Nejsi přihlášen
mrtvá... (chcípá za jízdy)
Poslední dobou se mi párkrát stalo, že mi motka při jízdě regulérně chcípla. Vždycky se mi ji povedlo znova nastartovat a pak už to bylo OK.
Ale dneska jsem myslel, že nedojedu domu-krom toho, že párkrát chcípla, tak mi ani nešla nastartovat a ještě se mi vybil telefon
Neví někdo ze zdejších odborníků, proč to chcípání ???
Editoval inkvizitorr (07.08.2007 16:16:01)
Re: mrtvá... (chcípá za jízdy)
vysky psal:Poslední dobou se mi párkrát stalo, že mi motka při jízdě regulérně chcípla. Vždycky se mi ji povedlo znova nastartovat a pak už to bylo OK.
Ale dneska jsem myslel, že nedojedu domu-krom toho, že párkrát chcípla, tak mi ani nešla nastartovat a ještě se mi vybil telefon
Neví někdo ze zdejších odborníků, proč to chcípání ???
přepni na rezervu nebo dočepuj benzín
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Viděl bych to fakt na končící baterku - měl jsem kdysi podobný problém na jebce Hornetu 600, také jsem zkoušel kde-co, dotahoval kabely a nakonec vyměnil baterku a najednou vše O.K. no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Čoveče měl jsem podobnej problém.Jenže já koruny chtivý vůl jsem na netu koupil alarm s imo za 2200-kč supr cena.Jenže při vyšších otáčkách asi nad 8 tis se fena sám aktivoval.a to jen někdy.Jel jsem po silnici do Židlochovic a frajersky všechny předjížděl.Naráz mi zdechnul a tak mě nenapadlo v tom fofru nic lepšího než to nakopnout přes kvalt.Ono to je tak na sestrojený že to po 10ti vteřinách na chvíli zapne.To byla rána že jsem si málem nahrnul do gatí.A jak jsem spomalil tak už jsem slyšel že to vřéská.Nahmát jsem čudlík a ujel další 2 km.Tak sem na bublačku dojel dom a celý to vytrhal.Jsem korunovaná
všude dobře tak co doma.Vždy na cestách.
Vysky - píšu baterka a ne karburátor , co ten s tím má , tak si pujč od někoho jinou baterku a budeš vědět zda je to tím, nebo ne, no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Může být, ale vyzkoušej ještě zda Ti motorka dobíjí - kdybys náhodou nevěděl jak, tak při volnoběhu přidej plyn a dívej, zda se světlo rozjasní no né?No ano!
Stránky: 1