Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » A další šveska....Škarda

Fresh Man (Člen)
09.08.2007 15:39:36

A další šveska....Škarda

Škarda si na slovači uďál vejlet do kukuřicesurprised

ale je to kluk šikovná a je f oukejigoodmotka prej jenom plastyk. tagže prej takygood
teťkonc čeká na vébáky..
potkal plechofku f protisměru v zatáčce , předjíždějící jinou plechofku(možná i auto)ale páč má reflexi jak vostříš tag to vzal do škarpy a rovnou natrhal pár kukuřicgooddyš už tam byl.
řidiče maj a čeká s nima.
tagže fše OK a pojištovna pořešígood
tag vás vot něj zdarvim Bandit pičo  (TL)pičusgood

Bandit pičo
Pšán (Člen)
09.08.2007 15:50:19

Re: A další šveska....Škarda

..ještě,že tak..good
..nezdá se vám,že se nějak sere?idontknow
..uvažuju,jestli mám letos ještě vůbec vyjet..

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Myšák (Člen)
09.08.2007 16:03:25

ze by zacla svestkova sezona? idontknow

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
losmiros (Člen)
09.08.2007 16:14:49

leda tak na sliovicu

švestky jako

on the road
Jarken (Člen)
09.08.2007 16:44:55

surprised , Švestky.... já dnes cestou z práce málem také sestřelen nikoliv vlastní vinou - dlouhý levý táhlý nájezd na čtyřproudovku, kde musíš motyku držet pod krkem v levém náklonu páč se mírně utahuje a pak se cesta pozvolna doprava otevírá před samotným napojením (vyhulákal se v tom místě loni Jura Trnovec  smile1), já ve svém pruhu metr a půl od středové čáry, koleno 2 cm od asfaltu a vysednutý, když tu v nejnevhodnější chvíli sjíždí do téhož sjezdu ale naproti mně dědek ve staré kocábce - v tom kalupu ani nevím co to bylo -a pussy nevybere AUTEM svůj oblouk doprava a přejede přes dvě plné metr do mého směru surprised help .

Minul jsem ho tak, tak, štěstí, že to bylo již v místě kde se můj oblouk už otvíral doprava... nemohl jsem dělat vůbec nic, mžik a bylo to pryč, ale...bad fuck Taková čelní ..bŕŕ sick, ale co hovno se stalo a to je stěžejní no né?No ano!

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
kufor (Člen)
09.08.2007 17:10:18

esteze to skoncilo len kukuricou
co to je kurva za hviezdnu konstelaciu?
naky demon nam ide po krku :(

do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
tajnej (Člen)
09.08.2007 17:26:56

Úplně ho vidim, jak tam polehává vedle motky a dojídá popcorn, co se mu hrne z vejfuku.
Hlavně že tak.
Kukuřice dobrá volba.

osiris (Člen)
09.08.2007 19:34:07

...škarďa co dva roky good ale zdravej smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Datel (Člen)
09.08.2007 20:15:51

Jarken psal:

surprised , Švestky.... já dnes cestou z práce málem také sestřelen nikoliv vlastní vinou - dlouhý levý táhlý nájezd na čtyřproudovku, kde musíš motyku držet pod krkem v levém náklonu páč se mírně utahuje a pak se cesta pozvolna doprava otevírá před samotným napojením (vyhulákal se v tom místě loni Jura Trnovec  smile1), já ve svém pruhu metr a půl od středové čáry, koleno 2 cm od asfaltu a vysednutý, když tu v nejnevhodnější chvíli sjíždí do téhož sjezdu ale naproti mně dědek ve staré kocábce - v tom kalupu ani nevím co to bylo -a pussy nevybere AUTEM svůj oblouk doprava a přejede přes dvě plné metr do mého směru surprised help .

Minul jsem ho tak, tak, štěstí, že to bylo již v místě kde se můj oblouk už otvíral doprava... nemohl jsem dělat vůbec nic, mžik a bylo to pryč, ale...bad fuck Taková čelní ..bŕŕ sick, ale co hovno se stalo a to je stěžejní no né?No ano!

A určitě potom doma vykládal, jak ti motorkáři jezdí nebezpečně a že Nova má pravdusick

Jarken (Člen)
09.08.2007 20:17:33

Nepochybně help smile2 !

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
majcherisko (Člen)
09.08.2007 22:03:39

2 jarken: nebylo to nahodou u byvaleho jeremenka na najezdu na rudnou smer havirov? jinak ja vcera malem taky bad ,v michalkovicich nachystany na predjizdeni,a v momente kdy jsem vykouknul doleva mi picus prede mnou v passatu znicehonic jebnul po brzdach a svihnul to bez blinkru vpravo do vedlejsi ulice.a jeste si k tomu najel vlevo jak autobusak idontknow. takze jsem vyzkousel abs,a musim konstatovat,ze je to sakra dobra vec bigsmile.kdyz jsem to otocil a dojel ho,tak jen "sorry,ja tu neco hledam"... idontknowidontknowidontknow

Loser (Administrator)
10.08.2007 03:24:26

ty kravo, nak nam to zde narusta ,,, koncem prazdnin muzeme jet do palenice a pekne se tam spraskat z tech letosnich svestek .... zitra jedu taky na slovac, tak doufam, ze tam nekde nezaparkuju vedle skardaseidontknowidontknowidontknow

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Jarken (Člen)
10.08.2007 07:33:59

Majcherisko:

Přesně tam smile1 , doprava na radvanickém kruháči, podjedeš Rudnou  a už jsi tam good no né?No ano!

fido (Člen)
10.08.2007 07:57:06

Musím se přiznatidontknowže po přečtení sloupku na titulní straně v krajských novinách sem se neudržel a napsal autovi/shodou šefredaktorovi toho plátku. A oni mě to otiskli..a su slavnej. Celý to spočívalo v tom, že ubohý důchodce si drandí ve škodovce a v tom zlý motorkář kolem projede nepovolenou rychlostí takovým způsobem, že chudák děda strhne volant doprava a havaruje v příkopě. To bylo na mě moc a já se rozepsal..zde je kopie článku:From: petafido@seznam.cz
To: redakce@jihlavske-listy.cz
Sent: Monday, July 30, 2007 3:49 PM
Subject: Fw: reakce

Vážený pane Klukane,

po přečtení vašeho sloupku s názvem ,, Motorkář " jsem zprvu myslel, že nevíte o čem píšete. Po přečtení celého článku je mi jasné, že ovlivňujete názor nejen motoristické veřejnosti, ovšem nechápu záměr. Bohudík se nacházíme v době, kdy po našich silnicích jezdí nejenom moderní auta, ale i technicky vyspělé motorky. V dnešní době se účastnit jízdy obecně v silničním provozu vyžaduje tak jako tak pevné nervy, ale především zkušenosti a tím odhad situace. Nechci rozebírat Váš nesmyslný článek o tom, že někde vjede do příkopu jen proto, že kolem něj projede motocykl.
     Na druhé straně těžko lze zpochybnit fakt, že nehodovost je vysoká a to především u aut a kamiónové dopravy..viz dálnice, kde způsobená škoda na majetku a zdraví je několikanásibně vyšší. Tím, že někdo v dnešní době usedá na motorku..už tak riskuje nejen svůj problém, že motocykl nezvládne, ale především fakt, že bude přehlédnut a nedostane přednost. A o tom je převším statistika...! Motocykl nedostane přednost, je vytlačen na krajnici, dostane smyk, neboť se snaží zabránit střetu. Další problém je stav komunikace, za zatáčkou díra / výtluk ve vozovce znamená často pád....nepřizpůsobení jízdy stavu a povaze....k smíchu, potom rychlé opravy záplatami a sypání jemným štěrkem, co by na to řekli v Itálii, či n Německu, kde je počet motocyklů násobně vyšší než u nás. Připomínám, že motorka má 2 kola a nevím, zda jste někdy na ní seděl..možná ano. Jistě, darebáci na motorkách bez RZ, kteří nesmyslně kličkují mezi vozidly, ty odsuzují sami motorkáři, ale bublina se nemá nafukovat, já osobně dnes a denně zažívám krizové situace na komunikacích způsobené především nezodpovědnými řidiči aut, náklaďáků a traktorů a to je někdy opravdu tragedie, protože řidič auta se tam přece na ten kruhový objezd "nacpe "s motorkou, neboť je větší, a vejde se..ale to bych mohl pokračovat. Je třeba vědět, že počet vozidel několikanásobně stoupl, stav komunikací je stále žalostný a motocyklisté jsou jaksi vidět víc v tom šedém zástupu ostatních dopravních prostředků, že ano. A ta statistika nehodovosti tak jak je prezentovaná je nesmyslná...3800 účastníků nehodovosti neznamená, že je způsobili motorkáři. Je potřeba se na to podívat i z jiného úhlu a ne z toho vašeho většinového (teď zrovna aktuálního).... Nemluvím o nezodpovědných rodičích, co kupují silný motocykl dětem k maturitě, ale to je jiná kapitola a platí to i o autech.

a jeho odpověď blabla ..to už otočil už o 180st...já jsem s několika motorkáři hovořil, píšu to kvůli vám abyste si uvědomili jak je nebezpečné jezdit v jedné stopě, a byli ohleduplní ale prakticky štval proti.bad

bla...blabla...!
misi (Člen)
10.08.2007 08:01:04

Když už jsme u toho tak mi 2 dny zpátky v třinci nedal přednost debil ve fáčku... valím si tak po hlavní a uplně z vedlejší pussy cesty mi tam vjel ,... ja samože přikázanou rychlostí 140 asi ...( bo z kopce :D)  no a ne že by se hned zařadil a ja bych ho nějak ještě objel... nee on si mě všim zastavil na polovině silnice a v protisměru kamion... kokot... jako nakonec jsem ho mrdnul zleva ale byl to idiot.... následoval vztyčený prostředníče a htovoidontknowfuck

Blu one.... old one
fido (Člen)
10.08.2007 08:02:02

joo a ty překlepy ně naštěstí opravili před tiskem, bo když datluju v noci a nevidím si na pazouryidontknow....smile1

bla...blabla...!
Loser (Administrator)
10.08.2007 08:55:43

fido psal:

joo a ty překlepy ně naštěstí opravili před tiskem, bo když datluju v noci a nevidím si na pazouryidontknow....smile1

idontknowidontknowhlavaidontknowidontknowpataidontknowidontknowidontknow

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
misi (Člen)
10.08.2007 08:58:39

Loser psal:
fido psal:

viz výš

Blu one.... old one
fido (Člen)
10.08.2007 18:00:24

Loser psal:
fido psal:

idontknow
idontknowidontknowa co jako nejni jasnybigsmile

bla...blabla...!
Zdenák (Člen)
10.08.2007 19:27:11

fido psal:
Loser psal:
fido psal:

idontknow
idontknowidontknowa co jako nejni jasnybigsmile

Dobrá otázka pro Losera.... goodsmile1

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
maňas (Člen)
11.08.2007 12:02:34

článek výživný a hlavně pravdivý,jenže to pohled lidí nezmění,jsou hold za dobu již slušně naočkovanýidontknow

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS