárka psal:co říkáte na tuhle? jo a cena je niní 90 000kč
Esli to den dva vydrží kouknu se Ti tam na ni (na motorku...), pokud samo není někdo blíž. Mám vedle klienta a jedu za ním zejtra nebo ve čtvrtek
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:Šárka psal:co říkáte na tuhle? jo a cena je niní 90 000kč
http://www.sikule-moto.cz/index.php?loc … p;loc2=589Esli to den dva vydrží kouknu se Ti tam na ni (na motorku...), pokud samo není někdo blíž. Mám vedle klienta a jedu za ním zejtra nebo ve čtvrtek
to nevim ve středu si asi pro ní nejspíš pojedu
...vjeděl bych vo 02ce, libový, černý, udržovaný, připravený na sezónu, vobutý, no prostě mazel f origo stavu + laďák SLK + padáky...problém je f tom, že je to B12...kámoš de do funglnágl autobusu, tag se jí chce zbavit...ale jag řikam, je to mazel, ten kluk je z bikerský rodiny, doma maj vokolo 50ti mašin, nedostala nigdy nic špatnýho, ježděná na pohodu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...vjeděl bych vo 02ce, libový, černý, udržovaný, připravený na sezónu, vobutý, no prostě mazel f origo stavu + laďák SLK + padáky...problém je f tom, že je to B12...kámoš de do funglnágl autobusu, tag se jí chce zbavit...ale jag řikam, je to mazel, ten kluk je z bikerský rodiny, doma maj vokolo 50ti mašin, nedostala nigdy nic špatnýho, ježděná na pohodu...
kapku silná...na mě
Filous psal:...vjeděl bych vo 02ce, libový, černý, udržovaný, připravený na sezónu, vobutý, no prostě mazel f origo stavu + laďák SLK + padáky...problém je f tom, že je to B12...kámoš de do funglnágl autobusu, tag se jí chce zbavit...ale jag řikam, je to mazel, ten kluk je z bikerský rodiny, doma maj vokolo 50ti mašin, nedostala nigdy nic špatnýho, ježděná na pohodu...
a co to koštuje? seslo mi z koupe a hledam taky neco, ale spis 6ku
jezdit autem je jako chodit po čtyřech ;-)
Kelly01 psal:"doma maj vokolo 50ti mašin"
jestli s tím kluk nekšeftuje
na jednu rodinu se mi to zdá poněkud moc
Nabídněte mi něco za moji černou krasavici
...z bježně provozovanejch maj enem GSF1200,GSR600,Katanu a ňákej činckej štyrtaktní mopet, myslim Betku...vostatní sou veteráni, nejstarší z r 1928 kerejch je asi 6 ks ve svjetě...a tipuju, že tag polovina je f původnim stavu a čeká na renovaci...prostě maj plnej domeček koleček, f dílně na ponku furt rozhozený 2-3 motory a tag, žádný kšeftmani, málo co koupjej něgdy prodaj...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1