Nejsi přihlášen
Špatný start
Včera, když jsem byl v garáži mi to nedalo a zkusil jsem cca po dvou měs. nastartovat svého banďourka. Jenže ten darebák jen škytal a nechtěl naskočit. (před strtem jsem dal kohout cca na dvě minuty do vodorovné polohy a pak zase vrátil směrem dolů). Naskočil až skoro po minutě startování. Nechal jsem ho zahřát a chtěl se projet, ale při otočení plynu motor začal pracovat jen na 3 válce, při puštění plynu zase jel na 4. Motor začal pracovat správně až skoro při 10 minutovém zahřátí. Myslíte, že je problém v karbeci nebo ve špatně zvolených svíčkách?
Yamaha R1
Hlavně dojet
Re: Špatný start
Taky jsem o Vánocích neodolal a šel jsem si do garáže zabrumlat.Chytlo celkem rychle, ale přes 4tis otáček to šlo vytočit až po 10min volnoběhu. Do té doby se to dusilo a znělo to všelijak.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
MAZI psal:CHLAPI TO JE NORMÁLNI NEJLEPŠÍ NASTARTOVAT NA PLNEJ SYTIČ pak ho ubrat tak na půlku aby to neřvalo a v klidu nechat bežet třeba těch deset minut a teprve pak šahat na plyn apon mě to tak fungovalo
já to řeším tak že to nechám běžet dokud to jde na sitič a pak teprve jedu,a stejně na začátku ohřejváš gumu,takže žádný bláznění,si myslím.
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
MAZI psal:CHLAPI TO JE NORMÁLNI NEJLEPŠÍ NASTARTOVAT NA PLNEJ SYTIČ pak ho ubrat tak na půlku aby to neřvalo a v klidu nechat bežet třeba těch deset minut a teprve pak šahat na plyn apon mě to tak fungovalo
to je presne ono je to na 2 supu 5min a frci
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
...normalni to neni, nikdy mi to na 3 valce neslo ani studeny a vytacet to nebudu dokod to neni trosku teply, ale max. po 2 minutach to musi bezet bez problemu az k vyssim tockam
...a mluvim o startovani v zime v nevytapeny garazi cca jednou za 3 - 4 tejdny vzdycky musi chytit na sytic bez plynu do 5ti vterin toceni starterem max. na druhej, mno treti pokus at nezeru (kdyz ty prechozi si aspon zabubla a chcipne protoze neudrzi volnobeh - kdyz mu ale hned po tom co chyti a nez stihne chcipnout pridas ten spravnej kousicek plynu, tak staci max. ty 2 protoceni starterem)
...a jinak u strikacky je to sup na sup ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
maňas... zkus toto...
http://moji.motorkari.cz/index.php?PHPS … ow=28278#2
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:maňas... zkus toto...
http://moji.motorkari.cz/index.php?PHPS … ow=28278#2
a už vůbec netušil,že máš tento cagiva,no aspoň vím,ale ta mrkývka tě nemine
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1