Nejsi přihlášen
Re: Livorno či Viareggio
ydom psal:zdravím,za 14 dní chystám s batůžkem it. do Livorna či Viareggia..nevíte někdo nějaký kempy za solidní many...vlastně jde mi jen o to, aby mi nevyčorovali borůvku(b6)...hlídaný parkoviště stačí
..a co se chystas jako delat v pristavnim meste s motorkou? to jed teda radsi za janov.Tam i pojezdis,i rivieru mas na dohled.Livorno=
...che palle !!!
inkvizitorr (Administrator) 09.08.2007 21:57:12 Offline |
co tam???
doba je temná...
vorel psal:Livorno je humáč jak sviň, připlatˇa vodjeď na korsiku
vijardžijo neznám
rád bych a měl bych i příbuzenskou tlupu, ale nemám many..tudíž je chci jen doprovodit a někde ve vokolí tam přebejt pár dní...
Když nejezdím,tak tvořím...
Jsem si slíbil, že v Itálii mne už nikdo nedostane níže než je úroveň Rivy del Garda (s výjimkou návštěvy Yella, či ev.trajektu na ostrovy) Všechno níž je mimo dálnice opruz
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr (Administrator) 09.08.2007 22:04:22 Offline |
ydom psal:rád bych a měl bych i příbuzenskou tlupu, ale nemám many..tudíž je chci jen doprovodit a někde ve vokolí tam přebejt pár dní...
vyser se na doprovázení do těhle končin, budeš akorát nasranej bo věčí humáč těžko najdeš... poslechni tady komisaře moulina
doba je temná...
inkvizitorr psal:ydom psal:rád bych a měl bych i příbuzenskou tlupu, ale nemám many..tudíž je chci jen doprovodit a někde ve vokolí tam přebejt pár dní...
vyser se na doprovázení do těhle končin, budeš akorát nasranej bo věčí humáč těžko najdeš... poslechni tady komisaře moulina
a já se tak těšil...tak kam a za kolik????jen nechci už více jadran,rad bych už moře...no aspoň, že jsou bandit stránky
moře na severu je humáč, najděte si nějaký pěkný jezero v Dolomitech, kup si dobrou mapu, esli nemás many tak ti jí okopíruju a pošlu v pdf., hlavně aby v ní byly vyznačený kempy. My spali v dolomitech v kempu letos ve třech se stanem a autem za 23e. To je tak cena na jednoho v penzionu.
řikám si hurikán
vorel psal:moře na severu je humáč, najděte si nějaký pěkný jezero v Dolomitech, kup si dobrou mapu, esli nemás many tak ti jí okopíruju a pošlu v pdf., hlavně aby v ní byly vyznačený kempy. My spali v dolomitech v kempu letos ve třech se stanem a autem za 23e. To je tak cena na jednoho v penzionu.
to je v poho,takovouhle nějakou cennu jsem si představoval...právě, že many nejsou vůbec, ale řekli jsme si s mladaskou, že se zpravíme přes zimu a že na to serem...když mi tzo zkopíruješ moc mi pomůžeš...dík....nevím jak to bude velký, ale myslím, že bys to mohl hodit na FTP,páč itálii tady řešilo a určitě ještě řešit bude spousta lidí....
vorel psal:moře na severu je humáč, najděte si nějaký pěkný jezero v Dolomitech, kup si dobrou mapu, esli nemás many tak ti jí okopíruju a pošlu v pdf., hlavně aby v ní byly vyznačený kempy. My spali v dolomitech v kempu letos ve třech se stanem a autem za 23e. To je tak cena na jednoho v penzionu.
mapa dorazila,tímto ti veřejně dík
Stránky: 1