Nejsi přihlášen
dalsi padla svestka :)
I na takovy rovince se da vyvalet:
A takhle sem dopad
Póla: protokol od policajtu mam. Jak to mam resit. Nechat si zaplatit skodu nebo autorizovanej servis?
Filous: Mate dyztak v Benatkach u Dvoraka jeste misto na jednu opravicku?
Jaka myslis ze tam je skoda?
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Re: dalsi padla svestka :)
No prede mnou jeli dve auta a chtel sem je predjet. Jenze to druhy auto mi tam vjelo ze bude predjizdet taky. To bych jeste dobrzdil i kdyz o chlup. Jenze to pako pak jeste duplo na brzdu protoze si myslel ze to predjet nestihne, no a byl sem v nem...
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Jiřina psal:Myšák psal:Ale chlapek byl docela v pohode a sam uznal ze me vubec nevidel a nevedel o me
A co cajti? Komu to přišili?
By mě teda taky zajímalo, bo to vypadá jako v obci a už vidím cajty jak juchají nadšením že tam předjíždíš dvě auta
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Tak komu to teda přišili ... nepřizpůsobení se porvozu... nebo kua tohle vpodstatě jeho vina bo on tě omezil a ohrozil... nedla tui přednost. jestli jsi začal předjíždět první. takže nedání přednosti v jízdě
Blu one.... old one
ta je ted cista jak kdyby vyjela ze salonu,takze ji pudu asi project,snad nebudu dalsi svestka a i nakou musku snad chytim,litaj takrychle,ze se jim nestacim vyhejbat
jinak hovno tomu je,je to jen malinko poskrabany
...sam mezi jebkarema...
včír se mi stalo to samý,2 auta za sebou jedoucí 40 v místech kde je ¨90,že jsem měl(neví proč)nataženou nohu že se o ní(žena) opřu...naštěstí,jak jsem jí vytroubil ,tak hodila myšku ke krajnici, že sem myslel, že tam zafičí...asi jsem z toho byli vyplašený oba....
hlavně že jsi v rychtigu..
Když nejezdím,tak tvořím...
Martin B12 (Člen) 09.08.2007 18:10:41 Offline |
vogo Myšáku ještě že tak
a myslím že si udělal dobře že si ty benga nakonec volal, akorát škoda že toho 20.8 v mostě bez tebe
street triple picco
Myšák psal:Martin: Me ten okruh neni souzenej
Fido: covece urcite je nechces koupit? Sem ti je i otestoval a drzej jak zidovska vira
teď si už koupím myslím novýmohla by tam být prasklinka..chápeš
a já myslím, že třeba už do hříbků nepudeš
bla...blabla...!
Martin B12 (Člen) 10.08.2007 18:15:04 Offline |
osi bud v klidu jak znám Myšáka tak ta deci lestěnky cos mu prodal mu bude stačit tak na 2 až 3 sezony
street triple picco
misi psal:Tak komu to teda přišili ... nepřizpůsobení se porvozu... nebo kua tohle vpodstatě jeho vina bo on tě omezil a ohrozil... nedla tui přednost. jestli jsi začal předjíždět první. takže nedání přednosti v jízdě
Nedání přednosti jízdě vozidlu za sebou? Tak to by asi bohužel neuhrál...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ty vogo tys podřel snad každej díl Ty trubkáče teda nic moc, jediný co ti zachránily jsou víka. Ty řidítka stojej fakt za hovno jak vidím, ty poletěj!!! Jinak hlavně že si celej, nějak do poskládáš. Mě by asi jeblo!!! Ale zase bych si pomohl k chromovým obroučkám a mohl machrovat na Filouse a jeho kepku
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1