Nejsi přihlášen
Jaká řídítka?
Zdravím všechny, stal jsem se novým(doufám že spokojeným) majitelem SUZUKI BANDIT 600S a mám ihned dotázek na znalce, ohledně řídítek. Chci si koupit širší řídítka, ale radši si nechám poradit jestli má někdo zkušenosti jak široká by měla být, jestli veškerá elektrika k ovladačům je dost dlouhá, apd. Předem děkuji za všechny rady.
"TO JE MORYBUNDUS!!!"
Re: Jaká řídítka?
Henry psal:Zdravím všechny, stal jsem se novým(doufám že spokojeným) majitelem SUZUKI BANDIT 600S a mám ihned dotázek na znalce, ohledně řídítek. Chci si koupit širší řídítka, ale radši si nechám poradit jestli má někdo zkušenosti jak široká by měla být, jestli veškerá elektrika k ovladačům je dost dlouhá, apd. Předem děkuji za všechny rady.
Gratulace ke koupi. Oni Ti kluci poradi,jen si asi pockas v sobotu odpoledne.Jinak,zatim si dopln profil,at o Tobe neco vime...
...che palle !!!
Taky blahopřeju, jinak já jsem třeba dával po koupi široké řiditka pryč bo sem na tom vypadal jak , Takže si myslím že každému sedi něco jiného nám malým třeba stačí seriové, Spíš bych si asi zkusil sednout na moto u někoho kdo je uz ma, treba na srazu a podle toho i vybíral....
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
JJ dík za info, myslím, že koupím něco v tomto rozměru. Tento web nemám ještě moc prolistovaný a proto se zeptám zde. Chci tam dát jeden top case a sháním mont. sadu a kufr na 1 přilbu. Poradí mi někdo kde se podívat?
"TO JE MORYBUNDUS!!!"
Henry psal:JJ dík za info, myslím, že koupím něco v tomto rozměru. Tento web nemám ještě moc prolistovaný a proto se zeptám zde. Chci tam dát jeden top case a sháním mont. sadu a kufr na 1 přilbu. Poradí mi někdo kde se podívat?
nějaká montážka je v Homepage v bazaru tak jukni jestli to není to co hledáš
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1