Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 08.08.2007 22:22:05 Offline |
Re: český rozhlas TEĎ
sharis psal:Lihy : ty jsi asi hoooodne chlastal kdyz uz poslouchas CRO1
vogo už to posloucham taky vždycky když mě s kámošem ráno vozil do školy jeho otec a poslouchal na čro1 ráno bonnského zpravodaje z wošinktnu tak sem si řikal, že se nikdy v životě nesnížim k tomu abych něco takovýho poslouchal a už je to tady
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 08.08.2007 22:32:44 Offline |
no v práci posloucham tohle:
www.heavymetalradio.com
v autě kde to zvládnou vysílače většinou tohle
www.rockzone.cz
no a jinde většinou ten čro a nejrači mam bonnskýho zpravodaje z wošinktnu a nedělní vodpoledne s banditdýdžejkou
doba je temná...
Ja ted cumim na CT24,mluvi se tam o Olympiade v Cine.Bernatsky tam zpovida nakou sikmovokou velvyslankyni ,a na otazku: Pri teto megalomanske olympiade padnou za obet vystavbe stadionu cele ctvrti.Jak se s tim vyrovnavaji lide,kteri tam ziji?
Sikmovoka: ty lidi s velkou radosti venuji svoje pozemky na tuto vystavbu,protoze muzou nejak prispet a jsou stastni...
...ty vole to mi hovadsky pripomina dobu nedavno minulou...
...a ja vul myslel,ze takhle se uz nikde nemluvi...
...che palle !!!
inkvizitorr (Administrator) 08.08.2007 22:58:53 Offline |
yello psal:Ja ted cumim na CT24,mluvi se tam o Olympiade v Cine.Bernatsky tam zpovida nakou sikmovokou velvyslankyni ,a na otazku: Pri teto megalomanske olympiade padnou za obet vystavbe stadionu cele ctvrti.Jak se s tim vyrovnavaji lide,kteri tam ziji?
Sikmovoka: ty lidi s velkou radosti venuji svoje pozemky na tuto vystavbu,protoze muzou nejak prispet a jsou stastni...
...ty vole to mi hovadsky pripomina dobu nedavno minulou...
...a ja vul myslel,ze takhle se uz nikde nemluvi...
lidí je na světě jako sraček, kefalín... co sou tři čtyři čtvrti pro zemi jako je čína leda tak hovno!!!
doba je temná...
Goody psal:nevim jestli bych sel bydlet pod most, kuli nejakymu stadaku
neměl bych strach, že půjdou bydlet pod most, jen tam prostě přestěhujou celý čtvrti někam jinam bez ohledu na to jestli chtějí nebo ne
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:Goody psal:nevim jestli bych sel bydlet pod most, kuli nejakymu stadaku
neměl bych strach, že půjdou bydlet pod most, jen tam prostě přestěhujou celý čtvrti někam jinam bez ohledu na to jestli chtějí nebo ne
Pokud to nebude k nám tak muj fuk
Střezte se doby kdy jim začne být čína malá
Strýcfajtr !!!
vorel psal:lihy, co seš tak nedůtklivej, vogo, ta sajkoložka byla v pohodě a vobjektivní
šaris, a ty poslůcháš co, ty dijagnózo?
Ftáku, sem nebyl nedůtklivej, právě že sem se celkem bavil :) Sajkoložka byla přesně jako sajkoložka aneb rozebírání pocitů a pohnutek někoho o jehož situaci ví skoro houbelec, a tak je milá a ohleduplná k oboum skupinám....
jinak mám na to názor jako Filous, je mi fuk co si kdo myslí. Doufám že motomóda zase přejde a bude klid a jen pár motorek.
motomóda... to je výstižné... spousta lidí nemá tohohle koníčka v krvi jde jen o módu ... mě to chatlo v 6ti letech když mě mama vozila na babetě... kua celkem asi z 25 jawkařů (12-16 let) a všichni přesvědčení že jednou budou mít velkou mašinu jsem zůstal sám .... swiják .. . motomóda tež popustí
Blu one.... old one
sharis psal:Lihy psal:sharis psal:To uz me zase srovnavas se svym psem ???
jé já zapomněl
...no ale jestli mně posloucháš tak ste vlastně úplně jinýAno vzpominam si ze v necem jsme si podobny a v necem moc ne
no to je jasný,bo mi kluci máme totiž brabánky,heč
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1