Nejsi přihlášen
Koupě šestky
Zdravim vás všechny, moje budoucí kolegy
Chystám se na koupi Bandasky, šestky a určitě Nko, bude to dovoz z Itálie. Nebudu mít moc možností na výběr ale až tu jednou něco bude tak by mě zajímalo na co si dát bacha, co pořádně vyzkoušet případně jestli nemá bandit nějaký slabý místa. Bude to +- rok 97. Prostě na co mrknout. Díky moc a brzo na silnicích ahoj
Ne asi
Re: Koupě šestky
luig psal:Díky
Tak a teď už by mě jenom zajímalo to na co jsem se původně ptal
když je to dobrej kámoš a neni to jeho první mašina, kterou přitáhne, tak ať ti to zkoukne sám....tomu přeci už musí rozumět.....
a jinak hledej v diskuzi....řeší se to tu často....
luig psal:Netvrdim že to bude přímo 97, bude to dovoz z Itálie tak se ještě uvidí. A najeto mám myslim dost na to abych ji zvládnul, to s tim myslim nemá nic společnýho
no zjevně máš problém se čtením,tak bych si tak jistej nebyl
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
luig psal:Netvrdim že to bude přímo 97, bude to dovoz z Itálie tak se ještě uvidí. A najeto mám myslim dost na to abych ji zvládnul, to s tim myslim nemá nic společnýho
jj letos už to zvládlo lidí.... a byli dobří....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:Kroutí se mu rám, utápí se mu přední vidle, je ošklivej...
ale to byly všechny roky....
...pičo to je na tom ještě dobře, mě se třeba ani tak nekroutí rám, jako se mě nějak zkroutila pravá vidle ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
v klidu......přeju dobrou koupi...ale nechat si slepě dotáhnout mašinu, je taky nic moc...zhlížej nějakou chvíli inzeráty u nás http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=93964 a dá se sehnat mnohem levněji než zrovna tahle....
Když nejezdím,tak tvořím...
osiris psal:Zdenák psal:Kroutí se mu rám, utápí se mu přední vidle, je ošklivej...
ale to byly všechny roky.......pičo to je na tom ještě dobře, mě se třeba ani tak nekroutí rám, jako se mě nějak zkroutila pravá vidle ;)
Zkroucení vidlí je zase klasické pro Autobusy taky takovej ještě jeden znám... ale tam mu pomohlo divoké prase... ,ale teď mě napadá, že to je jinej případ tady byly obě.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
luig psal:Zdravim vás všechny, moje budoucí kolegy
Chystám se na koupi Bandasky, šestky a určitě Nko, bude to dovoz z Itálie. Nebudu mít moc možností na výběr ale až tu jednou něco bude tak by mě zajímalo na co si dát bacha, co pořádně vyzkoušet případně jestli nemá bandit nějaký slabý místa. Bude to +- rok 97. Prostě na co mrknout. Díky moc a brzo na silnicích ahoj
Známý prodává 97... dobrá motorka... za super cenu -.- 774847535
jen řetězovku třa novou
Blu one.... old one
bandit rok 97 esko prestaveny na N dovoz z italie ale rok to jezdilo v cr koupil sem v lednu za 55000 udelal servisek(filtry, olej, karbce podtlaky)najeto 40000km pohoda jazz zadna stiznost.sice neorigo stav viz foto v profilu ale moto super sice kosmeticke vady ale na zacatek na vyjezdeni ideal. na zimu 2008 nebo jaro 2009 bude k prodeji a budu shanet sko 2001 - 2002 modra tmava 600ccm, sem se zamiloval
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1