Nejsi přihlášen
Má někdo laďák + Dyno Jet sadu na B12?
Na inazumě jsem nainstaloval ladak s Dyno Jet sadou. Výýýrazně se zlepšila akcelerace motorky ve středních otáčkách. Maximální výkon pouze lehce nahoru. Spotřeba šla nahoru cca o 1-1,5 litru.
Teď u B12 04 uvauji o podobném. Nevím ale, jestli je výsledek úměrný vynaložený nákladům jako u inazumy, kde to za to stálo.(ladak za bůro, DJ sada za trojku).
Máte někdo otevřeno a přetryskováno?
Jaký je rozdíl proti sérii?
Co spotřeba?
Co s tím udělá jenom ladak?
Jedná se mi především o zkušenosti s r.v. 2001 a výše.
Dík za tipy
Re: Má někdo laďák + Dyno Jet sadu na B12?
No cus martinegs X
kdyz das na B12 jenom ladak, tak narust vykonu moc nepoznas, ale kdyz do doplnis o K&N filter, poradnou koncofku a stage1 jet kit tak narust vykonu je o dost znat. ja mnel na B12 kn filtr, jetkit stage one a full yoshi system. Jede to pak jak skurvisin. ale vim, ze sem pak tankoval nejak casteji...
martingsx psal:Na inazumě jsem nainstaloval ladak s Dyno Jet sadou. Výýýrazně se zlepšila akcelerace motorky ve středních otáčkách. Maximální výkon pouze lehce nahoru. Spotřeba šla nahoru cca o 1-1,5 litru.
Teď u B12 04 uvauji o podobném. Nevím ale, jestli je výsledek úměrný vynaložený nákladům jako u inazumy, kde to za to stálo.(ladak za bůro, DJ sada za trojku).
Máte někdo otevřeno a přetryskováno?
Jaký je rozdíl proti sérii?
Co spotřeba?
Co s tím udělá jenom ladak?
Jedná se mi především o zkušenosti s r.v. 2001 a výše.
Dík za tipy
in God we trust
Stránky: 1