Nejsi přihlášen
Re: Výfuky Tenax
OK, tak díky za info. Já právě čekám na zimu, tak to snad vydržim Mě se právě do vejfucku taky nechce srát moc peněz, beztak je všechno jen vo díře vycpaný vatou Hlavně, jestli je v poho zvuk
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Já bych teda řek že vejfucky vod kulhase bejvaly za slušnou cenu..
Když jako vemu kulatej vobyčejnej nerez za 4100+ mezisvod na bandasku za 1550,tak je to 5650... za nejvobyčejnější vejfuk co má v nabídce a BEZ DOKLADU-BEZ DPH! s dokladem si sice můžu vytřít prdel ale jde vo princip..
Když bych ho chtěl karbonovej kulatej tak se podivej na cenu kolik je příplatek za karbonovou rouru a ještě příplatek za ovál a a do AKRAPA moc neschází když zase připočtu ten mezisvod..
Když můj dodavatel levných výfucků mi dodá Karbonovýho MIGa za 5500 komplet s mezisvodem na B6ku.. nebo za 4500 na B12..
http://www.vyfukytenax.cz/cenik-vyfuky.html
inkvizitorr (Administrator) 07.08.2007 21:30:42 Offline |
tohle byla libofka, měli sme s kakamilem stejný laufy, von na 12, já na 6 a když sme jeli vedle sebe, tak se ty dva zvuky při určitejch votáčkách mlátily, no paráda... zvuk skvělej, zpracování taky... ty fotky sou teda asi pět let starý. tenkrát stál myslim 9000kč. dneska bych do toho laufu nešel jenom kvůli tomu, že nemá homologaci a při cestách ven už bych ho nechtěl vyměňovat, ale byl
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 07.08.2007 21:37:40 Offline |
No Inkviz,pěkná moje motorka...
Ale co si budem povidat,taky sem dal Kulhasoj několikrát vydělat,ale už je jiná doba a rozhodně v cenách každopádně,vo dodacích lhůtách a ochotě nemluvě...
Furate: woe to je vejvar,že mně to dá už brzo na barák a novou motorku,italskou nejmíň..
inkvizitorr (Administrator) 07.08.2007 22:55:22 Offline |
KOVAL psal:No Inkviz,pěkná moje motorka...
Ale co si budem povidat,taky sem dal Kulhasoj několikrát vydělat,ale už je jiná doba a rozhodně v cenách každopádně,vo dodacích lhůtách a ochotě nemluvě...
Furate: woe to je vejvar,že mně to dá už brzo na barák a novou motorku,italskou nejmíň..
tohle je myslim už ta kamilova verze, ta tvoje byla ještě s tou přístrojofkou z letadla, stítkem z mita a jinym laufem (shark tam byl myslim) a nevim čim eště né...
doba je temná...
Inkviz,woe jestli myslíš moji palubovku s tachometrem fakt do 360 tak pravdu díš.Děcka na parkovišti když to dycky vobhlíželi tak si z toho čísla ucvrkávali do trenek.
Jo,já ti dám štítek z mita woe,předek z 916ky woe!
Jenže tenkrát sem ještě nevládnul digi foťákem.
Ale byla vyfocená v Motoráji někde v reportáži ze SFB v Budějicích,ale bohužel ten plátek nemám.
inkvizitorr (Administrator) 08.08.2007 21:46:47 Offline |
KOVAL psal:Inkviz,woe jestli myslíš moji palubovku s tachometrem fakt do 360 tak pravdu díš.Děcka na parkovišti když to dycky vobhlíželi tak si z toho čísla ucvrkávali do trenek.
Jo,já ti dám štítek z mita woe,předek z 916ky woe!
Jenže tenkrát sem ještě nevládnul digi foťákem.
Ale byla vyfocená v Motoráji někde v reportáži ze SFB v Budějicích,ale bohužel ten plátek nemám.
no dyk to povidam, vesnickej tuning jak má bejt všechno do barvy, tohle je tam z toho a tohle z toho a felda je vyzbrojená z venku jako ferrari ale v poho, už je to taky nějakej ten pátek
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 08.08.2007 21:59:57 Offline |
KOVAL psal:woe,riskuješ pražáku jak si bereš do huby vesnický balíky
vogo tak se hned nečerti balíku jeden vesnickej
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 08.08.2007 22:09:13 Offline |
KOVAL psal:No co no,tak sem z vesnice no.
Mně nějakej pražskej buzik nenasere,že je z Prahéééé.
čéče seš už ouplně mimo mísu, žádný pražáci už nejsou, ti co se v praze narodili a bydleli už sou dávno vystěhovaný na vsi vokolo prahy a praha jako taková je plná vesnickejch balíků co se tam stěhujou za vidinou rychlýho vejdělku na svý nový tuningkáry a buzika si příště vodpust ty pininfarino
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 08.08.2007 22:19:08 Offline |
KOVAL psal:Všichni co sou z Prahéééé sou pražáci a basta!
Dyk je vás poznat hned jak votevřete hubu čoveče.
To je samý todléééé,támdléééé,Frantoooo,prostě pražskej Pepik...
Ale mně vesnickýho balíka to nenasere.
Dám si raděj +.
no hlavně že tebe nepozná nikdo když jedeš z jičína do hrace ávijej a k tomu přikusuješ chleba s cibulej já už mam za sebou asi takže du tak maximálně do pelechej ciao
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 08.08.2007 22:43:00 Offline |
vogo koukám, že jedna potrefená vesnická husa za druhou lezou ven z chlífku
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 08.08.2007 23:02:15 Offline |
Karlos psal:A co Sharon ??? Maji myslim taky pěkný ceny a vypadá to dobře
jó strejda kopánek, tak na to bych se rači vy ale moje informace sou staré pět let
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 08.08.2007 23:29:07 Offline |
Lobo psal:a co creptus nebo slk?
creptus neznám slk nebude asi úplně zlý, ale má dle mě dost kolísající kvalitu zpracování (asopň co sem viděl)... když už za každou cenu tuzemskýho výrobce, volil bych asi totok: www.rptuning.cz
doba je temná...
inkvizitorr psal:Lobo psal:a co creptus nebo slk?
creptus neznám slk nebude asi úplně zlý, ale má dle mě dost kolísající kvalitu zpracování (asopň co sem viděl)... když už za každou cenu tuzemskýho výrobce, volil bych asi totok: www.rptuning.cz
www.creptus.cz, slysel sem zatim na ne kladny hodnoceni, ale nikdo ho nema na bandasce
by me zajimalo jestli na bandasku dostanu treba yoshi rs-3.. ale hlavne kde sehnat ten mezisvod, jestli ten lauf pasne na mezisvod treba vod creptusu, rp, slk apod..
Nebo ma kazda firma jiny pripojeni laufu na mezisvod
Lobo psal:inkvizitorr psal:Lobo psal:a co creptus nebo slk?
www.creptus.cz, slysel sem zatim na ne kladny hodnoceni, ale nikdo ho nema na bandasce
by me zajimalo jestli na bandasku dostanu treba yoshi rs-3.. ale hlavne kde sehnat ten mezisvod, jestli ten lauf pasne na mezisvod treba vod creptusu, rp, slk apod..
Nebo ma kazda firma jiny pripojeni laufu na mezisvod
RS3 na bandasku urcite dostanes, bud prirubovou anebo slip on ( s tim malym mezisvodem ktery spojuje koncofku s hlavnim potrubim. mezisvod je do koncofky normalne zasunutej a posichrovanej parem klasickejch pruzinek a druhej konec koncofky je nasunutej ve hlavnim svodu od valcu posichrovanej sponou. Rek bych Lobo, ze kazda znacka laufu maj svoje slip on postelovany trochu jinak
in God we trust
inkvizitorr (Administrator) 09.08.2007 09:57:32 Offline |
Makropul psal:A opět muj dementni dotaz asi na kerymi nikdo neodpověděl. Ma Tenax nebo Creptus homologaci?
možná kdyby sis přečet pořádně všechny vodpovědi, tak by ses to dověděl hned ze zazačátku a neptal by ses zbytečně
doba je temná...
Makropul psal:A opět muj dementni dotaz asi na kerymi nikdo neodpověděl. Ma Tenax nebo Creptus homologaci?
.. mám creptus a su spokojenej....schválená/vyražená homologace nejni, ale můžeš mít k vejfuku vyndávací vložku, kerou když namontuješ, tak to šumí jako origo a rakouskej četnik si tě ani nevšimne...
bla...blabla...!
Lobo psal:pitr> o stejnym prumeru asi nemluve co?
kolik chces za komplet? RS3 nebo treba TRI?
komplet yoshi i se 4 svodem sem poslal jedinymu bramborovi Furatovi.
Ten 4svod se na posila, jinak slip on, bolt on, ale zalezi na materijalu. od 11 -16tis
in God we trust
KOVAL psal:Slugi: Chceš je?
Můžu dodat,není problém,sou to Sharky.
Problém je jen to to že sou právě jen dva kusy v čr,takže bys byl stopro jedinej. Už sem chtěl jeden stáhnout pro sebe.Sem tak trošku perverzní na ty laufy?
kolik stojej, esli to nejni tajný Je to fakt krása, já su na to taky ulítlej
bla...blabla...!
Stránky: 1