Nejsi přihlášen
Na stopě
Všichni neožralí a neospalí dnes povinně čumákovat kolem 22.00 hod. na bednu ČT 1 pořad "Na stopě"!
Budu tam mít projev k "mým národům" na zajímavé téma no né?No ano!
P.S.Pravda pokud mne nevystřihnou !
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Re: Na stopě
Pavel_B12 psal:Jestli na konci zařveš Bandit, máš u mě demižonek slivovice
..klidně přidám třeba Tulamorku..
..jen aby jim tam někde va studiu,než to zařveš,nezačaly prskat požární hasiče..
..víš jak je to s tebou a vodou..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Bandit vám zařvu tady, pořad se dnes předtáčel - přímý přenos jsem zažil pouzae 2x a je to docela maras !
Ještě po mně pochtívají cosi do pořadu o obětech trestných činů na 1.8., ale to ještě uvidím podle scénáře jestli do toho půjdu či ne no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Lukas Boskovice (Člen) 18.07.2007 22:19:11 Offline |
toz cumim ocividne nevystrihli.takova nase bandit star!
Lukas Boskovice (Člen) 18.07.2007 22:21:09 Offline |
protoze by pak musel rict,jaka je za to sazba..ze jo?
Díky za morální podporu všem!Mimochodem ještě byla prča, když poprvé mne Roman Svoboda spontánně uvedl do kamer ve smyslu, že má dalšího hosta, státního zástupce XY, přezdívaného "Kat" Jsme se řehtali, až rejža nadával, že to nestihne s nějakou stopáži či co
Nicméně s tr.činem znásilnění u dospělých žen bych byl opatrný...jednak to mají jako dar od přírody, tudíž to fakticky patří všem a jednak to není mýdlo, tudíž se to nevymydlí no né?No ano! Bandit
Tusz tak hodte někdo link ... at mám představu co a jak
včera jsem se nasral jak hovado... jeden uplný ču*ák si koupil 12-ctku bandoura ... ale uplna kua jsem rád když se motorkářská obec rozšiřuje ale toto... a ještě si koupil modrého jako já... to je na zabití... v jedné dědině 2 modré 12ctky... ... ale to sem nepatří ...
Blu one.... old one
Jarken psal:Díky za morální podporu všem!Mimochodem ještě byla prča, když poprvé mne Roman Svoboda spontánně uvedl do kamer ve smyslu, že má dalšího hosta, státního zástupce XY, přezdívaného "Kat" Jsme se řehtali, až rejža nadával, že to nestihne s nějakou stopáži či co
Nicméně s tr.činem znásilnění u dospělých žen bych byl opatrný...jednak to mají jako dar od přírody, tudíž to fakticky patří všem a jednak to není mýdlo, tudíž se to nevymydlí no né?No ano! Bandit
Jarkene, proč si poslední odstavec neřekl divákům? To by tě vystřihli hned Možná, že už bysme tě nikdy v TV neviděli
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Martin B12 (Člen) 19.07.2007 10:28:30 Offline |
Jarken:
vogo kolik si dostal za tu reklamu na NIKE?
street triple picco
MartinB12:
To je tajné vogo,nevíš že se to kure...y tají - kdo by mi pak oblíkal rodinu ha?To vpašovávám kde mohu no né?No ano!
Jarken do Hollywoodu , kua ze me by tam nedostali kloudne smyslne vety, mas na to uz nervy jak vidim .
XJelen psal:Billy psal:Jarken do Hollywoodu , kua ze me by tam nedostali kloudne smyslne vety, mas na to uz nervy jak vidim .
Šak tam nebyl poprvý už je votrkanej
Toš to jaaa vim ze tam nebyl poprve vim uz o vice pripadech ze byl dokonce v televizi , a jednou sem ho videl na zivo v Jedovnici
Billy "
Již od 15-ti mám v kolonce "zvláštní znamení" v občance poznámku "Nápadně krásný" no né?no ano!
Jarken psal:Billy "
Již od 15-ti mám v kolonce "zvláštní znamení" v občance poznámku "Nápadně krásný" no né?no ano!
uz jenom vylepsit ten Ova prizvuk a bude to OK v TV
Tak vážení Bandit , dnes ve 21.55 hod. na ČT 1 v pořadu Na stopě k vám budu opět promlouvat no né?No ano!
Stavros Niarchos (Člen) 09.08.2007 07:35:11 Offline |
pro Jarkena:
Hezké. Ostatně jako vždy. Jako kniha. Jen opět trochu chybělo BANDIT !
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku.
Stránky: 1