Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Jaká řídítka?

Henry (Člen)
11.08.2007 14:52:23

Jaká řídítka?

Zdravím všechny, stal jsem se novým(doufám že spokojeným) majitelem SUZUKI BANDIT 600S a mám ihned dotázek na znalce, ohledně řídítek. Chci si koupit širší řídítka, ale radši si nechám poradit jestli má někdo zkušenosti jak široká by měla být, jestli veškerá elektrika k ovladačům je dost dlouhá, apd. Předem děkuji za všechny rady.helpsmile1

"TO JE MORYBUNDUS!!!"
yello (Člen)
11.08.2007 15:32:26

Re: Jaká řídítka?

Henry psal:

Zdravím všechny, stal jsem se novým(doufám že spokojeným) majitelem SUZUKI BANDIT 600S a mám ihned dotázek na znalce, ohledně řídítek. Chci si koupit širší řídítka, ale radši si nechám poradit jestli má někdo zkušenosti jak široká by měla být, jestli veškerá elektrika k ovladačům je dost dlouhá, apd. Předem děkuji za všechny rady.helpsmile1

Gratulace ke koupigood. Oni Ti kluci poradi,jen si asi pockas v sobotu odpoledne.Jinak,zatim si dopln profil,at o Tobe neco vime...smile1

...che palle !!!
demlis (Člen)
11.08.2007 16:17:31

Taky blahopřeju, jinak já jsem třeba dával po koupi široké řiditka pryč bo sem na tom vypadal jak pussybigsmile, Takže si myslím že každému sedi něco jiného nám malým třeba stačí seriové, Spíš bych si asi zkusil sednout na moto u někoho kdo je uz ma, treba na srazu a podle toho i vybíral....

B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
Prdik (Člen)
11.08.2007 19:13:41

koupil jsem 84cm a ty jsem urezal na 78cm ... myslim,ze 84cm je uz moc ( mereno od jednoho konce riditka k druhemu konci vzdusnou carou smile1 )

Henry (Člen)
11.08.2007 19:19:19

Díky za přivítání. taky si myslím, že 84 cm je už moc, a jak jsi to měl s ovladačema? Dosáhly Ti kabely bez problémů?

"TO JE MORYBUNDUS!!!"
Prdik (Člen)
11.08.2007 19:30:54

ja mam SV 650 S,takze tam je trosku jine,ale soused ma Bandasku taky 600 se 78cm LSL riditkama a uplne bez problemu a co vim,tak vetsina lidi tady ma taky 78,takze toho bych se nebal ...

Henry (Člen)
11.08.2007 19:34:54

JJ dík za info, myslím, že koupím něco v tomto rozměru. Tento web nemám ještě moc prolistovaný a proto se zeptám zde. Chci tam dát jeden top case a sháním mont. sadu a kufr na 1 přilbu. Poradí mi někdo kde se podívat? smile1

"TO JE MORYBUNDUS!!!"
Ondráš (Člen)
12.08.2007 00:24:23

Když řídítka, tak jedině zlatá, že?bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
maňas (Člen)
12.08.2007 08:34:34

Henry psal:

JJ dík za info, myslím, že koupím něco v tomto rozměru. Tento web nemám ještě moc prolistovaný a proto se zeptám zde. Chci tam dát jeden top case a sháním mont. sadu a kufr na 1 přilbu. Poradí mi někdo kde se podívat? smile1

nějaká montážka je v Homepage v bazaru tak jukni jestli to není to co hledášgood

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Koldan (Člen)
12.08.2007 10:42:05

Ondráš psal:

Když řídítka, tak jedině zlatá, že?bigsmile

amensurprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS